- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.739
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.101
dükkan yeni açtığın topik oluyor galibaaa.üzülme biz sık sık ziyaret ederiz orayı daOlmaz tanışamayız çünkü müşterilerimi kaçırmıyım, dükkana geçeyimÇalışıyorum. Evli ve bir küçük kızımız var, hamileyim
Kahvesyse iyi vallaAyrıca aylık geliri , en önemlisi o . İlk maaşıyla bize birer kahve ısmarlayacak sonuçta
Kahve ısmarla gelelim topigine . Malum rüşvetsiz yürümüyor bu işlerKahvesyse iyi valla
Yok, fiili devam ettirdiğim bir dükkan. Müşteriler doldu taştı,dükkan yeni açtığın topik oluyor galibaaa.üzülme biz sık sık ziyaret ederiz orayı da
Memura rüşvet teklif etmek haKahve ısmarla gelelim topigine . Malum rüşvetsiz yürümüyor bu işler
ha iyi bari .gerçek dükkansa ve müşteriler doluysa hem de sokağa çıkma yasağındaaa derhal kendime bir dükkan bulup ticarete atılacaktımmmYok, fiili devam ettirdiğim bir dükkan. Müşteriler doldu taştı,tabisi topik
Ay yaa ben yasağı unuttum. Her akşam evdeyiz nerdeyse ondandır. İyi yerden vurdunha iyi bari .gerçek dükkansa ve müşteriler doluysa hem de sokağa çıkma yasağındaaa derhal kendime bir dükkan bulup ticarete atılacaktımmm
bende verırım ama belkıBenim de böbrek sorunlu ama doktor verebilirsin dedi ben de organ nakli kartini aldim onca ilac kullaniyorum vücudu yıpratıyor yine de Allahtan umit kesilmez ise yarayacaksa alsinlar ölünce, bir hayat kurtarmak bile cok kiymetli
zaten 3 5 kişi kaldıkkkk nereye çalışıyorrrrr yedirmemmmm üyeleriiiii leynnnnnMüşteri çalmaya çalışıyor
yaz yazYazdırmayın ulen beni buraya daha fazla dükkanın bereketi kaçacak
Bana bir çanta al hep senin topiginde kalırımzaten 3 5 kişi kaldıkkkk nereye çalışıyorrrrr yedirmemmmm üyeleriiiii leynnnnn
Yeni duygular, heyecanlar... gel vatandaş gelzaten 3 5 kişi kaldıkkkk nereye çalışıyorrrrr yedirmemmmm üyeleriiiii leynnnnn
yaz yaz
İyi geceler orga-nick kardeş . rastgeleİyi geceler kızlar
piştttt yeniiii.ayağını kaydırırım bakkkk.git bdv den topla üyeee.benim arkaaşları rahat bırakkkkYeni duygular, heyecanlar... gel vatandaş gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?