- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.041
o daha ürkutucuYaksınlar benim bedenimi . Toprağa tabutla girmek istemiyorum
yasaktan dolayımıSaat 6 olunca herkes inine çekiliyor
Küçükken yaşadığım travmadan sonra bu şekilde değiştirdim vasiyetimio daha ürkutucu
Yok canım burda yasak yok. Burda öyle , zaten küçük bi köy . Herkes işten gelip evinde dinleniyoryasaktan dolayımı
Aslında cok meraklı bırıyımdır suan hemen sormam lazım ama sorup senı uzmeyecegım canKüçükken yaşadığım travmadan sonra bu şekilde değiştirdim vasiyetimi
ne guzel yaaYok canım burda yasak yok. Burda öyle , zaten küçük bi köy . Herkes işten gelip evinde dinleniyor
ayy deme öyleeee .genciz yahuuuu 70 den sonra düşünürüz gömülecekmiyiz yakılacakmıyızzz mumyalanacakmıyızzzYaksınlar benim bedenimi . Toprağa tabutla girmek istemiyorum
Rabbımin izniyle el ayaga dusmeden gıtmek ama suan degıl inşallah zaten vasiyetimi yazdım benı oraya kömsünlerayy deme öyleeee .genciz yahuuuu 70 den sonra düşünürüz gömülecekmiyiz yakılacakmıyızzz mumyalanacakmıyızzz
Üzülecek bişey değil aslında. Küçükken bir akrabamız öldügü icin Türkiye’ye cenazesine girmiştik . Bir iki gün sonra mezarini ziyarete gittik orda çok kötü kokuyordu. Nerdeyse kusacaktım kokudan. Annemlere sorduğumda bana cesedin çürüdügü icin koktuğunu söylediler . Kaç gün yemek yiyememiştim hasta olmustum , onu düşünmektenAslında cok meraklı bırıyımdır suan hemen sormam lazım ama sorup senı uzmeyecegım can
Orası öyle ama işte herkes bilsin diye diyorumayy deme öyleeee .genciz yahuuuu 70 den sonra düşünürüz gömülecekmiyiz yakılacakmıyızzz mumyalanacakmıyızzz
benim de var vasiyetim seni de ekleyeyim oraya .poloyaa henüz alamadığım polo arabamı bırakıyorum diyeeRabbımin izniyle el ayaga dusmeden gıtmek ama suan degıl inşallah zaten vasiyetimi yazdım benı oraya kömsünler
aaaa öylemi oluyormuşÜzülecek bişey değil aslında. Küçükken bir akrabamız öldügü icin Türkiye’ye cenazesine girmiştik . Bir iki gün sonra mezarini ziyarete gittik orda çok kötü kokuyordu. Nerdeyse kusacaktım kokudan. Annemlere sorduğumda bana cesedin çürüdügü icin koktuğunu söylediler . Kaç gün yemek yiyememiştim hasta olmustum , onu düşünmekten
yaaa balım yaa polo arabayı cok sevıyorum benbenim de var vasiyetim seni de ekleyeyim oraya .poloyaa henüz alamadığım polo arabamı bırakıyorum diyee
Derin kazınmazsa öyle oluyor sanırım, yada bilmiyorum işte düşünmek istemiyorumaaaa öylemi oluyormuş
Bende organlarımı bağışladım , malımı ise çocuklara bırakmayı düşünmüyorum. Büyük ihtimal bağışlarım.benim de var vasiyetim seni de ekleyeyim oraya .poloyaa henüz alamadığım polo arabamı bırakıyorum diyee
dusunme dusunme içime kurt dustu yarın tşfon yagmuru tutatım herkesiDerin kazınmazsa öyle oluyor sanırım, yada bilmiyorum işte düşünmek istemiyorum
Ispanak temizliginden usendigimden almiyorum iki kıştır :)))Çocuk kac tane kalabaliksiniz anlasilanıspanak yikamak ızdiraptir iskencedir kolay gele
Ben borsa vs anlamam da yatirimdan az buçuk anlarim da caktirmamyatırımdan anlamıyorum diye topik var oraya takıl.tekmil kadınlar orda yatırım peşinde birbirlerini eğitiyorlar hem de eğleniyoruzz.ben de ordan çok yarar sağladımm gümüş işine adım attımmm yıllar sonraa.borsayı öğrenebilirsinnn.mune hanım bile orda çok güzel bilgiler verdi kadınlaraaa
Ben de öyleyim şu sehir memleketim diyemiyorum bana her yer memleketolalaım tabiii.ben dünya insanıyımm zatenn.
Kac aydir evdesin? Ben Marttan beri evdeyim öncesinde babam hastaydi kaybettik tam acimi yasamadan is basi yaptım korona geldi idari izne ciktim evden calisiyorum neredeyse 1 yildir, bu süreçte pek kitap okumadim birkac tane belki ama daha cok internetten dizi izledim sonra evi yerleştirdim yeni taşınmıştım tam yerlesememistim, simdilerde el isine sardim yıllardır hep bu dongudeyim bir kitaba sararim.sonra filme sonra baska seylere derken kısır döngü. Evi seviyorum ama bir arkadasla oturup sohbet etmeyi özledimpasaportlarda elde kaldıııvirüs mutasyon üstüne mutasyon geçiriyor evde oturmaktan patladımm.dizi izlemekten bıktımm kitapları yırtasımm geliyor artıkk hepsini okudumm çünküü.az kaldıı saçımı pembeye yeşile boyayacağım sıkıntıdannn
Ahahaah o kadar gideri varsa ben de kanavice pano/seccade ne lazımsa yapayim oturdugum yerden kazanirim az bucuk1000 euro yeter yabancı değilsinnn
He valla doktor kuzeni var ama tam uyumlu değilmişiz olmadi daha ceyceyde ne cevherler vardir kimbilirkadının sulalesı 81 ile dagılmiş masallah
Öğrenirsin ben de kanaviceyi sadece carpi yapmak olarak biliyordum örgü hic bilmem ama kanavice konusunda hangi ip kullanilir hangi kumasta kac kat ip kullanilir hepsini araştıra arastira öğrendim epey ilerlettim, biraz yapayim sonra örgüye de gecerim iki tane tığ aldim atki yapasim vartığ tutmayı bilmiyorum ama.öğrenirmiyim ki?
