- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.821
Ahahaha guzel kadın laf yokne ortada kalmasıı kadın zayıflamışş güzelliğine güzellik katmışş tv lerde her gün.ama o baharı programa almayaydı iyiydi.devrelerimi yakıyor kızz
Gel sarılak kızVayy hemşehrim yerlisi olarak cok az kaldik nesil tukeniyeah gel sarilak hele
az önce bakıma alındı site.amma kısa sürdüü yahuuAhahaha guzel kadın laf yokO bahar bana fenalik gecirtecek zaten bide alttan aliyorlar onu reyting ugruna
ona da volvo getir bak hemşerinmiş ne güzellllGel sarılak kız
Sen biliyonmu kıytırık Volvo kaç para ??? Oldu olucak yanındada orjinalini getireyimona da volvo getir bak hemşerinmiş ne güzellll
parasını veririz ayolll ayıp ettin bedavacımıyızzz?Sen biliyonmu kıytırık Volvo kaç para ??? Oldu olucak yanındada orjinalini getireyim
Estagfrullah , yani bu sitede en az 100 küsür Antepli olduğunu düşünürsek battım demektirparasını veririz ayolll ayıp ettin bedavacımıyızzz?
sen de haklısınnnnnEstagfrullah , yani bu sitede en az 100 küsür Antepli olduğunu düşünürsek battım demektir
tamam bacım ne lazım pasaportum var haAç kalmak istemezsen gel buyur , Allah ne verdiyse yeriz
işte ben Gaziantep mukenlmmel bır sehır ama urfayı mardını bende merak ediyorumpandemi bitsin antep urfa gezeceğimm sıra gecelerinde çiğköfte de yerimm oyy oyyyy.göbeklitepeyi de kızım merak ediyorrr
mardin çok güzeelll.uzun yıllar önce gitmiştimm keşke gene fırsat olsa da gidebilsemm.işte ben Gaziantep mukenlmmel bır sehır ama urfayı mardını bende merak ediyorum
Rabbım izin verırse oglumla yapacagız ınsallah tabi pandemi bıtersemardin çok güzeelll.uzun yıllar önce gitmiştimm keşke gene fırsat olsa da gidebilsemm.
biraz büyüsün evet yoksa iki de bir ayağım ağrıdı beni kucağına al ya da çişim geldii anneee der dururlarrr.Rabbım izin verırse oglumla yapacagız ınsallah tabi pandemi bıterse
Kesinlikle.. bızım kı zaten araba hastası bırı sursun o izlesinbiraz büyüsün evet yoksa iki de bir ayağım ağrıdı beni kucağına al ya da çişim geldii anneee der dururlarrr.
bir anönce zenginleşsin büyür büyümez de şoförü bile olsunn çocuğunnn.hem ben o zamana yaşlanırımm beni de gezdirirKesinlikle.. bızım kı zaten araba hastası bırı sursun o izlesin
oooo yerde bır canta dolu para bulursak inşallahbir anönce zenginleşsin büyür büyümez de şoförü bile olsunn çocuğunnn.hem ben o zamana yaşlanırımm beni de gezdirir
Bilet , bide Kocaman bir çantatamam bacım ne lazım pasaportum var ha
Bende oralara gitmeyi çok istiyorum. Çocukları babalarına bırakıp yanıma bir arkadaş alıp diyar diyar gezmek istiyorumpandemi bitsin antep urfa gezeceğimm sıra gecelerinde çiğköfte de yerimm oyy oyyyy.göbeklitepeyi de kızım merak ediyorrr
bacım biletleri sen ayarla orda ödemesını yap bız halederıs senle sonra kocaman yetöez gız. ogluma 5 bavul bana 3 ayakkabılarda var ayy kıtaplar ne olacakBilet , bide Kocaman bir çanta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?