geyik bizim işimiz

ben hızlı mesaj bile yazamıyorum tel de .benim kız gayet beceriksiz buluyorrr.telefonla tabletle yazmayı sevmem.ben klavyeciyimm
bende tlfonda yazarım ama cok fazla özellik bılmıyorum. tlfonların ben biraz gecmişi sevenlerdenım oturup sohbetı severım tabı kıymet verdıgımle

Sen yine pijama giyiyorsun ben don atlet üzerine sabahlık . Ayyy ne seksi demi
Ay ben yalniz yaşıyorum hic o kadar acik giyinmem gerci hava soguk en acik tisort esofman
Hosbuldum
aaaa öylemi oluyormuş
Ceset uygun soğuklukta korunmazsa tabii ki kokar simdi olenleri gomulene kadar morgda tutuyorlar
Bende organlarımı bağışladım , malımı ise çocuklara bırakmayı düşünmüyorum. Büyük ihtimal bağışlarım.
Ben de bagisladim organlarimi. Yurtdisinda nasil bilmiyorum ama bizde bagislamis olsan dahi ölünce birinci derece akrabalardan izin istenir ve akrabalar hayir derse organlarin alinmaz
amanınnn bu ne lilly tek tek alıntıla lütfennnn .vallahi devrelerim yandıı yaşlı gözlerimm pörtledii okuyacağımm diyee
Ay kusura bakma napiyim 7 sayfa okurken çoğunu es gectim birkac tane alintiladim derken baya olmus
sen herseyı yaparsın bacım
ama yormasaydın kendını bukadar alıntı yapma kısa ve net cevap ver bız anlarız zaten bızı bosladın sen
Yaa yetisemiyorum o kadar muhabbetinize
Bir saat ayrildim.sayfadan 7 sayfa ilerlemis gecen de birakmistim 150 sayfa atti diye napiyim
Tek.tek alintilamak zor, oku alintila.yaz geri dön

sen okuma sen cok uzak kalma bızden sıkıntı yok ilk gordugun mesajda devam et ben sana özetlerım kımı neyı nesı ölenı kalanı

Sabahlıgım kalın ve uzun baya sıcak tutuyor .
burda form dolduruyorsun ve sen değiştirmeyene kadar vasiyet olarak geçiyor .

ben hızlı mesaj bile yazamıyorum tel de .benim kız gayet beceriksiz buluyorrr.telefonla tabletle yazmayı sevmem.ben klavyeciyimm
Ben de klavyeciyim de kendi bilgisayarım mayısta bozuldu isler yetişmiyor diye is yerinden laptop verildi onda da sosyal.medya yasakli, takip programi var o yuzden oradan sadece is yapıyorum dolayısıyla telefondan her isimi yapmaya alistim mesela mesajlasmayi sevmem konusmayi tercih ederim ama mesaja da alistim.artik
bende tlfonda yazarım ama cok fazla özellik bılmıyorum. tlfonların ben biraz gecmişi sevenlerdenım oturup sohbetı severım tabı kıymet verdıgımle
Aynen şu pandemi geçse de oturup.sohbet edebilsek arkadaslarimizla ben de telefonda cok takilmam normalde ama simdi bilgisayarsiz oldugumdan elim ayağım oldu
sen okuma sen cok uzak kalma bızden sıkıntı yok ilk gordugun mesajda devam et ben sana özetlerım kımı neyı nesı ölenı kalanı
Oyy cansin sen

bak hele gene alıntı kız ögret bana işe alırlarsa benı derim barı alıntı yapmayı bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…