geyik bizim işimiz

Daha bişey yazmadım. Benden haber bekliyor . O tr de ben burda olmaz o iş . Ayrıca yıllarca arkadaş gözüyle baktım üstelik arkadaşımın sevgilisiydi, düşününce midem kalkıyo
ha tr de mii ben aynı şehirdesiniz sanıyordummm.samimi hala görüştüğün arkadaşın değilse önemi yok bu durumun benceee.

saat kavramıı ev iş sorunu olmadan aylak aylakk gezeceksinnn bundann güzel hayat mı varrr?
Yok bence . Zaten çocuklarla tatil yapınca sen kendinden ödün veriyorsun. Dinlenemiyırsun ki , ben daha çok yoruluyorum açıkçası. Ama her sene bir haftada kendime ayırırım hep. Tek başıma gider arkadaşlarımla takılırdım

çocukla ben de tatilden fazla zevk almıyorum.her şey onun önceliklerine göre planlanıyor çünküü

ha tr de mii ben aynı şehirdesiniz sanıyordummm.samimi hala görüştüğün arkadaşın değilse önemi yok bu durumun benceee.
Kızla konuşmuyoruz artık. En son beni kıskanmıştı tüm kontagını kesmişti . Hatta sevgilisinede baskı yapmıştı benimle konuşmasın diye . Evet kendisi Türkiye’de ama Avrupa’ya çok sık gelip gidiyor

Parayı kım kaybetti bız bulak
He valla ah zengin olaydim araba alacaktım
Selam kızlar napıosunuz
Selam nasilsin
Baban rahatsizmis galiba arada okudum daha önce de kim hastaysa gecmis olsun demiştim ama baban oldugunu arada okudum nesi var nasıl simdi?
Kayınvalideme gittim eşim odun kırdı ben izledim
Kv gezmesi, odun kıran eniste... iyiymis
Anlarım tabi , 17 yasımdan beri kendi başımın cagresine bakıyorum. Ayrıca antepliyim ben
Bana isvecten pardon antepten baklava gondersene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…