- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.961
can komsuPolo33 hu huuuu
Ayrıca kraliyetin politikada hiç bir etkisi yok , pasif yönetim yani anlayacağımhadibea sen beni isveç e kral yapmadın ben de ingiltereye kraliçe olmaya karar verdimmm.içimde ki yönetmeee hissi çoştuu engel olamıyorummm napayımm.
önce bahsettiğim ikizlerden muhakkak künefe kadayıf ve katmer yiyin mesela . Orası süperdir .Yazarsan sevinirim ogrenincevirus biterse biz rituele devam
Mesela kocak baklava cok meshur ben de onu pek begenmedim. Ama eminim bunlarin yuzde 80i reklam, has yerler baskadir.
Polo bana öreceğin hırkanın modelini bulup yollayacağım. Başka iş alma ona görecan komsu
ne zamana. lazım bacımPolo bana öreceğin hırkanın modelini bulup yollayacağım. Başka iş alma ona göre
pasaportlarda elde kaldıııSeni niye kral yapayım önce kendimi yapardım kelin ilacı olsaydı tabi. Ama üzülme senide veliaht prenses yapardım
Bu hafta sonuna kadar yollarım sana . Kaç günde örersin ? Detayları özlede yaz bana istersen ücretini vs ...ne zamana. lazım bacım
1000 euro yeter yabancı değilsinnnBu hafta sonuna kadar yollarım sana . Kaç günde örersin ? Detayları özlede yaz bana istersen ücretini vs ...
Eee aşı suya yattı ozaman . Sürekli mutasyon geçiren virüsü aşı biraz zor engellerpasaportlarda elde kaldıııvirüs mutasyon üstüne mutasyon geçiriyor evde oturmaktan patladımm.dizi izlemekten bıktımm kitapları yırtasımm geliyor artıkk hepsini okudumm çünküü.az kaldıı saçımı pembeye yeşile boyayacağım sıkıntıdannn
Bir sıfır atarsan olur madem yabancı değiliz1000 euro yeter yabancı değilsinnn
hele bir aşıya ulaşsaydık onu sonra düşüneceğim.hint çin tanzanya papuayeni gine hangi ülkenin aşısı olursa olsun kapıp yaptıracağımmm.Eee aşı suya yattı ozaman . Sürekli mutasyon geçiren virüsü aşı biraz zor engeller
yarı yarıya bölüşürüz iyi paraaaoooo cok guzel haa
Türkiye için fiyatları çok yüksek o nedenle az satıyor.Yazdıklarınız arasında onu göremeyince acaba sevilmeyen bir arabamı diye düşündüm
Burda daha uygun. Hem arkadaşımın kocası fabrikasında mühendis ordanda 30% indirim yapamıyorlar banaTürkiye için fiyatları çok yüksek o nedenle az satıyor.
Bu da 2. Eldeki piyasasını düşürüyor.
Düşünmeden harcayacak kadar param olsa Volvo SUV alırım.
Hele son çıkan hibrit SUV süper.
volvo ben de seviyorum ama bütçem sevemedii.Türkiye için fiyatları çok yüksek o nedenle az satıyor.
Bu da 2. Eldeki piyasasını düşürüyor.
Düşünmeden harcayacak kadar param olsa Volvo SUV alırım.
Hele son çıkan hibrit SUV süper.
yooo.sen de şakadan anlamıyorsun yahuu.hem hırkayı da ben örmüyorum parasını neden ben alayımm.emek veren poloooSen kayseliydin dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?