- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.941
Memleket neresi ?Gel biz hemşeri olalim. Sen bulursun da ben bulamam, beni yalniz birakma
olalaım tabiii.ben dünya insanıyımm zatenn.Gel biz hemşeri olalim. Sen bulursun da ben bulamam, beni yalniz birakma
Memleket neresi ?
☺☺☺olalaım tabiii.ben dünya insanıyımm zatenn.
memlekette sorun yok da güzellik de var.3 alt komşum da rus kadın çok güzel.şahsennn onla yemeğe cafeye pek gitmek istememm.beni gören bile olmaz ayoll onun yanındaaaaKrasnoyarsk, Rusya
☺☺☺
Ama Türkçeniz süperKrasnoyarsk, Rusya
☺☺☺
o ingiltere bize vize vermemiştii yıllar öncee .ondan beri gıcığımm bedava tatil verseler gitmemmmmmAma Türkçeniz süper. 10 senedir İngiltere’de yaşamış çakma Türk’ten çok çok daha güzel en azından
Bakmayın Antepliyim dediğime , şimdi gitsem kaybolurum kesin. Senede ya bir hafta giderim ya gitmem
Benimde arkadaşlar çağırıyor gel diye , pandemiyi bahane ediyorum . Benimde gitmek hiç icimden gelmiyoro ingiltere bize vize vermemiştii yıllar öncee .ondan beri gıcığımm bedava tatil verseler gitmemmmmm
ölmeden bi kraliçeyi görseydim iyiydi aslında.helalleşirdikkkBenimde arkadaşlar çağırıyor gel diye , pandemiyi bahane ediyorum . Benimde gitmek hiç icimden gelmiyor
memlekette sorun yok da güzellik de var.3 alt komşum da rus kadın çok güzel.şahsennn onla yemeğe cafeye pek gitmek istememm.beni gören bile olmaz ayoll onun yanındaaaa
Ama Türkçeniz süper. 10 senedir İngiltere’de yaşamış çakma Türk’ten çok çok daha güzel en azından
Bakmayın Antepliyim dediğime , şimdi gitsem kaybolurum kesin. Senede ya bir hafta giderim ya gitmem
Kim gördüki sen göreceksin. Çıkarmı korkak kraliçe halkın karşısına senceölmeden bi kraliçeyi görseydim iyiydi aslında.helalleşirdikkk
Ayda bir yemek yemek icin mi Türkiye’ye geliyordunuz ?Ya bazilari cok guzel, ben biraz yan sanayisaclarim sari degil mesela, kafanizda olusan tip eminim bambaskadir.
Tesekkurler, 2009dan beri istanbuldayim.
Ben corona yokken ayda 1 gidiyordum. Imam cagdastan yemek yemeye
hele bir yakalayayım diana nın hesabını soracağımmmmmKim gördüki sen göreceksin. Çıkarmı korkak kraliçe halkın karşısına sence
Kim gördüki sen göreceksin. Çıkarmı korkak kraliçe halkın karşısına sence
Ayda bir yemek yemek icin mi Türkiye’ye geliyordunuz ?
Tüm dünya sormadı sen mi soracaksın? Kadında karşında titreyip durur kesinhele bir yakalayayım diana nın hesabını soracağımmmmm
benim gibi ufak tefek işteeee nesinden korkacağımmmTüm dünya sormadı sen mi soracaksın? Kadında karşında titreyip durur kesin
Aha bende bu ismi bi yerden hatırlıyorum diyordumAh dianacigim olsaydi ah... cikardi valla
Yok istanbuldayim zaten ☺antepe gidip yemek yiyorduk ayda bir
Seni niye kral yapayım önce kendimi yapardım kelin ilacı olsaydı tabihadibea sen beni isveç e kral yapmadın ben de ingiltereye kraliçe olmaya karar verdimmm.içimde ki yönetmeee hissi çoştuu engel olamıyorummm napayımm.
Aha bende bu ismi bi yerden hatırlıyorum diyordumaslında oranın ismi var sadece . Daha güzel ve mütevazi yerlerde var aslında . Suan isimlerini hatırlamıyorum ama bir ara bizimkilere sorar görenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?