- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.781
Kayınvalideme gittim eşim odun kırdı ben izledimsaç boyadım yokluğundaaaasen neler yaptn bugünn?
ilkokulda ben de kırardım annannem verirdi önümüze.Kayınvalideme gittim eşim odun kırdı ben izledim
Anlarım tabi , 17 yasımdan beri kendi başımın cagresine bakıyorum. Ayrıca antepliyim bensen de anlıyorsun ba ba baak yemektennnnn
Aç kalmak istemezsen gel buyur , Allah ne verdiyse yerizask olsun bacım. haa 1yıl baksan bana ne olacak
entebinnn hamamlarıııııııı tey teyyyyyyyAnlarım tabi , 17 yasımdan beri kendi başımın cagresine bakıyorum. Ayrıca antepliyim ben
Belki uyanık postayla yolla dertaa isveçe nasıl damlasınn ayolll?
içine de volvo ekle o zamanBelki uyanık postayla yolla der
Bunların hepsi el birliğim yapmış uyanıklariçine de volvo ekle o zaman
yoldamısın sen şimdiii ne diye yazışıyoruz o zaman kaza yaparsın allah korusunnnn
tatilde aynı tarihlere denk gelirsek ben de sana yemek ısmarlarım antalyada kaleiçindeBunların hepsi el birliğim yapmış uyanıklar
Tamam içeri girince yazarımyoldamısın sen şimdiii ne diye yazışıyoruz o zaman kaza yaparsın allah korusunnnn
Antepli miAnlarım tabi , 17 yasımdan beri kendi başımın cagresine bakıyorum. Ayrıca antepliyim ben
arabasının önündeki tavşanı gördün müüü?tam yahnilikkkkAntepli miablam antepe gelin gitti yemekleri şahane
Nee biri anteplimi dedi bende ta kendisiyimAnlarım tabi , 17 yasımdan beri kendi başımın cagresine bakıyorum. Ayrıca antepliyim ben
amanınn enteplilerrr 2 olduuuu haydinn halayaaa tey teyyyyyyNee biri anteplimi dedi bende ta kendisiyim
pandemi bitsin antep urfa gezeceğimm sıra gecelerinde çiğköfte de yerimm oyy oyyyy.göbeklitepeyi de kızım merak ediyorrrNee biri anteplimi dedi bende ta kendisiyim
Lilililililiamanınn enteplilerrr 2 olduuuu haydinn halayaaa tey teyyyyyy
Kilo almadan gondermeyiz kipandemi bitsin antep urfa gezeceğimm sıra gecelerinde çiğköfte de yerimm oyy oyyyy.göbeklitepeyi de kızım merak ediyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?