geyik bizim işimiz

Aslında cok meraklı bırıyımdır suan hemen sormam lazım ama sorup senı uzmeyecegım can
Üzülecek bişey değil aslında. Küçükken bir akrabamız öldügü icin Türkiye’ye cenazesine girmiştik . Bir iki gün sonra mezarini ziyarete gittik orda çok kötü kokuyordu. Nerdeyse kusacaktım kokudan. Annemlere sorduğumda bana cesedin çürüdügü icin koktuğunu söylediler . Kaç gün yemek yiyememiştim hasta olmustum , onu düşünmekten

aaaa öylemi oluyormuş

Çocuk kac tane kalabaliksiniz anlasilan ıspanak yikamak ızdiraptir iskencedir kolay gele
Ispanak temizliginden usendigimden almiyorum iki kıştır :)))
Ben borsa vs anlamam da yatirimdan az buçuk anlarim da caktirmam ben borcsuz araba alma derdindeyim de şimdi hersey uçmuş 30 binlik araba olmus 100 bin
olalaım tabiii.ben dünya insanıyımm zatenn.
Ben de öyleyim şu sehir memleketim diyemiyorum bana her yer memleket
Kac aydir evdesin? Ben Marttan beri evdeyim öncesinde babam hastaydi kaybettik tam acimi yasamadan is basi yaptım korona geldi idari izne ciktim evden calisiyorum neredeyse 1 yildir, bu süreçte pek kitap okumadim birkac tane belki ama daha cok internetten dizi izledim sonra evi yerleştirdim yeni taşınmıştım tam yerlesememistim, simdilerde el isine sardim yıllardır hep bu dongudeyim bir kitaba sararim.sonra filme sonra baska seylere derken kısır döngü. Evi seviyorum ama bir arkadasla oturup sohbet etmeyi özledim
1000 euro yeter yabancı değilsinnn
Ahahaah o kadar gideri varsa ben de kanavice pano/seccade ne lazımsa yapayim oturdugum yerden kazanirim az bucuk
kadının sulalesı 81 ile dagılmiş masallah
He valla doktor kuzeni var ama tam uyumlu değilmişiz olmadi daha ceyceyde ne cevherler vardir kimbilir
tığ tutmayı bilmiyorum ama.öğrenirmiyim ki?
Öğrenirsin ben de kanaviceyi sadece carpi yapmak olarak biliyordum örgü hic bilmem ama kanavice konusunda hangi ip kullanilir hangi kumasta kac kat ip kullanilir hepsini araştıra arastira öğrendim epey ilerlettim, biraz yapayim sonra örgüye de gecerim iki tane tığ aldim atki yapasim var polodan da ilham aldim o baya herseye el atmış beni de motive etti sagolsun
sen benı gor moda yarısmalarının kapısına sokmazlar benı. spor gıyımımle saclarım hep beyazlamiş zaten bugun fark ettmım
Yaa sorma benim.de basim kasiniyordu bi baktim yan yana bir suru beyaz tel ama hic boyamadim boya alerji yapar diye de çekiniyorum
Boyatırsam Keşan afro olurum. Kuzum benim saçlar kıvırcık ve kabaran cinsten . Resimde görmüşsündür , hep toparım o yüzden
Ahaha sen de bendensin :) saclarim kıvırcık çabuk karisir gür de. Gecenlerde sacimi kestim hatta bir kat daha toplayip kestim.kuaforde bu kadar guzel olmamıştı havasi degisti

amanınnn bu ne lilly tek tek alıntıla lütfennnn .vallahi devrelerim yandıı yaşlı gözlerimm pörtledii okuyacağımm diyee

sen herseyı yaparsın bacım
ama yormasaydın kendını bukadar alıntı yapma kısa ve net cevap ver bız anlarız zaten bızı bosladın sen

Bende mi demesem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…