- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.121
vayyy hayırdır hacı sende dıgerlerı gıbı hemeMüşteri çalmaya çalışıyor
ne organıgı hormondur o hormonİyi geceler orga-nick kardeş . rastgele
Ben beleşe gittim topigineKahve ısmarla gelelim topigine . Malum rüşvetsiz yürümüyor bu işler
kan bagısı cok önemli ya duyarlı butun herkesın yapması lazımpandemi öncesi düzenli kan bağışı yapardım .hem kendi sağlığıma faydalı hem de ihtiyacı olan kullanıyor ne güzel
o fakır benım ben ulenHiç bana bakma , aranızdaki en fakiriniz benim
sen de her mertebeyi kendine istiyorsun .muhtar yaptıkk patronn yaptık yetmediii.fakirliğimizi barri elimizden almaa yahuuusen e
o fakır benım ben ulen
nereye sıgıyorsam giriyorum bacı ...sen de her mertebeyi kendine istiyorsun .muhtar yaptıkk patronn yaptık yetmediii.fakirliğimizi barri elimizden almaa yahuuu
küçülde cebime gir o zamannnnnereye sıgıyorsam giriyorum bacı ...
paran encok hangı cebınde oluyor oraya gıreyım barı bosuna kuculmeyım daküçülde cebime gir o zamannnn
sadece 15 tlm kaldı vallaaaa birazda 25 10 kuruşluklarrrrparan encok hangı cebınde oluyor oraya gıreyım barı bosuna kuculmeyım da
olsun bacım onada sukur aza kanaat getırmeyenı coguda bulamaz onu alırım bensadece 15 tlm kaldı vallaaaa birazda 25 10 kuruşluklarrrr
iğne oyası mı yapıyorsun tığ işi mi?gelsin yenı örnekler
Zaten verdiğim cevaba dikkat edersen anlarsınne organıgı hormondur o hormon
ıgne oyası canımiğne oyası mı yapıyorsun tığ işi mi?
Hemsom biz Antepliler uyanık olurduk oysaki , sen melez olmayasınBen beleşe gittim topigine
caktırma anlamadım zatenZaten verdiğim cevaba dikkat edersen anlarsın
pahalıya sat onlarıı.zordur iğne oyası işlemekkkıgne oyası canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?