- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.901
Valla ben izlemiyorum doya doya moda ayrica yatirim uzmani bize de yardim etsin bari :) borcsuz nasil araba sahibi olunur ? Alanlarin hepsi krediyle alıyor ama ben kredi karti borcunu bile yük görüyorum o yuzden kredim olsa uyuyamamo üye yatırım uzmanı çalışkan mı çalışkan tabiki zengin olacakk.benim gibi doya doya moda izlemiyor her günn
gördüm gördüm hissen tavan yaptıı maşallahıı var.ama benim söyledğim hisselerde fena gitmedi bak bugünnn.zengin olamasak da aldık bir şeylerrrr
olmuyor sen biriktirdikçe araba fiyatları da artıyor maalesef.altın biriktirip çok az da krediyle almak en iyisi.bir de lüks araç olması gerekmiyor orta halli küçük araçlar kadın için ideal polo corsa hyundai i20 honda jazz gibi.otomatik al çünkü büyük rahatlıkk.2010 üstü olması yeterlii.daha eskisi insanı tamirhaneden servisten çıkarmazzValla ben izlemiyorum doya doya moda ayrica yatirim uzmani bize de yardim etsin bari :) borcsuz nasil araba sahibi olunur ? Alanlarin hepsi krediyle alıyor ama ben kredi karti borcunu bile yük görüyorum o yuzden kredim olsa uyuyamam
bugün bizim evde de stress sinir yokkk birşeyler kazandıkk galibaaa.yoksa dört dönerdi benim koca evdeee sinirdennn ha ha ha.Ben seninkilere girdim ama zaten yuksek actilar. Yuksekten alinca tavan cok buyuk anlam tasimadi. Ama hic yoktan iyidirallah razi olsun
Benimkini tavanda sattim. %3.95e dustu%4.6dan geri aldim bi tavan daha hadi ins
şimdi yemek yapmam lazımm ama akşam gene konuşuruz hisseleri .bu ortaklıkkk pekk karlı yahuuuuuu devam edelimmm derimm.sevgilerrrrBen seninkilere girdim ama zaten yuksek actilar. Yuksekten alinca tavan cok buyuk anlam tasimadi. Ama hic yoktan iyidirallah razi olsun
Benimkini tavanda sattim. %3.95e dustu%4.6dan geri aldim bi tavan daha hadi ins
Ben de o tarz hatchback istiyorum da otomatik olsa da olur olmasa da ben acemi olsam da kendime güveniyorum :) herkes bayan arabasi otomatik olur kafasında ben o kadar kendimi ezik görmüyorumolmuyor sen biriktirdikçe araba fiyatları da artıyor maalesef.altın biriktirip çok az da krediyle almak en iyisi.bir de lüks araç olması gerekmiyor orta halli küçük araçlar kadın için ideal polo corsa hyundai i20 honda jazz gibi.otomatik al çünkü büyük rahatlıkk.2010 üstü olması yeterlii.daha eskisi insanı tamirhaneden servisten çıkarmazz
Katmer aslında en hafif tatlı , yerinden alırsan yemeye doyamazsın.ben katmeri severim bir de şerbetli tatlıları künefe mesela bayılırım.sütlü tatlılarla aramsa hiç yokturr
Hatchback nedir kuzu ?Ben de o tarz hatchback istiyorum da otomatik olsa da olur olmasa da ben acemi olsam da kendime güveniyorum :) herkes bayan arabasi otomatik olur kafasında ben o kadar kendimi ezik görmüyorumama sansima otomatik bulursam da alirim öyle takintilarim yok bakalim simdi herşeyin fiyatı firladi bi de arabadan anlayan biri yok etrafimda yoksa simdiye alirdim
Bende arabamı değiştirmek istiyorum ama kredi işi biraz ürkütüyor beniolmuyor sen biriktirdikçe araba fiyatları da artıyor maalesef.altın biriktirip çok az da krediyle almak en iyisi.bir de lüks araç olması gerekmiyor orta halli küçük araçlar kadın için ideal polo corsa hyundai i20 honda jazz gibi.otomatik al çünkü büyük rahatlıkk.2010 üstü olması yeterlii.daha eskisi insanı tamirhaneden servisten çıkarmazz
Borçsuz ne ev nede araba alınıyor maalesef. Baban zengin yada miras kalmışsa o ayrıValla ben izlemiyorum doya doya moda ayrica yatirim uzmani bize de yardim etsin bari :) borcsuz nasil araba sahibi olunur ? Alanlarin hepsi krediyle alıyor ama ben kredi karti borcunu bile yük görüyorum o yuzden kredim olsa uyuyamam
Kucuk araclara deniyor hyundai i20 opel corsa gibi araclar mesela normal tarzda araclara sedan deniyor toyota corolla gibi.Hatchback nedir kuzu ?
