geyik bizim işimiz

bu ev İnternetı benı bıtırıyor artık ya cekım gucu az musterı temsilcisini de aradım sorun yok dıyor zıkkım çın koku nıye cekmıyor bu

kaneviçe galibaa.bunu yapmıştım bir kaç tane lisede .polo ben kaneviçeden kral şakir yapsam olmaz mıı?çok güzel olmuş lily
Ben de ilk ortaokuldayken yapmıştım evet kanavice dantel falan bilmezdim annem de bunu öğretmişti ama ilk kez hat calismasi yapıyorum daha önce bir tane seccade islemistim o kadar

Ben de ilk ortaokuldayken yapmıştım evet kanavice dantel falan bilmezdim annem de bunu öğretmişti ama ilk kez hat calismasi yapıyorum daha önce bir tane seccade islemistim o kadar
şu tablo gibi olan kaneviçeler var ya ben de onlara bayılıyorumm.hiç boşluk bırakmadann yapıyorlardı kursta görmüştümm.

masallah seccademı hat işlemiyle yaptın canım

Eki Görüntüle 2774390
Buda benim çalışmam sanat eseri dimi
Afiyet olsun cok harika görünüyor
senınkı harika goruyor can teşekkür ederim. yenı moddeler yaparsın artık ve hat işlemesı yapmak sabır ister teprık ederim senı
Sagol canim ben de ilk kez denedim aslinda severim esmalari, bu da Es-Selam, başlangıcı selametle yapalim dedim bundan sonra El-Melik, Er-Rahman ve Er-Rahîm var bakalim zorlanir gibi olursam araya havlu ya da seccade alirim diyorum benim dikkatim.cabuk dağılır ama kanaviceye yoğunlaşmak istiyorum bir müddet
Sabirliyimdir ama uzun süre aynı alanda is yapamıyorum belki bu sefer biraz istikrar saglarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…