- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.981
Asıl sen şakadan anlamadın şimdi . Eee herhalde şaka yaptığının farkındayım. Alla alla bide komisyonmu ödeyeceğiz sanayooo.sen de şakadan anlamıyorsun yahuu.hem hırkayı da ben örmüyorum parasını neden ben alayımm.emek veren polooo
daha önce neden tanışmadıkk tühh.benim koca gelmişti isveç e.hediye alırdı bana da bir volvo.ha volvo getirdi getirmesine de oyuncaktııııBurda daha uygun. Hem arkadaşımın kocası fabrikasında mühendis ordanda 30% indirim yapamıyorlar bana
Kısmet degilmişdaha önce neden tanışmadıkk tühh.benim koca gelmişti isveç e.hediye alırdı bana da bir volvo.ha volvo getirdi getirmesine de oyuncaktıııı
acıdı mı ne kadar sürdü ödem oldu mu güzel oldu mu?amma sordummmmKızlar ben bugün göz altlarıma çok hafif dolgu yaptırdım
İgne batarken hafif acıdı sonrası biraz tuhaf bir histi. Arkadaşın masallahı var ne ödem ne morarma . Kendisi zaten alanında başarılı bir cerrah , bu işide hobi olarak yapıyoracıdı mı ne kadar sürdü ödem oldu mu güzel oldu mu?amma sordummmm
ben de istiyorumm aşılanayımm doğruu doktora koşacağımmm.istanbulda doktorumm uzun yıllardır istanbula gitmedim hem gezer hem de kendimi tamir ettiririmİgne batarken hafif acıdı sonrası biraz tuhaf bir histi. Arkadaşın masallahı var ne ödem ne morarma . Kendisi zaten alanında başarılı bir cerrah , bu işide hobi olarak yapıyor
dudak dolgusu yaptıran tanıdığın var mı?ne kadar süre dayanıyor acaba?yaptırmışken onu da mı yaptırsam nee?İgne batarken hafif acıdı sonrası biraz tuhaf bir histi. Arkadaşın masallahı var ne ödem ne morarma . Kendisi zaten alanında başarılı bir cerrah , bu işide hobi olarak yapıyor
Valla eğer öyle güvenilir bir doktorun varsa yaptır derim. Farkı hemen anlıyorsun . Bende bu estetik isterinden çok tedirgin olurum mesela . Arkadaşlar gider Türkiye’de baştan sona yenilenir gelirler bence bir göz altı dolgusu icin kaç sene tereddütte kaldım. Zaten çok az bir miktar enjekte etti , fazlasına cesaret edemedimben de istiyorumm aşılanayımm doğruu doktora koşacağımmm.istanbulda doktorumm uzun yıllardır istanbula gitmedim hem gezer hem de kendimi tamir ettiririm
Onlar az dayanıyor bildigim kadarıyla . 6-8 ay civarı sanırım .dudak dolgusu yaptıran tanıdığın var mı?ne kadar süre dayanıyor acaba?yaptırmışken onu da mı yaptırsam nee?
Canın sagolsun bacım dunya malı dünyada kalır. sen yeterkı iste bacım senden sızden kıymetlı degılkıyooo.sen de şakadan anlamıyorsun yahuu.hem hırkayı da ben örmüyorum parasını neden ben alayımm.emek veren polooo
Göz altı biraz ihtiyaç gibiydi ama dudak göğüs vs bana biraz estetige kaçıyor gibi geliyordudak dolgusu yaptıran tanıdığın var mı?ne kadar süre dayanıyor acaba?yaptırmışken onu da mı yaptırsam nee?
doktor tanıdık akraba.onu da eşantiyon bedava yapar sorun değilllOnlar az dayanıyor bildigim kadarıyla . 6-8 ay civarı sanırım .
hafif dokunuşları ben de seviyorum.ama estetik abartılırsa yanak dudak dişler kaşlar yüz germe.güzel olacağına yaratık gibi oluyorsun benceeeGöz altı biraz ihtiyaç gibiydi ama dudak göğüs vs bana biraz estetige kaçıyor gibi geliyor
Kullanılan malzeme çok önemli , ona öncelikle dikkat et bencedoktor tanıdık akraba.onu da eşantiyon bedava yapar sorun değilll
magazinde gormuştum bıtane yabancı yapmıştı valla hıc hos degıldıGöz altı biraz ihtiyaç gibiydi ama dudak göğüs vs bana biraz estetige kaçıyor gibi geliyor
benim kızda amugurimi öğrenmemi istiyor.haftaya başlayacağımm a101 e kit gelecekmiş onu alır başlarımm örmeye diyorumm.ca
Canın sagolsun bacım dunya malı dünyada kalır. sen yeterkı iste bacım senden sızden kıymetlı degılkı
Aynen. Yüz germe falan daha onlar icin çok erken . İlerki yaşlarda yüzüm beni rahatsız ederse neden olmasın. Önemli olan kendini nasıl hissettiğin bencehafif dokunuşları ben de seviyorum.ama estetik abartılırsa yanak dudak dişler kaşlar yüz germe.güzel olacağına yaratık gibi oluyorsun benceee
prof.doktor eşimin teyze torunu.bana kötü malzeme kullanırsa memlekete sokmazlar onu bir dahaKullanılan malzeme çok önemli , ona öncelikle dikkat et bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?