- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.739
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.061
kadın pratik toptan hallediyor alıntı işini.valla bravooBende mi demesem acaba
Tek tek yazmaktan mesajları kaçırıyorum . Bende bu yöntemi uygulayacağım. Siz yazın durun ben bir ara girer toptan cevaplarım hepsinikadın pratik toptan hallediyor alıntı işini.valla bravoo
okadar usta olamadım ben yanarım yanarım ona yanarımkadın pratik toptan hallediyor alıntı işini.valla bravoo
ben hızlı mesaj bile yazamıyorum tel de .benim kız gayet beceriksiz buluyorrr.telefonla tabletle yazmayı sevmem.ben klavyeciyimmokadar usta olamadım ben yanarım yanarım ona yanarım
bende tlfonda yazarım ama cok fazla özellik bılmıyorum. tlfonların ben biraz gecmişi sevenlerdenım oturup sohbetı severım tabı kıymet verdıgımleben hızlı mesaj bile yazamıyorum tel de .benim kız gayet beceriksiz buluyorrr.telefonla tabletle yazmayı sevmem.ben klavyeciyimm
Ay ben yalniz yaşıyorum hic o kadar acik giyinmemSen yine pijama giyiyorsun ben don atlet üzerine sabahlık . Ayyy ne seksi demi
Hosbuldumlily86 hoşgeldinn
Ceset uygun soğuklukta korunmazsa tabii ki kokar simdi olenleri gomulene kadar morgda tutuyorlaraaaa öylemi oluyormuş
Ben de bagisladim organlarimi. Yurtdisinda nasil bilmiyorum ama bizde bagislamis olsan dahi ölünce birinci derece akrabalardan izin istenir ve akrabalar hayir derse organlarin alinmazBende organlarımı bağışladım , malımı ise çocuklara bırakmayı düşünmüyorum. Büyük ihtimal bağışlarım.
Ay kusura bakma napiyim 7 sayfa okurken çoğunu es gectim birkac tane alintiladim derken baya olmusamanınnn bu ne lilly tek tek alıntıla lütfennnn .vallahi devrelerim yandıı yaşlı gözlerimm pörtledii okuyacağımm diyee
Yaa yetisemiyorum o kadar muhabbetinizesen herseyı yaparsın bacım
ama yormasaydın kendını bukadar alıntı yapma kısa ve net cevap ver bız anlarız zaten bızı bosladın sen
kadın pratik toptan hallediyor alıntı işini.valla bravoo
sen okuma sen cok uzak kalma bızden sıkıntı yok ilk gordugun mesajda devam et ben sana özetlerım kımı neyı nesı ölenı kalanıAy ben yalniz yaşıyorum hic o kadar acik giyinmemgerci hava soguk en acik tisort esofman
Hosbuldum
Ceset uygun soğuklukta korunmazsa tabii ki kokar simdi olenleri gomulene kadar morgda tutuyorlar
Ben de bagisladim organlarimi. Yurtdisinda nasil bilmiyorum ama bizde bagislamis olsan dahi ölünce birinci derece akrabalardan izin istenir ve akrabalar hayir derse organlarin alinmaz
Ay kusura bakma napiyim 7 sayfa okurken çoğunu es gectim birkac tane alintiladim derken baya olmus
Yaa yetisemiyorum o kadar muhabbetinize
Bir saat ayrildim.sayfadan 7 sayfa ilerlemis gecen de birakmistim 150 sayfa atti diye napiyim
Tek.tek alintilamak zor, oku alintila.yaz geri dön
vayyy üstatEski kkliyim ben, konuları onceden bilgisayardan takip eder tek tek alintilar hatta kime ne yazacagimi bile not.alir öyle yazardim simdi o kadar uğraşamıyorum telefondan
oo o zaman artık topiğin başkanı sensinnnn ben istifa ediyorummmmEski kkliyim ben, konuları onceden bilgisayardan takip eder tek tek alintilar hatta kime ne yazacagimi bile not.alir öyle yazardim simdi o kadar uğraşamıyorum telefondan
eeeee benim maası kım verecekoo o zaman artık topiğin başkanı sensinnnn ben istifa ediyorummmm
lily kim olacakkk.patron o artıkkkeeeee benim maası kım verecek
Sabahlıgım kalın ve uzun baya sıcak tutuyor .Ay ben yalniz yaşıyorum hic o kadar acik giyinmemgerci hava soguk en acik tisort esofman
Hosbuldum
Ceset uygun soğuklukta korunmazsa tabii ki kokar simdi olenleri gomulene kadar morgda tutuyorlar
Ben de bagisladim organlarimi. Yurtdisinda nasil bilmiyorum ama bizde bagislamis olsan dahi ölünce birinci derece akrabalardan izin istenir ve akrabalar hayir derse organlarin alinmaz
Ay kusura bakma napiyim 7 sayfa okurken çoğunu es gectim birkac tane alintiladim derken baya olmus
Yaa yetisemiyorum o kadar muhabbetinize
Bir saat ayrildim.sayfadan 7 sayfa ilerlemis gecen de birakmistim 150 sayfa atti diye napiyim
Tek.tek alintilamak zor, oku alintila.yaz geri dön
tamam lily86 maasa zam eee yatacak yer mutfak masrafı sigortalily kim olacakkk.patron o artıkkk
Ben de klavyeciyim de kendi bilgisayarım mayısta bozuldu isler yetişmiyor diye is yerinden laptop verildi onda da sosyal.medya yasakli, takip programi var o yuzden oradan sadece is yapıyorum dolayısıyla telefondan her isimi yapmaya alistim mesela mesajlasmayi sevmem konusmayi tercih ederim ama mesaja da alistim.artikben hızlı mesaj bile yazamıyorum tel de .benim kız gayet beceriksiz buluyorrr.telefonla tabletle yazmayı sevmem.ben klavyeciyimm
Aynen şu pandemi geçse de oturup.sohbet edebilsek arkadaslarimizlabende tlfonda yazarım ama cok fazla özellik bılmıyorum. tlfonların ben biraz gecmişi sevenlerdenım oturup sohbetı severım tabı kıymet verdıgımle
Oyy cansin sensen okuma sen cok uzak kalma bızden sıkıntı yok ilk gordugun mesajda devam et ben sana özetlerım kımı neyı nesı ölenı kalanı
bak hele gene alıntı kız ögret bana işe alırlarsa benı derim barı alıntı yapmayı bılıyorumBen de klavyeciyim de kendi bilgisayarım mayısta bozuldu isler yetişmiyor diye is yerinden laptop verildi onda da sosyal.medya yasakli, takip programi var o yuzden oradan sadece is yapıyorum dolayısıyla telefondan her isimi yapmaya alistim mesela mesajlasmayi sevmem konusmayi tercih ederim ama mesaja da alistim.artik
Aynen şu pandemi geçse de oturup.sohbet edebilsek arkadaslarimizlaben de telefonda cok takilmam normalde ama simdi bilgisayarsiz oldugumdan elim ayağım oldu
Oyy cansin sen
vasiyet deyince dedem aklıma geliyor gene sinirleniyorumm.Sabahlıgım kalın ve uzun baya sıcak tutuyor .
burda form dolduruyorsun ve sen değiştirmeyene kadar vasiyet olarak geçiyor .
Hiç bana bakma , aranızdaki en fakiriniz benimeeeee benim maası kım verecek
Sana bişey bırakmadı mı yoksa ?vasiyet deyince dedem aklıma geliyor gene sinirleniyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?