- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.881
Aslında istetsen sana link atayım , direk Antep’ten kargoyla geliyorHe valla ah zengin olaydim araba alacaktım
Selam nasilsin
Baban rahatsizmis galiba arada okudum daha önce de kim hastaysa gecmis olsun demiştim ama baban oldugunu arada okudum nesi var nasıl simdi?
Kv gezmesi, odun kıran eniste... iyiymis
Bana isvecten pardon antepten baklava gondersene
Hafta sonu yemiştim kayinvalidem harika yaparGünaydın hemşom . Nasılsın ? Yedinmi katmerini bakem ?
Bir fincan kahve ve ballı sandwichHafta sonu yemiştim kayinvalidem harika yapariyiyim cok şükür bebemle ugrasip duruyom sen nasilsin sen ne yedin onu de hele dolmalar sarmalar vs gibi
Iyiyim canım yogunluk degil de aksamlari el islerine sardim burayi da takip edemedim daha doğrusu yetisemedim 100 kusur sayfa olunca yazmadim :) ben de zaten burasi olmasa pek kkya girmiyorumNabersin lilly? Uzun zamandır yoksun , çok yoğunsun sanırım .
Ay yok kiz sakasina yazdimAslında istetsen sana link atayım , direk Antep’ten kargoyla geliyor
Ah tatlım sen yurt disinda olabilrisin ama zulada fıstıklı biseyler vardir eminim hadi çikar o fistik ezmesini dondurucudanda usul usul yiBir fincan kahve ve ballı sandwich☺ fakir katmeri işte nolucak
Bar tabi olmazmıAh tatlım sen yurt disinda olabilrisin ama zulada fıstıklı biseyler vardir eminim hadi çikar o fistik ezmesini dondurucudanda usul usul yi
Sanırım balık yaparım. Fırında somon yada beyaz etli balık Türkçe ismini bilmiyorumAkşama ne pişiriyonuz gıı
Kiz 1 yil dururmu tadina bakta bari oyle at iyiyse komsuya verirsinBar tabi olmazmıAma ben bal hariç tatlı sevmiyorum . Katmeri de çok nadiren yerim . Buzlukta baklava künefe falan var sanırım bir sene oldu hala duruyor. Çıkartıp atayım bari
Ooh afiyet olsum , benimde börek var dolapta onu firina aticam yanina çorba yaparim bu kadarSanırım balık yaparım. Fırında somon yada beyaz etli balık Türkçe ismini bilmiyorumyanında da tatlı patates ve salata
Afiyet olsun şimdidenOoh afiyet olsum , benimde börek var dolapta onu firina aticam yanina çorba yaparim bu kadar
Sagol canimAfiyet olsun şimdiden
o üye yatırım uzmanı çalışkan mı çalışkan tabiki zengin olacakk.benim gibi doya doya moda izlemiyor her günn
antepli hoşgeldin tekrardann katmer demeyeydin iyiydi canım istedii yahuuHafta sonu yemiştim kayinvalidem harika yapariyiyim cok şükür bebemle ugrasip duruyom sen nasilsin sen ne yedin onu de hele dolmalar sarmalar vs gibi
gördüm gördüm hissen tavan yaptıı maşallahıı var.ama benim söyledğim hisselerde fena gitmedi bak bugünnn.zengin olamasak da aldık bir şeylerrrr
Vallah katmeri ben dememişemantepli hoşgeldin tekrardann katmer demeyeydin iyiydi canım istedii yahuu
ben katmeri severim bir de şerbetli tatlıları künefe mesela bayılırım.sütlü tatlılarla aramsa hiç yokturrVallah katmeri ben dememişemHadi bea didi onu daha yer adam gibi katmer çikardi ortaya megerse bizim kizin pek arasi yokmuş tattliynan
Ben her turlusunude severim gecen magnolia yaptim tadina doyamadikben katmeri severim bir de şerbetli tatlıları künefe mesela bayılırım.sütlü tatlılarla aramsa hiç yokturr
ben sadece yemek isterdimm herşeyi ama mutfaktan çıkamıyorum hergünn.pandemi de daha da arttı biri börek siter öbürü çorba diğeri pişiii .az sonra da ıspanak yıkayacağımm en sevmediğim işşşşBen her turlusunude severim gecen magnolia yaptim tadina doyamadik
Çocuk kac tane kalabaliksiniz anlasilanben sadece yemek isterdimm herşeyi ama mutfaktan çıkamıyorum hergünn.pandemi de daha da arttı biri börek siter öbürü çorba diğeri pişiii .az sonra da ıspanak yıkayacağımm en sevmediğim işşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?