- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.021
sen kolayşla basla. bosverkral şakir örecekmişimmmm .nasıl öreyim onu kaplumbağadan başlarım ben o kolayyyy
Benimde beyazlaşmış ama sorun etmiyorum onu aksine çok seviyorum beyaz saçlarımısen benı gor moda yarısmalarının kapısına sokmazlar benı. spor gıyımımle saclarım hep beyazlamiş zaten bugun fark ettmım
pandemi de bazı günler pijamayla dolanıyorum tüm gün kafamda da temizlik topuzu perişan halledeyimm ama maskelerimi yaparımmsen benı gor moda yarısmalarının kapısına sokmazlar benı. spor gıyımımle saclarım hep beyazlamiş zaten bugun fark ettmım
ben de uzatıyorum su dalgası yaptırmak istiyorumm.kıvırcık saçlı olsaydım doğuştan keşkeeeBoyatırsam Keşan afro olurum. Kuzum benim saçlar kıvırcık ve kabaran cinsten . Resimde görmüşsündür , hep toparım o yüzden
fark etmemiştım hıc. dıpler olmuş basortuyle edilmiyorkı hıc. işte onlarda guzel ama erlen oldu olsunBenimde beyazlaşmış ama sorun etmiyorum onu aksine çok seviyorum beyaz saçlarımı
Sen yine pijama giyiyorsun ben don atlet üzerine sabahlık . Ayyy ne seksi demipandemi de bazı günler pijamayla dolanıyorum tüm gün kafamda da temizlik topuzu perişan halledeyimm ama maskelerimi yaparımm
Herkes kendinde olmayanı istiyor işteben de uzatıyorum su dalgası yaptırmak istiyorumm.kıvırcık saçlı olsaydım doğuştan keşkeee
bazen hıc vaktım olmuyor oturmaya oglumla mac oyna kıtap oku oyun oyna. pasaya masaj yap uyut yedır oyun oyna el işi namaz kıl Kurani Kerim oku zaman bitiyorpandemi de bazı günler pijamayla dolanıyorum tüm gün kafamda da temizlik topuzu perişan halledeyimm ama maskelerimi yaparımm
Benimde erken başlamıştı . Irsi sanırım.fark etmemiştım hıc. dıpler olmuş basortuyle edilmiyorkı hıc. işte onlarda guzel ama erlen oldu olsun
bu sene ilk kez din dersleri vardı kıızn.bana demez mi anne öğretmenimin güzel eşarbı var.ben demi derse eşarp örtüp katılsam belki çok not verir dedi ya ha ha ha.fark etmemiştım hıc. dıpler olmuş basortuyle edilmiyorkı hıc. işte onlarda guzel ama erlen oldu olsun
benim de 27 de başladıBenimde erken başlamıştı . Irsi sanırım.
bencede aman Rabbım can sağlığı versin hersey gecerBenimde erken başlamıştı . Irsi sanırım.
Amin , en önemlisi o zatenbencede aman Rabbım can sağlığı versin hersey gecer
cocuk aklı neleri dusumuyorlar yaa masumlar yaabu sene ilk kez din dersleri vardı kıızn.bana demez mi anne öğretmenimin güzel eşarbı var.ben demi derse eşarp örtüp katılsam belki çok not verir dedi ya ha ha ha.
eşim geçen hafta diyor ki ben mezar yerimi çoktan aldım sen nereye yatmayı düşünüyorsun?amanın dedim ürktümm ben şimdilik bir yere gitmeyi düşünmüyorum dedim gülüyorrrrAmin , en önemlisi o zaten
Yaksınlar benim bedenimi . Toprağa tabutla girmek istemiyorumeşim geçen hafta diyor ki ben mezar yerimi çoktan aldım sen nereye yatmayı düşünüyorsun?amanın dedim ürktümm ben şimdilik bir yere gitmeyi düşünmüyorum dedim gülüyorrrr
ne kadar güzel sessızlık yanlızlık
Saat 6 olunca herkes inine çekiliyorne kadar güzel sessızlık yanlızlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?