- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.441
Polonun üssüyüm ben ozaman. Kıskanma Polo sana iyi davadanacagımtmm sen de müdür ol
paran çoksa ben konuşurum senleTmm ben cıkıyom ozaman ho ho hooo
No düz nescafe köpuklü sadeceLatte haaaa . Sen basbaya zenginsin ozaman
Bende şekerli hiç birsey icememşekersiz hiçbir şeyi içmemmmmm içememmmmm.bu arada ayak show ne zaman başlıyorrrr?
Dogru demişler sekerli cay kahve nedu ya
Zaten şekersiz içenler şekerli içenlere psikolojik baskı yapiyorBirgün alışınca bende böyle sizin gibi şekersiz çay nasihatleri vericem.birileri de bana gıcık olacak biliyorum
evett kızlar muhtardım... artık müdür oldum. ona goreevetttttt burada patron benimmm benimm konummmmmm.gözüm tutmazsaaa vay haline o üyeninn polo33 de müdürdürrrr muhtardırrrr vekilimdirrr
bak dıyom zengin işi bızde köpürcukte yokYok kız sütı isıtiyon nescafe karıstırıyorsun biraz, birazda ayırdığın sütü köpürtücüyle köpürtüyon ustune hop bitti. Şu süt köpürtüculer çok güzel ya
Aaa 15 20 tl birsey şu elde olan varya çubuk gibi billibak dıyom zengin işi bızde köpürcukte yok
HuhuuLatte haaaa . Sen basbaya zenginsin ozaman
Yok kız sütı isıtiyon nescafe karıstırıyorsun biraz, birazda ayırdığın sütü köpürtücüyle köpürtüyon ustune hop bitti. Şu süt köpürtüculer çok güzel ya
yarın al kız adresime yolla 1kılo cay da gonderAaa 15 20 tl birsey şu elde olan varya çubuk gibi billi
Hoşgeldin üstad nabiyosunAllah sohbetimizi artırsın kızlar ben geldim
Hoş geldin bacımAllah sohbetimizi artırsın kızlar ben geldim
Öğlen 11 den akşam 7 ye kadar temizlik yaptım. Sonra piyasa borsa araştırması yaptımHoşgeldin üstad nabiyosun
eee pıyasa nasılÖğlen 11 den akşam 7 ye kadar temizlik yaptım. Sonra piyasa borsa araştırması yaptım
Hosgeldin şekerAllah sohbetimizi artırsın kızlar ben geldim
Hoşbuldum sultanımHoş geldin bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?