- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.081
Yok kiz konu sahibesi sensin hem ben cok yetişemiyorumoo o zaman artık topiğin başkanı sensinnnn ben istifa ediyorummmm
Ahaha anaa ceycey bana kitledi maasieeeee benim maası kım verecek
Ne guzel bizde dedigim gibi ailene vasiyet etsen de bazi insanlar günah diye düşünüp izin vermeyebiliyor ben de vasiyet ettim ailem biliyor babam da etmisti ama zaten onun organlari dayanamadıgı icin öldü zatenSabahlıgım kalın ve uzun baya sıcak tutuyor .
burda form dolduruyorsun ve sen değiştirmeyene kadar vasiyet olarak geçiyor .
malım mulkum yok bır evım var o ogluma. zaten organlarımı emin ol kımse istemez kalbım arızalı zaten beyın dolu bobrekler Allaha emanetSabahlıgım kalın ve uzun baya sıcak tutuyor .
burda form dolduruyorsun ve sen değiştirmeyene kadar vasiyet olarak geçiyor .
Cahillik neresi günah bunun ???Yok kiz konu sahibesi sensin hem ben cok yetişemiyorum
Ahaha anaa ceycey bana kitledi maasi
Ne guzel bizde dedigim gibi ailene vasiyet etsen de bazi insanlar günah diye düşünüp izin vermeyebiliyor ben de vasiyet ettim ailem biliyor babam da etmisti ama zaten onun organlari dayanamadıgı icin öldü zaten
aynen öylee 3 kuruş bırakıp gerisini erkek torunlarına bıraktı.senelerce mahkeme de uğraştık da 3 5 bir şey aldıkk.ataerkil sistem işteee .erkek doğmalı bu ülkede erkekkkkSana bişey bırakmadı mı yoksa ?
Öyle deme daha gençsin , kendine ve saglıgına çok dikkat etmelisin .malım mulkum yok bır evım var o ogluma. zaten organlarımı emin ol kımse istemez kalbım arızalı zaten beyın dolu bobrekler Allaha emanet
Şimdi detaylica anlatıyorum öhöm öhömbak hele gene alıntı kız ögret bana işe alırlarsa benı derim barı alıntı yapmayı bılıyorum
Iste bazen kisiler ve aileleri arasinda fikir ayriligi olabiliyor benimkiler o konuda benim fikrimi destekliyor ama desteklemeyen cok aile varCahillik neresi günah bunun ???
Benim ailemde mirastan men ettiler beni . Ama umrumda değil , evden ayrılırken resti çekip hiç birseylerini istemediğimi söylemiştim zatenaynen öylee 3 kuruş bırakıp gerisini erkek torunlarına bıraktı.senelerce mahkeme de uğraştık da 3 5 bir şey aldıkk.ataerkil sistem işteee .erkek doğmalı bu ülkede erkekkkk
senin ki daha fenaymışşş.kimsenin istediği gibi yaşamak zorunda değiliz ama değil mi?Benim ailemde mirastan men ettiler beni . Ama umrumda değil , evden ayrılırken resti çekip hiç birseylerini istemediğimi söylemiştim zaten
Hosgeldin organik kardeş
Benim de böbrek sorunlu ama doktor verebilirsin dedi ben de organ nakli kartini aldim onca ilac kullaniyorum vücudu yıpratıyor yine de Allahtan umit kesilmez ise yarayacaksa alsinlar ölünce, bir hayat kurtarmak bile cok kiymetlimalım mulkum yok bır evım var o ogluma. zaten organlarımı emin ol kımse istemez kalbım arızalı zaten beyın dolu bobrekler Allaha emanet
Sözde kızgınlıkla öyle demişlerdi . Ortada vasiyet falan yok tabi. Kardeşlerim biz şahidiz böyle bir durum var derlerse o ayrı şey ama bu dediğim 20 küsür sene önce yaşanmıştı. Bizimkilere sorsam hatırlamazlar bile . Gerçi işine gelen dün gibi hatırlar o ayrısenin ki daha fenaymışşş.kimsenin istediği gibi yaşamak zorunda değiliz ama değil mi?
pandemi öncesi düzenli kan bağışı yapardım .hem kendi sağlığıma faydalı hem de ihtiyacı olan kullanıyor ne güzelBenim de böbrek sorunlu ama doktor verebilirsin dedi ben de organ nakli kartini aldim onca ilac kullaniyorum vücudu yıpratıyor yine de Allahtan umit kesilmez ise yarayacaksa alsinlar ölünce, bir hayat kurtarmak bile cok kiymetli
vasiyet türkiyede tam geçerli değil bozulabiliyor.ama onlar da sana sinirle söylemişlerrr ciddiye almaaaSözde kızgınlıkla öyle demişlerdi . Ortada vasiyet falan yok tabi. Kardeşlerim biz şahidiz böyle bir durum var derlerse o ayrı şey ama bu dediğim 20 küsür sene önce yaşanmıştı. Bizimkilere sorsam hatırlamazlar bile . Gerçi işine gelen dün gibi hatırlar o ayrı
Valla çokta umursamıyorum. Zaten bana kalacaklar düşünüp yaşasaydım kendi ayaklarım üstünde durmayıda ögrenemezdim. Babam öyle mesela , aileden yüklü miras kalmış ve adam hayatı boyunca çalışmamış . Gerçek bir miras yiyen yanivasiyet türkiyede tam geçerli değil bozulabiliyor.ama onlar da sana sinirle söylemişlerrr ciddiye almaaa
tanışalım o zaman medeni hal çocuk çalışıp çalışmama durumuuu ?Hoş bulduk
sabancının torunu olsaydımmm ben de babanın yolunu seçerdim hiçç düşünmedennnnnValla çokta umursamıyorum. Zaten bana kalacaklar düşünüp yaşasaydım kendi ayaklarım üstünde durmayıda ögrenemezdim. Babam öyle mesela , aileden yüklü miras kalmış ve adam hayatı boyunca çalışmamış . Gerçek bir miras yiyen yani
Olmaz tanışamayız çünkü müşterilerimi kaçırmıyım, dükkana geçeyimtanışalım o zaman medeni hal çocuk çalışıp çalışmama durumuuu ?
Ayrıca aylık geliri , en önemlisi o . İlk maaşıyla bize birer kahve ısmarlayacak sonuçtatanışalım o zaman medeni hal çocuk çalışıp çalışmama durumuuu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?