Yaa sorma benim.de basim kasiniyordu bi baktim yan yana bir suru beyaz telsen benı gor moda yarısmalarının kapısına sokmazlar benı. spor gıyımımle saclarım hep beyazlamiş zaten bugun fark ettmım
Ahaha sen de bendensin :) saclarim kıvırcık çabuk karisir gür de. Gecenlerde sacimi kestim hatta bir kat daha toplayip kestim.kuaforde bu kadar guzel olmamıştıBoyatırsam Keşan afro olurum. Kuzum benim saçlar kıvırcık ve kabaran cinsten . Resimde görmüşsündür , hep toparım o yüzden
amanınnn bu ne lilly tek tek alıntıla lütfennnn .vallahi devrelerim yandıı yaşlı gözlerimm pörtledii okuyacağımm diyeeIspanak temizliginden usendigimden almiyorum iki kıştır :)))
Ben borsa vs anlamam da yatirimdan az buçuk anlarim da caktirmamben borcsuz araba alma derdindeyim de şimdi hersey uçmuş 30 binlik araba olmus 100 bin
Ben de öyleyim şu sehir memleketim diyemiyorum bana her yer memleket
Kac aydir evdesin? Ben Marttan beri evdeyim öncesinde babam hastaydi kaybettik tam acimi yasamadan is basi yaptım korona geldi idari izne ciktim evden calisiyorum neredeyse 1 yildir, bu süreçte pek kitap okumadim birkac tane belki ama daha cok internetten dizi izledim sonra evi yerleştirdim yeni taşınmıştım tam yerlesememistim, simdilerde el isine sardim yıllardır hep bu dongudeyim bir kitaba sararim.sonra filme sonra baska seylere derken kısır döngü. Evi seviyorum ama bir arkadasla oturup sohbet etmeyi özledim
Ahahaah o kadar gideri varsa ben de kanavice pano/seccade ne lazımsa yapayim oturdugum yerden kazanirim az bucuk
He valla doktor kuzeni var ama tam uyumlu değilmişiz olmadi daha ceyceyde ne cevherler vardir kimbilir
Öğrenirsin ben de kanaviceyi sadece carpi yapmak olarak biliyordum örgü hic bilmem ama kanavice konusunda hangi ip kullanilir hangi kumasta kac kat ip kullanilir hepsini araştıra arastira öğrendim epey ilerlettim, biraz yapayim sonra örgüye de gecerim iki tane tığ aldim atki yapasim varpolodan da ilham aldim o baya herseye el atmış beni de motive etti sagolsun
Yaa sorma benim.de basim kasiniyordu bi baktim yan yana bir suru beyaz telama hic boyamadim boya alerji yapar diye de çekiniyorum
Ahaha sen de bendensin :) saclarim kıvırcık çabuk karisir gür de. Gecenlerde sacimi kestim hatta bir kat daha toplayip kestim.kuaforde bu kadar guzel olmamıştıhavasi degisti
sen herseyı yaparsın bacımIspanak temizliginden usendigimden almiyorum iki kıştır :)))
Ben borsa vs anlamam da yatirimdan az buçuk anlarim da caktirmamben borcsuz araba alma derdindeyim de şimdi hersey uçmuş 30 binlik araba olmus 100 bin
Kac aydir evdesin? Ben Marttan beri evdeyim öncesinde babam hastaydi kaybettik tam acimi yasamadan is basi yaptım korona geldi idari izne ciktim evden calisiyorum neredeyse 1 yildir, bu süreçte pek kitap okumadim birkac tane belki ama daha cok internetten dizi izledim sonra evi yerleştirdim yeni taşınmıştım tam yerlesememistim, simdilerde el isine sardim yıllardır hep bu dongudeyim bir kitaba sararim.sonra filme sonra baska seylere derken kısır döngü. Evi seviyorum ama bir arkadasla oturup sohbet etmeyi özledim
Ahahaah o kadar gideri varsa ben de kanavice pano/seccade ne lazımsa yapayim oturdugum yerden kazanirim az bucuk
He valla doktor kuzeni var ama tam uyumlu değilmişiz olmadi daha ceyceyde ne cevherler vardir kimbilir
Öğrenirsin ben de kanaviceyi sadece carpi yapmak olarak biliyordum örgü hic bilmem ama kanavice konusunda hangi ip kullanilir hangi kumasta kac kat ip kullanilir hepsini araştıra arastira öğrendim epey ilerlettim, biraz yapayim sonra örgüye de gecerim iki tane tığ aldim atki yapasim varpolodan da ilham aldim o baya herseye el atmış beni de motive etti sagolsun
Yaa sorma benim.de basim kasiniyordu bi baktim yan yana bir suru beyaz telama hic boyamadim boya alerji yapar diye de çekiniyorum
Ahaha sen de bendensin :) saclarim kıvırcık çabuk karisir gür de. Gecenlerde sacimi kestim hatta bir kat daha toplayip kestim.kuaforde bu kadar guzel olmamıştıhavasi degisti
Bende mi demesem acabaIspanak temizliginden usendigimden almiyorum iki kıştır :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?