- 26 Mayıs 2018
- 8.220
- 38.860
- 548
- 51
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.921
Skoda Kodiac’a bakın sınıfının en büyüğü.Günlük yaklaşık 50 km sürüyorum. Tabi bazen şehre falan gidince 200 km kadar çıkıyor ama ayda en fazla iki kez . Otomatik yada manuel farketmez ikisindede problem yaşamıyorum. Arabayı kredi ile alacağım icin peşinat olarak şuanki arabanla takas yapacagım oda yaklaşık ikinci ek fiyatı 140 bin civarı . Bana bagajı geniş bir araba gerekiyor malum çoluk çocuk çok kalabalık oluyor . Ayrıca arada türkiyeyede arabayla gitmeyi düşünüyorum , oda önemli bir detay mesela
Bütçe?
Günlük yapacağınız km?
Otomatik - manuel vites?
İkinci elde satış gücü sizin için önemli mi?
Bu soruların cevabı önemli.
Ben 6 yıldır dizel otomatik Polo kullanıyorum
çok memnunum yakıtı adeta kokluyor.
Eşimde dizel Seat Leon var bir üst segment benim aracımdan.
Üç küçük çocuğum olsaydı WV Golf orta sınıf sağlam bir araba olarak tercih edeceğim bir araba olurdu.
Az daha büyük, yerden yüksek olsun derseniz bütçe sorunu yoksa WV Tiguan (SUV)
Yok daha ucuz ama yine SUV olsun derseniz Skoda Kamiq veya Skoda Karog, Seat Arona, Pegueot 2008 düşünülebilir.
Biz karı-koca WV grup araçlarını tercih ediyoruz.
Bilmemmi künefelerde ordann yeriz guzel yapiyolarKatmer aslında en hafif tatlı , yerinden alırsan yemeye doyamazsın.Anteplililili bizimkiler ikizlerden alıyor katmeri , çok güzel oranın katmerleri . Sende bilirsin belki orayı , yerime bolca ye
isveç te yaşıyor ama volvonun anavatanındaaa çokk şanslııııSkoda Kodiac’a bakın sınıfının en büyüğü.
Seat Atheca WV Tiguan’ın muadili fiyatı daha uygun.
Skoda Kodiac büyük gelirse Skoda Karoq da size yeter.
Peugeot 3008 Türkiye’de tercih edilen şık bir araba, tasarımı çok hoş.
WV ve Pegueot grup daha az yakıt tüketen aeaçlar üretiyor.
Yukarda adı geçen araçların hepsi kullanımı rahat, sağlam, bagajı büyük arsçlar.
yatırımdan anlamıyorum diye topik var oraya takıl.tekmil kadınlar orda yatırım peşinde birbirlerini eğitiyorlar hem de eğleniyoruzz.ben de ordan çok yarar sağladımm gümüş işine adım attımmm yıllar sonraa.borsayı öğrenebilirsinnn.mune hanım bile orda çok güzel bilgiler verdi kadınlaraaaValla ben izlemiyorum doya doya moda ayrica yatirim uzmani bize de yardim etsin bari :) borcsuz nasil araba sahibi olunur ? Alanlarin hepsi krediyle alıyor ama ben kredi karti borcunu bile yük görüyorum o yuzden kredim olsa uyuyamam
karar verdin mi arabayaaa?Arabaları bana sorun.
Çok meraklıyım araba kullanmasını da seviyorum.
Passat’ın kalitesi tartışılmaz ama ben sedan araç sevmiyorum.Butce yeterliyse sedan kullanmakta da sıkıntı yoksa passati tek gecerim.
Ben passat satip volvo xc90 aldim. Tamam volvo efsane ama aklim arada passatima kayiyor ☺☺☺ özlüyorum kuğumu, kuğu gibiydi valla
Afiyetle yeBilmemmi künefelerde ordann yeriz guzel yapiyolarherkesin yerine yerim hic affetmem zaten bıngıl bıngıl geziyomm ortadaa
eşim de honda civic var ben fakirde de hyundai i20 otomatik troy var.polo istiyorum ama virüs azalsın araştıracağımmmPassat’ın kalitesi tartışılmaz ama ben sedan araç sevmiyorum.
Bana Passat-Golf seç birini deseniz daha ucuz olmasına rağmen Golf derim.
Daha dinamik geliyor hactback araçlar.
Eşim yeni gelecek Golf’ü bekleyelim dedi.karar verdin mi arabayaaa?
2 hemşeri iyi anlaştınız valla maşallah diyelimm.ben demi hemşeri araştırsam neeee?Afiyetle ye
Şehir içi kullanımda Polo’yu tek geçerim.eşim de honda civic var ben fakirde de hyundai i20 otomatik troy var.polo istiyorum ama virüs azalsın araştıracağımmm
Benim suan kullandığım da Volvo. Bütün arabalara fark yaratır gerçekten . Aslında aynı markadan farklı model düşünmüştüm ama belki farklı fikirlerde alırım diye düşündümButce yeterliyse sedan kullanmakta da sıkıntı yoksa passati tek gecerim.
Ben passat satip volvo xc90 aldim. Tamam volvo efsane ama aklim arada passatima kayiyor ☺☺☺ özlüyorum kuğumu, kuğu gibiydi valla
kısa mesafe kullanıyorum zatenn okul ev market yakın arkadaş.diğer yerlere eşimle gidiyoruzzzŞehir içi kullanımda Polo’yu tek geçerim.
Kuzum İsveç’te olduğunuzu yeni öğrendim.Benim suan kullandığım da Volvo. Bütün arabalara fark yaratır gerçekten . Aslında aynı markadan farklı model düşünmüştüm ama belki farklı fikirlerde alırım diye düşündüm
Anlaşırız tabi, sonuçta aynı toprağın insanlarıyız . Nazar etme ama2 hemşeri iyi anlaştınız valla maşallah diyelimm.ben demi hemşeri araştırsam neeee?
1’0 TSİ Comfortline uygun olur.kısa mesafe kullanıyorum zatenn okul ev market yakın arkadaş.diğer yerlere eşimle gidiyoruzzz
Yazdıklarınız arasında onu göremeyince acaba sevilmeyen bir arabamı diye düşündümKuzum İsveç’te olduğunuzu yeni öğrendim.
Volvo’yu tek geçerim o zaman.
Efsane marka.
2 hemşeri iyi anlaştınız valla maşallah diyelimm.ben demi hemşeri araştırsam neeee?
Kesin sen 200 mt marketede arabayla gidiyorsundurkısa mesafe kullanıyorum zatenn okul ev market yakın arkadaş.diğer yerlere eşimle gidiyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?