Işte ben borcu sevmiyorum babamı maalesef kaybettik miras da var ama para degil, kucuk bir arsa ve annemin icinde oturdugu bahce ve ev. Hepsi ortak zaten satmayı düşünmüyoruz benim babamdan da beklentim olmadi hic. Yasasaydi da bırakmasaydi önemli degil parasi mali mülküBorçsuz ne ev nede araba alınıyor maalesef. Baban zengin yada miras kalmışsa o ayrı
Bağaj kısmı arabanın gerisinde olmayan yani bagaj kapağının arabanın boyunu belirlediği modeller hactback olarak adlandırılıyor.Hatchback nedir kuzu ?
Düsünsene benim 50 senelik kredi borcumun olduğunuIşte ben borcu sevmiyorum babamı maalesef kaybettik miras da var ama para degil, kucuk bir arsa ve annemin icinde oturdugu bahce ve ev. Hepsi ortak zaten satmayı düşünmüyoruz benim babamdan da beklentim olmadi hic. Yasasaydi da bırakmasaydi önemli degil parasi mali mülkühani derler ya basimizda dursun, o hesap
Istesem borcla alirim da ben uzun vadeli borcu sevmiyorum kredi karti borcu bile günü gelip kesilse de odesem dedigim bir sey
Anladım teşekkürler açıklama icin. Bu ismi ilk kez duydum yada duymuşumdur ama pek dikkatimi çekmemiştiBağaj kısmı arabanın gerisinde olmayan yani bagaj kapağının arabanın boyunu belirlediği modeller hactback olarak adlandırılıyor.
Opel corsa, WV Polo-Golf, Hyundai i20 vb
Sedan modelin bagaj kısmında çıkıntı olur.
Örm WV Passat
Arabaları bana sorun.Anladım teşekkürler açıklama icin. Bu ismi ilk kez duydum yada duymuşumdur ama pek dikkatimi çekmemişti
Ozaman hangi arabayı tavsiye edersiniz ? 3 çocuklu bir anneye en uygun araba meselaArabaları bana sorun.
Çok meraklıyım araba kullanmasını da seviyorum.
Bütçe?Ozaman hangi arabayı tavsiye edersiniz ? 3 çocuklu bir anneye en uygun araba mesela
Günlük yaklaşık 50 km sürüyorum. Tabi bazen şehre falan gidince 200 km kadar çıkıyor ama ayda en fazla iki kez . Otomatik yada manuel farketmez ikisindede problem yaşamıyorum. Arabayı kredi ile alacağım icin peşinat olarak şuanki arabanla takas yapacagım oda yaklaşık ikinci ek fiyatı 140 bin civarı . Bana bagajı geniş bir araba gerekiyor malum çoluk çocuk çok kalabalık oluyor . Ayrıca arada türkiyeyede arabayla gitmeyi düşünüyorum , oda önemli bir detay meselaBütçe?
Günlük yapacağınız km?
Otomatik - manuel vites?
İkinci elde satış gücü sizin için önemli mi?
Bu soruların cevabı önemli.
Ben 6 yıldır dizel otomatik Polo kullanıyorum
çok memnunum yakıtı adeta kokluyor.
Eşimde dizel Seat Leon var bir üst segment benim aracımdan.
Üç küçük çocuğum olsaydı WV Golf orta sınıf sağlam bir araba olarak tercih edeceğim bir araba olurdu.
Az daha büyük, yerden yüksek olsun derseniz bütçe sorunu yoksa WV Tiguan (SUV)
Yok daha ucuz ama yine SUV olsun derseniz Skoda Kamiq veya Skoda Karog, Seat Arona, Pegueot 2008 düşünülebilir.
Biz karı-koca WV grup araçlarını tercih ediyoruz.
o üye yatırım uzmanı çalışkan mı çalışkan tabiki zengin olacakk.benim gibi doya doya moda izlemiyor her gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?