- 17 Ocak 2020
- 28.143
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.381
Uyku getiren çocuk damlaları vardıAğır git daha çocuklar uyumadı
geldı bızı perı gız dun borc ıstedık dıye tuydun hayırdır bacı.. paran yoksa dıyeydınMerabayn
Ben neyim gııı.. Sade nescafeciyimSen bordo berelisin demek ki.
Selam . Kardeş biz bu gecede paradan konuşmuyoruz haberin olsun diyeyim .Merabayn
kahve turk kahvesını orta içerim cay zaten 1 ceker sabah yetiyor cumku ara ogun lerde tatlıyla bıtırıyorumFiltre kahveyi de şekersiz içerim. Neskafeyi süttozusuz ve şekersiz içerim. Şimdi döveceksiniz beni, hissediyorum.
Senin annen baban sosyete olabilir mi.Filtre kahveyi de şekersiz içerim. Neskafeyi süttozusuz ve şekersiz içerim. Şimdi döveceksiniz beni, hissediyorum.
Vaaallah yok gııı amma ondan gacmadım Bacı uyudum hehehegeldı bızı perı gız dun borc ıstedık dıye tuydun hayırdır bacı.. paran yoksa dıyeydın
Benim oğlan asagı odasına çekildi , kızda arkadaşında yatıya kalacak . Minikte mamasını pattaniyesini aldı uyku moduna geçtiUyku getiren çocuk damlaları vardı
İse yariyorsa dogurunca akşam bu saatlere mamalarina katip katıp vereyim diyorum.
valla seni daha tanimiyoruz kı. hacıBen neyim gııı.. Sade nescafeciyim
Nescafe sütlü şekerli filan mıBen neyim gııı.. Sade nescafeciyim
Tmm ben cıkıyom ozaman ho ho hoooSelam . Kardeş biz bu gecede paradan konuşmuyoruz haberin olsun diyeyim .
Yaavruuuum üç beybin mi vardı seniiin.Benim oğlan asagı odasına çekildi , kızda arkadaşında yatıya kalacak . Minikte mamasını pattaniyesini aldı uyku moduna geçti
Biz malum fakir insanlarız , sonra söylemedi demeTmm ben cıkıyom ozaman ho ho hooo
Tanıyajaanvalla seni daha tanimiyoruz kı. hacı
nıye ne olduTmm ben cıkıyom ozaman ho ho hooo
Gayet köylüyüz.Senin annen baban sosyete olabilir mi.
Başka türlü bunlar bu sekilde icilebilemez.
Biz halk olarak süt şeker ne buluyosak dolduruyoruz
Evet 3 tane . 4 olucak marttaYaavruuuum üç beybin mi vardı seniiin.
Ben iki sanıyorum .
Minik olan kaç aylık yada yaşında
hele ben sıfır sıfır sıfır fakirimBiz malum fakir insanlarız , sonra söylemedi deme
Bende köylüyüm. Basbaya köyde yasıyorumGayet köylüyüz.Kocam da köylü. Türk kahvesini şekerli içerdim, işyerinde şekersiz dayadılar durdular, ona da alıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?