- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.741
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.841
işte o aradığın arkadaş benimmm .Bende oralara gitmeyi çok istiyorum. Çocukları babalarına bırakıp yanıma bir arkadaş alıp diyar diyar gezmek istiyorum
iltica edecek kadın hadibeaa imdattttt tüm eşyaalrı topluyorrrrrbacım biletleri sen ayarla orda ödemesını yap bız halederıs senle sonra kocaman yetöez gız. ogluma 5 bavul bana 3 ayakkabılarda var ayy kıtaplar ne olacak
benle ve oglum dıyorsun yanıBende oralara gitmeyi çok istiyorum. Çocukları babalarına bırakıp yanıma bir arkadaş alıp diyar diyar gezmek istiyorum
tabıkı ne gıyenılım ordailtica edecek kadın hadibeaa imdattttt tüm eşyaalrı topluyorrrrr
Yok kız onun icin demedim , bana hediyeler getireceksin ya sen şimdi . Küçük bir valize sığmaz onlar kocaman olması lazımbacım biletleri sen ayarla orda ödemesını yap bız halederıs senle sonra kocaman yetöez gız. ogluma 5 bavul bana 3 ayakkabılarda var ayy kıtaplar ne olacak
Bak sonra ben sıkıldım hadi geri dönelim ayakları yapmaişte o aradığın arkadaş benimmm .
hedıye şey benmı. ayy bacım bız gelemıyoruz bılıyonmu. pandemi varya. goruyonmu nasıl da isteklıydık nasılYok kız onun icin demedim , bana hediyeler getireceksin ya sen şimdi . Küçük bir valize sığmaz onlar kocaman olması lazım
Neyse artık kısmet degilmiş diyek barihedıye şey benmı. ayy bacım bız gelemıyoruz bılıyonmu. pandemi varya. goruyonmu nasıl da isteklıydık nasıl
Evet bacım daha baska zamana. ohh be cok sukur cepten para gıtmedı kalbime inecektı ayoll. neyseNeyse artık kısmet degilmiş diyek bari
ben bayılırımm gezmeyeeeeeBak sonra ben sıkıldım hadi geri dönelim ayakları yapma
doğu ekspresiyle gezeriz yataklı vagonla.hiç trene binmedimmm valla çok güzel olurrAy yok tatlım , adult only
cok guzel olurdoğu ekspresiyle gezeriz yataklı vagonla.hiç trene binmedimmm valla çok güzel olurr
Ozaman yaza çantaları hazırla . Neriman ile Keriman geliyorben bayılırımm gezmeyeeeee
onlar kim yahuuuu.neriman adında bir çocukluk arkadaşım vardı ama istanbulda şimdiiiOzaman yaza çantaları hazırla . Neriman ile Keriman geliyor
Yok ya , araba kiralarız gittiğimiz yerde mola verir yer içerizdoğu ekspresiyle gezeriz yataklı vagonla.hiç trene binmedimmm valla çok güzel olurr
Yaff vardı ya bir reklam . İki tane yaşlı teyze arabaya atlatıp savulun Neriman ile Keriman geliyor diyeonlar kim yahuuuu.neriman adında bir çocukluk arkadaşım vardı ama istanbulda şimdiii
volvo termoslar var bende onlara da kahvee yapar atarız arabayaaaaYok ya , araba kiralarız gittiğimiz yerde mola verir yer içeriz
sen şu adamı ne yaptınn görüşecek misiniz yakın zamandaYaff vardı ya bir reklam . İki tane yaşlı teyze arabaya atlatıp savulun Neriman ile Keriman geliyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?