geyik bizim işimiz

o ingiltere bize vize vermemiştii yıllar öncee .ondan beri gıcığımm bedava tatil verseler gitmemmmmm

memlekette sorun yok da güzellik de var.3 alt komşum da rus kadın çok güzel.şahsennn onla yemeğe cafeye pek gitmek istememm.beni gören bile olmaz ayoll onun yanındaaaa

Ya bazilari cok guzel, ben biraz yan sanayi saclarim sari degil mesela, kafanizda olusan tip eminim bambaskadir.

Tesekkurler, 2009dan beri istanbuldayim.
Ben corona yokken ayda 1 gidiyordum. Imam cagdastan yemek yemeye

Ya bazilari cok guzel, ben biraz yan sanayi saclarim sari degil mesela, kafanizda olusan tip eminim bambaskadir.

Tesekkurler, 2009dan beri istanbuldayim.
Ben corona yokken ayda 1 gidiyordum. Imam cagdastan yemek yemeye
Ayda bir yemek yemek icin mi Türkiye’ye geliyordunuz ?

Ah dianacigim olsaydi ah... cikardi valla

Yok istanbuldayim zaten ☺ antepe gidip yemek yiyorduk ayda bir
Aha bende bu ismi bi yerden hatırlıyorum diyordum aslında oranın ismi var sadece . Daha güzel ve mütevazi yerlerde var aslında . Suan isimlerini hatırlamıyorum ama bir ara bizimkilere sorar görenirim

hadibea sen beni isveç e kral yapmadın ben de ingiltereye kraliçe olmaya karar verdimmm.içimde ki yönetmeee hissi çoştuu engel olamıyorummm napayımm.
Seni niye kral yapayım önce kendimi yapardım kelin ilacı olsaydı tabi . Ama üzülme senide veliaht prenses yapardım

Aha bende bu ismi bi yerden hatırlıyorum diyordum aslında oranın ismi var sadece . Daha güzel ve mütevazi yerlerde var aslında . Suan isimlerini hatırlamıyorum ama bir ara bizimkilere sorar görenirim

Yazarsan sevinirim ogrenince virus biterse biz rituele devam

Mesela kocak baklava cok meshur ben de onu pek begenmedim. Ama eminim bunlarin yuzde 80i reklam, has yerler baskadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…