geyik bizim işimiz

Burda daha uygun. Hem arkadaşımın kocası fabrikasında mühendis ordanda 30% indirim yapamıyorlar bana
daha önce neden tanışmadıkk tühh.benim koca gelmişti isveç e.hediye alırdı bana da bir volvo.ha volvo getirdi getirmesine de oyuncaktıııı

İgne batarken hafif acıdı sonrası biraz tuhaf bir histi. Arkadaşın masallahı var ne ödem ne morarma . Kendisi zaten alanında başarılı bir cerrah , bu işide hobi olarak yapıyor
ben de istiyorumm aşılanayımm doğruu doktora koşacağımmm.istanbulda doktorumm uzun yıllardır istanbula gitmedim hem gezer hem de kendimi tamir ettiririm

İgne batarken hafif acıdı sonrası biraz tuhaf bir histi. Arkadaşın masallahı var ne ödem ne morarma . Kendisi zaten alanında başarılı bir cerrah , bu işide hobi olarak yapıyor
dudak dolgusu yaptıran tanıdığın var mı?ne kadar süre dayanıyor acaba?yaptırmışken onu da mı yaptırsam nee?

araba banada laxım ya kucuk ama rahat ogluma bana yetecek.

ben de istiyorumm aşılanayımm doğruu doktora koşacağımmm.istanbulda doktorumm uzun yıllardır istanbula gitmedim hem gezer hem de kendimi tamir ettiririm
Valla eğer öyle güvenilir bir doktorun varsa yaptır derim. Farkı hemen anlıyorsun . Bende bu estetik isterinden çok tedirgin olurum mesela . Arkadaşlar gider Türkiye’de baştan sona yenilenir gelirler bence bir göz altı dolgusu icin kaç sene tereddütte kaldım. Zaten çok az bir miktar enjekte etti , fazlasına cesaret edemedim

ca

Canın sagolsun bacım dunya malı dünyada kalır. sen yeterkı iste bacım senden sızden kıymetlı degılkı
benim kızda amugurimi öğrenmemi istiyor.haftaya başlayacağımm a101 e kit gelecekmiş onu alır başlarımm örmeye diyorumm.

hafif dokunuşları ben de seviyorum.ama estetik abartılırsa yanak dudak dişler kaşlar yüz germe.güzel olacağına yaratık gibi oluyorsun benceee
Aynen. Yüz germe falan daha onlar icin çok erken . İlerki yaşlarda yüzüm beni rahatsız ederse neden olmasın. Önemli olan kendini nasıl hissettiğin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…