- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.141
örnegıne gore degısıyor. 85.75.100 120pahalıya sat onlarıı.zordur iğne oyası işlemekkk
bereketli olsunnnörnegıne gore degısıyor. 85.75.100 120
Bu da benim çalışmamgelsin yenı örnekler
Masallah SubhanAllah benım bacıma ellerin dert gormesın cok guzel olmusBu da benim çalışmam
Allah razı olsun bacımbereketli olsunnn
Eline saglik valla cok guzel görünüyorıgne oyası canım
kaneviçe galibaa.bunu yapmıştım bir kaç tane lisede .polo ben kaneviçeden kral şakir yapsam olmaz mıı?çok güzel olmuş lilyBu da benim çalışmam
senınkı harika goruyor can teşekkür ederim. yenı moddeler yaparsın artık ve hat işlemesı yapmak sabır ister teprık ederim senıEline saglik valla cok guzel görünüyor
mükemellsın
Ben de ilk ortaokuldayken yapmıştım evet kanavice dantel falan bilmezdim annem de bunu öğretmişti ama ilk kez hat calismasi yapıyorum daha önce bir tane seccade islemistim o kadarkaneviçe galibaa.bunu yapmıştım bir kaç tane lisede .polo ben kaneviçeden kral şakir yapsam olmaz mıı?çok güzel olmuş lily
millet ne güzel elişleri yapmışşş bir de bu kadına bakınn.pembeee gibi çekirdek çitlemişş ancaaaaa
kral sakırı havluya nakişlarsan olurkaneviçe galibaa.bunu yapmıştım bir kaç tane lisede .polo ben kaneviçeden kral şakir yapsam olmaz mıı?çok güzel olmuş lily
Öyle deme , gerçek bir yetenek yatıyor onun altında . Çekirdek çitleme rekoru kırdım , pembe yanımda pısırık kalırmillet ne güzel elişleri yapmışşş bir de bu kadına bakınn.pembeee gibi çekirdek çitlemişş ancaaaaa
şu tablo gibi olan kaneviçeler var ya ben de onlara bayılıyorumm.hiç boşluk bırakmadann yapıyorlardı kursta görmüştümm.Ben de ilk ortaokuldayken yapmıştım evet kanavice dantel falan bilmezdim annem de bunu öğretmişti ama ilk kez hat calismasi yapıyorum daha önce bir tane seccade islemistim o kadar
masallah seccademı hat işlemiyle yaptın canımBen de ilk ortaokuldayken yapmıştım evet kanavice dantel falan bilmezdim annem de bunu öğretmişti ama ilk kez hat calismasi yapıyorum daha önce bir tane seccade islemistim o kadar
kavıcenın sırrı o.şu tablo gibi olan kaneviçeler var ya ben de onlara bayılıyorumm.hiç boşluk bırakmadann yapıyorlardı kursta görmüştümm.
Afiyet olsun cok harika görünüyor
Sagol canimsenınkı harika goruyor can teşekkür ederim. yenı moddeler yaparsın artık ve hat işlemesı yapmak sabır ister teprık ederim senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?