- 20 Ocak 2010
- 49.123
- 191.137
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.421
Dogru demişler sekerli cay kahve nedu yaBoş boş nasihatler .çayın tadı şekersiz olur bırak şu şekeri diye diye işte napcan. Kandırdılar beniiii
Latte haaaa . Sen basbaya zenginsin ozamanAl bu var elizde
aa gene oooo esrarengiz üyeeeeeeeMerabayn
Hoşş bulduk buara da da bısi sorcam kanka ya. Tatmin olmayıpta gerı postaladıgınız oldumu heçEh işte tatmin oldum sayılır. Memnun oldum peri kardeş . Hosgeldin aramıza
Filtrw kahvenin ilginctirki sadesi bile yumuşak içimli sanki hoş ben türk kahvesinide sekersiz iciyorum filtre lahveden neolurben hıc içemem filtre kahveyı
şekersiz hiçbir şeyi içmemmmmm içememmmmm.bu arada ayak show ne zaman başlıyorrrr?Dogru demişler sekerli cay kahve nedu ya
Esimde asla icemem derdi seneler oldu eskiden 3u birarada içerdi gecen yaptım baska yoktu diye icemediBir yıl oldu ne zaman alışacağım
söyle bana güzel kadın
Anam bu bacılar valla beni delirtecek yapmeyiin artık arkidişleraa gene oooo esrarengiz üyeeeeeee
evetttttt burada patron benimmm benimm konummmmmm.gözüm tutmazsaaa vay haline o üyeninn polo33 de müdürdürrrr muhtardırrrr vekilimdirrrHoşş bulduk buara da da bısi sorcam kanka ya. Tatmin olmayıpta gerı postaladıgınız oldumu heç
Yok olmadı. Hosgeldin blöfüydü bu , genelde çaylaklara yaparızHoşş bulduk buara da da bısi sorcam kanka ya. Tatmin olmayıpta gerı postaladıgınız oldumu heç
Adeta benYanlışlıkla şeker atılsa içemem, dökerim. Midem bulanıyor artık.
Pardon ben ne oluyorum bu durumda ?evetttttt burada patron benimmm benimm konummmmmm.gözüm tutmazsaaa vay haline o üyeninn polo33 de müdürdürrrr muhtardırrrr vekilimdirrr
Sıt tozunu birakalı cok oldu cok sağlıksız 2si 3u birarada da almiyoruz asla artik eve ta nezamadan kalanlar var evde dueuyor biri gelir icer diyeFiltre kahveyi de şekersiz içerim. Neskafeyi süttozusuz ve şekersiz içerim. Şimdi döveceksiniz beni, hissediyorum.
sen düz üyesinn ama sorunlu değilsinn daima gelebilirsinnnPardon ben ne oluyorum bu durumda ?
Sekerli olarak en icemedigim şeyGayet köylüyüz.Kocam da köylü. Türk kahvesini şekerli içerdim, işyerinde şekersiz dayadılar durdular, ona da alıştım..
Normal süt de kullanmıyorum artık, sert istiyorum.Sıt tozunu birakalı cok oldu cok sağlıksız 2si 3u birarada da almiyoruz asla artik eve ta nezamadan kalanlar var evde dueuyor biri gelir icer diye
Nescafe gold içiyorum ben sütle yapiyorum sadece filtreyi sade icerim bazen cappucino gibi yaparim sutlu
o ne be sek vodka gibiNormal süt de kullanmıyorum artık, sert istiyorum.
Bana ne bende yetkili olmak istiyorumsen düz üyesinn ama sorunlu değilsinn daima gelebilirsinnn
tmm sen de müdür olBana ne bende yetkili olmak istiyorum
Yok kız sütı isıtiyon nescafe karıstırıyorsun biraz, birazda ayırdığın sütü köpürtücüyle köpürtüyon ustune hop bitti. Şu süt köpürtüculer çok güzel yaabboo bu zengın işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?