geyik bizim işimiz

Aynen. Yüz germe falan daha onlar icin çok erken . İlerki yaşlarda yüzüm beni rahatsız ederse neden olmasın. Önemli olan kendini nasıl hissettiğin bence
giyim tarzı da önemli spor giyim genç gösteriyor mesela.saç rengi ağır makyaj bile farklılaştırıyor.

magazinde gormuştum bıtane yabancı yapmıştı valla hıc hos degıldı
Aslında ne istediğin önemli . Bide nerde duracağını bileceksin. Arkadaş bana 1ml enjekte edelim dedi ben olmaz yarısıyla başlayalım sonra bakarız gerek varmı diye dedim. İyiki öyle yapmısım. Ben zaten süper olsun istemiyorum, kusurları kapatsın yeter .

fazlası abartı bazende ne istedıklerımı bılmıyorlar guzellesmek ugruna ınsanlıktan cıkılıyor cogu örnekte var karsımızda

Tabiki . Ben kesin saçtan kaybederim. Makyajda nadiren yaparım alerjim var çünkü . Allah ne verdiyse onunla idare ediyorum
o kolay boyarsın olur biter.ben boyayı sürüyorum beklerken bulaşık makinesi boşaltıyorumm salata yapıyorum o ara süresi doluyor yıkıyorum.kuaföre gitmesi var gitmek için giyinmesi var sıra beklemesi var yüklü de parası var.ev en iyisi bu aralarrr

Boyatırsam Keşan afro olurum. Kuzum benim saçlar kıvırcık ve kabaran cinsten . Resimde görmüşsündür , hep toparım o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…