geyik bizim işimiz

oo o zaman artık topiğin başkanı sensinnnn ben istifa ediyorummmm
Yok kiz konu sahibesi sensin hem ben cok yetişemiyorum
eeeee benim maası kım verecek
Ahaha anaa ceycey bana kitledi maasi
Sabahlıgım kalın ve uzun baya sıcak tutuyor .
burda form dolduruyorsun ve sen değiştirmeyene kadar vasiyet olarak geçiyor .
Ne guzel bizde dedigim gibi ailene vasiyet etsen de bazi insanlar günah diye düşünüp izin vermeyebiliyor ben de vasiyet ettim ailem biliyor babam da etmisti ama zaten onun organlari dayanamadıgı icin öldü zaten

Sabahlıgım kalın ve uzun baya sıcak tutuyor .
burda form dolduruyorsun ve sen değiştirmeyene kadar vasiyet olarak geçiyor .
malım mulkum yok bır evım var o ogluma. zaten organlarımı emin ol kımse istemez kalbım arızalı zaten beyın dolu bobrekler Allaha emanet

Cahillik neresi günah bunun ???

bak hele gene alıntı kız ögret bana işe alırlarsa benı derim barı alıntı yapmayı bılıyorum
Şimdi detaylica anlatıyorum öhöm öhöm
Begen tusunun yaninda alinti kismina tikliyorsun
Okumalarin bitince en altta yorum yazma kisminda alintilari ekle kismina tiklayinca yaptığın tüm alintilar çıkıyor
Ekle diyorsun
Sonra her alintinin altina yazmak istediklerini yazıp cevaplaya basiyorsun benimki gibi alt alta siralanan bir cevap cikiyor sayfada
Cahillik neresi günah bunun ???
Iste bazen kisiler ve aileleri arasinda fikir ayriligi olabiliyor benimkiler o konuda benim fikrimi destekliyor ama desteklemeyen cok aile var

aynen öylee 3 kuruş bırakıp gerisini erkek torunlarına bıraktı.senelerce mahkeme de uğraştık da 3 5 bir şey aldıkk.ataerkil sistem işteee .erkek doğmalı bu ülkede erkekkkk
Benim ailemde mirastan men ettiler beni . Ama umrumda değil , evden ayrılırken resti çekip hiç birseylerini istemediğimi söylemiştim zaten

malım mulkum yok bır evım var o ogluma. zaten organlarımı emin ol kımse istemez kalbım arızalı zaten beyın dolu bobrekler Allaha emanet
Benim de böbrek sorunlu ama doktor verebilirsin dedi ben de organ nakli kartini aldim onca ilac kullaniyorum vücudu yıpratıyor yine de Allahtan umit kesilmez ise yarayacaksa alsinlar ölünce, bir hayat kurtarmak bile cok kiymetli

senin ki daha fenaymışşş.kimsenin istediği gibi yaşamak zorunda değiliz ama değil mi?
Sözde kızgınlıkla öyle demişlerdi . Ortada vasiyet falan yok tabi. Kardeşlerim biz şahidiz böyle bir durum var derlerse o ayrı şey ama bu dediğim 20 küsür sene önce yaşanmıştı. Bizimkilere sorsam hatırlamazlar bile . Gerçi işine gelen dün gibi hatırlar o ayrı

Benim de böbrek sorunlu ama doktor verebilirsin dedi ben de organ nakli kartini aldim onca ilac kullaniyorum vücudu yıpratıyor yine de Allahtan umit kesilmez ise yarayacaksa alsinlar ölünce, bir hayat kurtarmak bile cok kiymetli
pandemi öncesi düzenli kan bağışı yapardım .hem kendi sağlığıma faydalı hem de ihtiyacı olan kullanıyor ne güzel

vasiyet türkiyede tam geçerli değil bozulabiliyor.ama onlar da sana sinirle söylemişlerrr ciddiye almaaa

vasiyet türkiyede tam geçerli değil bozulabiliyor.ama onlar da sana sinirle söylemişlerrr ciddiye almaaa
Valla çokta umursamıyorum. Zaten bana kalacaklar düşünüp yaşasaydım kendi ayaklarım üstünde durmayıda ögrenemezdim. Babam öyle mesela , aileden yüklü miras kalmış ve adam hayatı boyunca çalışmamış . Gerçek bir miras yiyen yani

sabancının torunu olsaydımmm ben de babanın yolunu seçerdim hiçç düşünmedennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…