- 17 Ocak 2020
- 28.143
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.401
Sonradan görme seniiiiiGayet köylüyüz.Kocam da köylü. Türk kahvesini şekerli içerdim, işyerinde şekersiz dayadılar durdular, ona da alıştım..
Nescafe gold sade suttozsuz kankaNescafe sütlü şekerli filan mı
Yoksa direkt granül mu
evet alalım seni koltuga. anlat hele kımsın evlimisin belarmısınTanıyajaan
En en fasfakirimizsinhele ben sıfır sıfır sıfır fakirim
İsveç's villageBende köylüyüm. Basbaya köyde yasıyorum
Evli beybisi var. Dün emziriyoduevet alalım seni koltuga. anlat hele kımsın evlimisin belarmısın
Sende bordo berelisinNescafe gold sade suttozsuz kanka
sen nerde biliyon bacım de heleEvli beybisi var. Dün emziriyodu
Evliyim 2 oğlum var bırı 11 aylıkk bırı 12 Yasında.evhanımıyım suan ıcın. Yosam meslegm var. Yettimi garievet alalım seni koltuga. anlat hele kımsın evlimisin belarmısın
suanlık yettı garı... zaten zamanla tanırım senı perıEvliyim 2 oğlum var bırı 11 aylıkk bırı 12 Yasında.evhanımıyım suan ıcın. Yosam meslegm var. Yettimi gari
Evet bizim gönlümüz zenginhee gönlüm zengın dıyecem olmayacak..
Hadi bakem rastgele bacısuanlık yettı garı... zaten zamanla tanırım senı perı
Yaş kaç ? Meslek ne ? Aylık maaşın ? Boyun? Kilon ? Boş zamanlarında ne yapmaktan hoşlanırsın ????Evliyim 2 oğlum var bırı 11 aylıkk bırı 12 Yasında.evhanımıyım suan ıcın. Yosam meslegm var. Yettimi gari
Yaş 33 buçukYaş kaç ? Meslek ne ? Aylık maaşın ? Boyun? Kilon ? Boş zamanlarında ne yapmaktan hoşlanırsın ????
Al bu var elizdehayırlı aksamlar kızlar kımse yokmu
cay otum bıttı komsuu huuu ordan bır kolı yollayın hele. komsuluk ölmedı yaaa
Yazdı ya dun okadar.oku geçmişi isterseeen , bitmez amasen nerde biliyon bacım de hele
abboo bu zengın işiAl bu var elizde
Eh işte tatmin oldum sayılır. Memnun oldum peri kardeş . Hosgeldin aramızaYaş 33 buçukonmuhasebe gıbı diyelm.suan çalışmıyorum.ilk maaşımda sana yazacam kanka boy 1.68 kilo 70 yada 1 2 rakkam altıdır.dogum kiloları malum yavastan gidiyorlar boş zamanlarımda kk ıyi gider
Yettimi gari
hımm gormedımYazdı ya dun okadar.oku geçmişi isterseeen , bitmez ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?