geyik bizim işimiz

Aslında istetsen sana link atayım , direk Antep’ten kargoyla geliyor

Nabersin lilly? Uzun zamandır yoksun , çok yoğunsun sanırım .
Iyiyim canım yogunluk degil de aksamlari el islerine sardim burayi da takip edemedim daha doğrusu yetisemedim 100 kusur sayfa olunca yazmadim :) ben de zaten burasi olmasa pek kkya girmiyorum
Aslında istetsen sana link atayım , direk Antep’ten kargoyla geliyor
Ay yok kiz sakasina yazdim sana takılıyordum yaa

Ah tatlım sen yurt disinda olabilrisin ama zulada fıstıklı biseyler vardir eminim hadi çikar o fistik ezmesini dondurucudanda usul usul yi
Bar tabi olmazmı Ama ben bal hariç tatlı sevmiyorum . Katmeri de çok nadiren yerim . Buzlukta baklava künefe falan var sanırım bir sene oldu hala duruyor. Çıkartıp atayım bari

Vallah katmeri ben dememişem Hadi bea didi onu daha yer adam gibi katmer çikardi ortaya megerse bizim kizin pek arasi yokmuş tattliynan
ben katmeri severim bir de şerbetli tatlıları künefe mesela bayılırım.sütlü tatlılarla aramsa hiç yokturr

Ben her turlusunude severim gecen magnolia yaptim tadina doyamadik
ben sadece yemek isterdimm herşeyi ama mutfaktan çıkamıyorum hergünn.pandemi de daha da arttı biri börek siter öbürü çorba diğeri pişiii .az sonra da ıspanak yıkayacağımm en sevmediğim işşşş

Çocuk kac tane kalabaliksiniz anlasilan ıspanak yikamak ızdiraptir iskencedir kolay gele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…