- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.741
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.801
ayıp ettin o işi hallettik zaten kiloluyuzzzzKilo almadan gondermeyiz ki
Battı balık yan gider diyorsunayıp ettin o işi hallettik zaten kiloluyuzzzz
2 kilo verdim geçen hafta 69 dum 67 oldumm 58 olmalıyımm daha çokk yolum varBattı balık yan gider diyorsun
Amann kilo alinir verilirr salll gitsin bende dogum yaptim 6 kg fazlam var gitmiyor gavurr
Bana gelirsin kız niye yemeğe para verelimtatilde aynı tarihlere denk gelirsek ben de sana yemek ısmarlarım antalyada kaleiçinde
Allah napmasin seni buda kilomu kiiz2 kilo verdim geçen hafta 69 dum 67 oldumm 58 olmalıyımm daha çokk yolum var
Zaten bir yemeyi biliyorlar gerisi boşAntepli miablam antepe gelin gitti yemekleri şahane
Hemsom , antebin neresindensin?Nee biri anteplimi dedi bende ta kendisiyim
bütün yıl evde yemek yedikk olmazzzz hava alalım azzzz.en son sea life da kalmıştıkk.her akşamm kaleiçine gideceğimm diye tutturuyordummm adam bıkmıştı bendennnnnBana gelirsin kız niye yemeğe para verelim
2 kilo verdim geçen hafta 69 dum 67 oldumm 58 olmalıyımm daha çokk yolum var
kısayımm ayolllll ondan fazla kiloooAllah napmasin seni buda kilomu kiiz
Neyse beraber gideriz artıkbütün yıl evde yemek yedikk olmazzzz hava alalım azzzz.en son sea life da kalmıştıkk.her akşamm kaleiçine gideceğimm diye tutturuyordummm adam bıkmıştı bendennnnn
Yerlisiyiz , eşimde yerlisi , yerli yerli evlendik işteHemsom , antebin neresindensin?
evet ya erkekle gezilmiyor bir gümüşçüye baksammm 2 dakika sonra başlıyorr ee hadi artıkk al bir şey de çıkalımmmmm.yavv belki ordan almayacağımm sadece bakıyorummmNeyse beraber gideriz artık
gülşah saraçoğlu da antep geliniymişşşş eskidennnYerlisiyiz , eşimde yerlisi , yerli yerli evlendik iştesen neresindnesin
Sen gel antebe ondan sonra vermeye basla bacım şimdi veririsen geldikten sonra onlari geri alirsin etme yazik olurkısayımm ayolllll ondan fazla kilooo
Bende yerlisiyim yani sözde yerlisiYerlisiyiz , eşimde yerlisi , yerli yerli evlendik iştesen neresindnesin
Güllüşah boşadi o kocayi bide çocuk yaptı kaldi ortadagülşah saraçoğlu da antep geliniymişşşş eskidennn
Vayy hemşehrim yerlisi olarak cok az kaldik nesil tukeniyeah gel sarilak heleBende yerlisiyim yani sözde yerlisiailem antebin yerlisi ama ben yurtdısında yetiştim
ne ortada kalmasıı kadın zayıflamışş güzelliğine güzellik katmışş tv lerde her gün.ama o baharı programa almayaydı iyiydi.devrelerimi yakıyor kızzGüllüşah boşadi o kocayi bide çocuk yaptı kaldi ortada
Boşver sen onları , biz beraber takılırız . Hem ben yakında sayılırım kaleicine bolca gezerizevet ya erkekle gezilmiyor bir gümüşçüye baksammm 2 dakika sonra başlıyorr ee hadi artıkk al bir şey de çıkalımmmmm.yavv belki ordan almayacağımm sadece bakıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?