geyik bizim işimiz

Skoda Kodiac’a bakın sınıfının en büyüğü.
Seat Atheca WV Tiguan’ın muadili fiyatı daha uygun.
Skoda Kodiac büyük gelirse Skoda Karoq da size yeter.
Peugeot 3008 Türkiye’de tercih edilen şık bir araba, tasarımı çok hoş.
WV ve Pegueot grup daha az yakıt tüketen aeaçlar üretiyor.
Yukarda adı geçen araçların hepsi kullanımı rahat, sağlam, bagajı büyük arsçlar.

Butce yeterliyse sedan kullanmakta da sıkıntı yoksa passati tek gecerim.
Ben passat satip volvo xc90 aldim. Tamam volvo efsane ama aklim arada passatima kayiyor ☺☺☺ özlüyorum kuğumu, kuğu gibiydi valla

Katmer aslında en hafif tatlı , yerinden alırsan yemeye doyamazsın. Anteplililili bizimkiler ikizlerden alıyor katmeri , çok güzel oranın katmerleri . Sende bilirsin belki orayı , yerime bolca ye
Bilmemmi künefelerde ordann yeriz guzel yapiyolar herkesin yerine yerim hic affetmem zaten bıngıl bıngıl geziyomm ortadaa

isveç te yaşıyor ama volvonun anavatanındaaa çokk şanslıııı

Valla ben izlemiyorum doya doya moda ayrica yatirim uzmani bize de yardim etsin bari :) borcsuz nasil araba sahibi olunur ? Alanlarin hepsi krediyle alıyor ama ben kredi karti borcunu bile yük görüyorum o yuzden kredim olsa uyuyamam
yatırımdan anlamıyorum diye topik var oraya takıl.tekmil kadınlar orda yatırım peşinde birbirlerini eğitiyorlar hem de eğleniyoruzz.ben de ordan çok yarar sağladımm gümüş işine adım attımmm yıllar sonraa.borsayı öğrenebilirsinnn.mune hanım bile orda çok güzel bilgiler verdi kadınlaraaa

Ben passat satip volvo xc90 aldim. Tamam volvo efsane ama aklim arada passatima kayiyor ☺☺☺ özlüyorum kuğumu, kuğu gibiydi valla
Passat’ın kalitesi tartışılmaz ama ben sedan araç sevmiyorum.
Bana Passat-Golf seç birini deseniz daha ucuz olmasına rağmen Golf derim.
Daha dinamik geliyor hactback araçlar.

Passat’ın kalitesi tartışılmaz ama ben sedan araç sevmiyorum.
Bana Passat-Golf seç birini deseniz daha ucuz olmasına rağmen Golf derim.
Daha dinamik geliyor hactback araçlar.
eşim de honda civic var ben fakirde de hyundai i20 otomatik troy var.polo istiyorum ama virüs azalsın araştıracağımmm

Benim suan kullandığım da Volvo. Bütün arabalara fark yaratır gerçekten . Aslında aynı markadan farklı model düşünmüştüm ama belki farklı fikirlerde alırım diye düşündüm

Benim suan kullandığım da Volvo. Bütün arabalara fark yaratır gerçekten . Aslında aynı markadan farklı model düşünmüştüm ama belki farklı fikirlerde alırım diye düşündüm
Kuzum İsveç’te olduğunuzu yeni öğrendim.
Volvo’yu tek geçerim o zaman.
Efsane marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…