- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.861
Gezmenin Hayali bile güzel yawwvolvo termoslar var bende onlara da kahvee yapar atarız arabayaaaa
saat kavramıı ev iş sorunu olmadan aylak aylakk gezeceksinnn bundann güzel hayat mı varrr?Gezmenin Hayali bile güzel yaww
Daha bişey yazmadım. Benden haber bekliyor . O tr de ben burda olmaz o iş . Ayrıca yıllarca arkadaş gözüyle baktım üstelik arkadaşımın sevgilisiydi, düşününce midem kalkıyosen şu adamı ne yaptınn görüşecek misiniz yakın zamanda
ha tr de mii ben aynı şehirdesiniz sanıyordummm.samimi hala görüştüğün arkadaşın değilse önemi yok bu durumun benceee.Daha bişey yazmadım. Benden haber bekliyor . O tr de ben burda olmaz o iş . Ayrıca yıllarca arkadaş gözüyle baktım üstelik arkadaşımın sevgilisiydi, düşününce midem kalkıyo
Yok bence . Zaten çocuklarla tatil yapınca sen kendinden ödün veriyorsun. Dinlenemiyırsun ki , ben daha çok yoruluyorum açıkçası. Ama her sene bir haftada kendime ayırırım hep. Tek başıma gider arkadaşlarımla takılırdımsaat kavramıı ev iş sorunu olmadan aylak aylakk gezeceksinnn bundann güzel hayat mı varrr?
çocukla ben de tatilden fazla zevk almıyorum.her şey onun önceliklerine göre planlanıyor çünküüYok bence . Zaten çocuklarla tatil yapınca sen kendinden ödün veriyorsun. Dinlenemiyırsun ki , ben daha çok yoruluyorum açıkçası. Ama her sene bir haftada kendime ayırırım hep. Tek başıma gider arkadaşlarımla takılırdım
Kızla konuşmuyoruz artık. En son beni kıskanmıştı tüm kontagını kesmişti . Hatta sevgilisinede baskı yapmıştı benimle konuşmasın diye . Evet kendisi Türkiye’de ama Avrupa’ya çok sık gelip gidiyorha tr de mii ben aynı şehirdesiniz sanıyordummm.samimi hala görüştüğün arkadaşın değilse önemi yok bu durumun benceee.
can zaten meraklı dedeye
Onlara kalsa allinklusive otel olucak. Bense onları hiç sevmiyorumçocukla ben de tatilden fazla zevk almıyorum.her şey onun önceliklerine göre planlanıyor çünküü
evet otele bağlı kalıyorsun hep herşeyi ödediğin için .mini club aktiviteleri çocuklar seviyor maaleseff.bana kalsa her gün başka yerde kalırdımm geze geze arabaylaaOnlara kalsa allinklusive otel olucak. Bense onları hiç sevmiyorum
Aynen, bide saçma sapan seyler yiyorlar . Burger sosis dondurma falanevet otele bağlı kalıyorsun hep herşeyi ödediğin için .mini club aktiviteleri çocuklar seviyor maaleseff.bana kalsa her gün başka yerde kalırdımm geze geze arabaylaa
her tatilde 5 kilo alır gelirimm.nasılsa bedava diyee 5 çeşit pasta birden yerim akşam yemeğindeAynen, bide saçma sapan seyler yiyorlar . Burger sosis dondurma falan
Günaydın hemşom . Nasılsın ? Yedinmi katmerini bakem ?Günaaaydınnn kızlarr
He valla ah zengin olaydim araba alacaktımParayı kım kaybetti bız bulak
Selam nasilsinSelam kızlar napıosunuz
Kv gezmesi, odun kıran eniste... iyiymisKayınvalideme gittim eşim odun kırdı ben izledim
Bana isvecten pardon antepten baklava gonderseneAnlarım tabi , 17 yasımdan beri kendi başımın cagresine bakıyorum. Ayrıca antepliyim ben
Nabersin lilly? Uzun zamandır yoksun , çok yoğunsun sanırım .Selam canlar 100 küsür sayfa geride kaldigim icin son 10 sayfayı okuyup daldim konuya yoksa oku oku bitiremem kaçırdıklarim varsa affola
Nabersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?