geyik bizim işimiz

o üye yatırım uzmanı çalışkan mı çalışkan tabiki zengin olacakk.benim gibi doya doya moda izlemiyor her günn
Valla ben izlemiyorum doya doya moda ayrica yatirim uzmani bize de yardim etsin bari :) borcsuz nasil araba sahibi olunur ? Alanlarin hepsi krediyle alıyor ama ben kredi karti borcunu bile yük görüyorum o yuzden kredim olsa uyuyamam

gördüm gördüm hissen tavan yaptıı maşallahıı var.ama benim söyledğim hisselerde fena gitmedi bak bugünnn.zengin olamasak da aldık bir şeylerrrr

Ben seninkilere girdim ama zaten yuksek actilar. Yuksekten alinca tavan cok buyuk anlam tasimadi. Ama hic yoktan iyidir allah razi olsun

Benimkini tavanda sattim. %3.95e dustu %4.6dan geri aldim bi tavan daha hadi ins

Valla ben izlemiyorum doya doya moda ayrica yatirim uzmani bize de yardim etsin bari :) borcsuz nasil araba sahibi olunur ? Alanlarin hepsi krediyle alıyor ama ben kredi karti borcunu bile yük görüyorum o yuzden kredim olsa uyuyamam
olmuyor sen biriktirdikçe araba fiyatları da artıyor maalesef.altın biriktirip çok az da krediyle almak en iyisi.bir de lüks araç olması gerekmiyor orta halli küçük araçlar kadın için ideal polo corsa hyundai i20 honda jazz gibi.otomatik al çünkü büyük rahatlıkk.2010 üstü olması yeterlii.daha eskisi insanı tamirhaneden servisten çıkarmazz

Ben seninkilere girdim ama zaten yuksek actilar. Yuksekten alinca tavan cok buyuk anlam tasimadi. Ama hic yoktan iyidir allah razi olsun

Benimkini tavanda sattim. %3.95e dustu %4.6dan geri aldim bi tavan daha hadi ins
bugün bizim evde de stress sinir yokkk birşeyler kazandıkk galibaaa.yoksa dört dönerdi benim koca evdeee sinirdennn ha ha ha.

şimdi yemek yapmam lazımm ama akşam gene konuşuruz hisseleri .bu ortaklıkkk pekk karlı yahuuuuuu devam edelimmm derimm.sevgilerrrr

Ben de o tarz hatchback istiyorum da otomatik olsa da olur olmasa da ben acemi olsam da kendime güveniyorum :) herkes bayan arabasi otomatik olur kafasında ben o kadar kendimi ezik görmüyorum ama sansima otomatik bulursam da alirim öyle takintilarim yok bakalim simdi herşeyin fiyatı firladi bi de arabadan anlayan biri yok etrafimda yoksa simdiye alirdim

ben katmeri severim bir de şerbetli tatlıları künefe mesela bayılırım.sütlü tatlılarla aramsa hiç yokturr
Katmer aslında en hafif tatlı , yerinden alırsan yemeye doyamazsın. Anteplililili bizimkiler ikizlerden alıyor katmeri , çok güzel oranın katmerleri . Sende bilirsin belki orayı , yerime bolca ye

Hatchback nedir kuzu ?

Bende arabamı değiştirmek istiyorum ama kredi işi biraz ürkütüyor beni

Borçsuz ne ev nede araba alınıyor maalesef. Baban zengin yada miras kalmışsa o ayrı

Borçsuz ne ev nede araba alınıyor maalesef. Baban zengin yada miras kalmışsa o ayrı
Işte ben borcu sevmiyorum babamı maalesef kaybettik miras da var ama para degil, kucuk bir arsa ve annemin icinde oturdugu bahce ve ev. Hepsi ortak zaten satmayı düşünmüyoruz benim babamdan da beklentim olmadi hic. Yasasaydi da bırakmasaydi önemli degil parasi mali mülkü hani derler ya basimizda dursun, o hesap
Istesem borcla alirim da ben uzun vadeli borcu sevmiyorum kredi karti borcu bile günü gelip kesilse de odesem dedigim bir sey

Hatchback nedir kuzu ?
Bağaj kısmı arabanın gerisinde olmayan yani bagaj kapağının arabanın boyunu belirlediği modeller hactback olarak adlandırılıyor.
Opel corsa, WV Polo-Golf, Hyundai i20 vb
Sedan modelin bagaj kısmında çıkıntı olur.
Örm WV Passat

Düsünsene benim 50 senelik kredi borcumun olduğunu

Anladım teşekkürler açıklama icin. Bu ismi ilk kez duydum yada duymuşumdur ama pek dikkatimi çekmemişti

Ozaman hangi arabayı tavsiye edersiniz ? 3 çocuklu bir anneye en uygun araba mesela
Bütçe?
Günlük yapacağınız km?
Otomatik - manuel vites?
İkinci elde satış gücü sizin için önemli mi?
Bu soruların cevabı önemli.

Ben 6 yıldır dizel otomatik Polo kullanıyorum
çok memnunum yakıtı adeta kokluyor.
Eşimde dizel Seat Leon var bir üst segment benim aracımdan.
Üç küçük çocuğum olsaydı WV Golf orta sınıf sağlam bir araba olarak tercih edeceğim bir araba olurdu.
Az daha büyük, yerden yüksek olsun derseniz bütçe sorunu yoksa WV Tiguan (SUV)
Yok daha ucuz ama yine SUV olsun derseniz Skoda Kamiq veya Skoda Karog, Seat Arona, Pegueot 2008 düşünülebilir.
Biz karı-koca WV grup araçlarını tercih ediyoruz.

Günlük yaklaşık 50 km sürüyorum. Tabi bazen şehre falan gidince 200 km kadar çıkıyor ama ayda en fazla iki kez . Otomatik yada manuel farketmez ikisindede problem yaşamıyorum. Arabayı kredi ile alacağım icin peşinat olarak şuanki arabanla takas yapacagım oda yaklaşık ikinci ek fiyatı 140 bin civarı . Bana bagajı geniş bir araba gerekiyor malum çoluk çocuk çok kalabalık oluyor . Ayrıca arada türkiyeyede arabayla gitmeyi düşünüyorum , oda önemli bir detay mesela

Nasil oldun?
H Heytttt be koş gel bak zengin olan varmış

o üye yatırım uzmanı çalışkan mı çalışkan tabiki zengin olacakk.benim gibi doya doya moda izlemiyor her gün

Ahahaha hanimlar güldürdünüz beni.
Kendimce kendimle dalga geciyorum zengin falan olmadim borsada 4 kagidim tavan yapti bugun hepsi bu

Ben de araba istiyorum, zengin olsam ah :) sorun begendigim arabanin 8 milyon tl olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…