- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.161
saglarsın can zaten bu surecte en ıyı arkadas el emekleriAfiyet olsun cok harika görünüyor
Sagol canimben de ilk kez denedim aslinda severim esmalari, bu da Es-Selam, başlangıcı selametle yapalim dedim bundan sonra El-Melik, Er-Rahman ve Er-Rahîm var bakalim zorlanir gibi olursam araya havlu ya da seccade alirim diyorum benim dikkatim.cabuk dağılır ama kanaviceye yoğunlaşmak istiyorum bir müddet
Sabirliyimdir ama uzun süre aynı alanda is yapamıyorum belki bu sefer biraz istikrar saglarim
Benim olan kısma güldüm , bilginiz olsunAfiyet olsun cok harika görünüyor
Sagol canimben de ilk kez denedim aslinda severim esmalari, bu da Es-Selam, başlangıcı selametle yapalim dedim bundan sonra El-Melik, Er-Rahman ve Er-Rahîm var bakalim zorlanir gibi olursam araya havlu ya da seccade alirim diyorum benim dikkatim.cabuk dağılır ama kanaviceye yoğunlaşmak istiyorum bir müddet
Sabirliyimdir ama uzun süre aynı alanda is yapamıyorum belki bu sefer biraz istikrar saglarim
Sorma şu an benimki de öyle, geceleri komple gidiyor mobil veri hic cekmez zatenbu ev İnternetı benı bıtırıyor artık ya cekım gucu az musterı temsilcisini de aradım sorun yok dıyor zıkkım çın koku nıye cekmıyor bu
Goblen, onlar baya ince işşu tablo gibi olan kaneviçeler var ya ben de onlara bayılıyorumm.hiç boşluk bırakmadann yapıyorlardı kursta görmüştümm.
Yok canim seccadeye 18 yasinda baslamis 12-13 sene sonra tamamlamistim yani birkac sene önce heves ettim 1 haftada bitirmiştim o çiçekli bir modeldi.masallah seccademı hat işlemiyle yaptın canım
Bana da guzel geliyor hatta baka baka yapmayi denemistim seneler önce, o dönem çalışmıyordum Derya Baykalin programinda her gun bir el isi yapilirdi izlerdimbende kurdale nakişi bana renklı gelıyor
Evet gerçekten iyi geliyor tv izlerken elim bos durmuyor bir seyler üretmek iyi geliyorsaglarsın can zaten bu surecte en ıyı arkadas el emekleri
Afiyet bal.seker olsun o dag gibi cekirdek çöpünü biriktirmek de büyük sanat eseriBenim olan kısma güldüm , bilginiz olsun
benim kız bile dokuma yapıyor küçük tezgahındaaa .minik halılar dokudu bebeklerine bi sürüüAfiyet olsun cok harika görünüyor
Hic deme gafil avlandimHemsom biz Antepliler uyanık olurduk oysaki , sen melez olmayasın
Ne diyosun, biz onlardan gaz yapıyoruz hemde doğal gazAfiyet bal.seker olsun o dag gibi cekirdek çöpünü biriktirmek de büyük sanat eseri
nerelerdesin sen bakimm kaçakkkkk?Hic deme gafil avlandim
bugün doğalgaza zam yapıldı türkiyedeeeNe diyosun, biz onlardan gaz yapıyoruz hemde doğal gaz
O topikten bu topige sürtüyomm sen napiyonnnerelerdesin sen bakimm kaçakkkkk?
Ormana git odun topla sonra gel yak onları , ohhh mis gibibugün doğalgaza zam yapıldı türkiyedeeesobaa kuracağımmmm uleynnnnnn
ben iyi ev kızıyım öyle topik topik gezmem burası bdv ve yatrırım topiğindeyim sadeceeeO topikten bu topige sürtüyomm sen napiyonn
ne ormanı ayolll isviçre alpleri mi sandın burayııı ben de heidi oluyoorumm sanırımm.oda kapılarını söker yakarım olur biterOrmana git odun topla sonra gel yak onları , ohhh mis gibi
Bende artik buralardayim bide bdv yoklarım arada geri kalan zamanlarimdada yemek yerimben iyi ev kızıyım öyle topik topik gezmem burası bdv ve yatrırım topiğindeyim sadeceee
onada mı el atsambenim kız bile dokuma yapıyor küçük tezgahındaaa .minik halılar dokudu bebeklerine bi sürüü
ben cok sevıyorum el işini burgun atarım burayaBana da guzel geliyor hatta baka baka yapmayi denemistim seneler önce, o dönem çalışmıyordum Derya Baykalin programinda her gun bir el isi yapilirdi izlerdim
Evet gerçekten iyi geliyor tv izlerken elim bos durmuyor bir seyler üretmek iyi geliyor
Ben de internette görmüştüm dokuma tezgahında kucuk kilim vb seyler yapıyorlar ama biraz istikrar saglamak istiyorum zaten daldan dala atlayan bir yönüm var biraz sabit gideyim diyorum-benim kız bile dokuma yapıyor küçük tezgahındaaa .minik halılar dokudu bebeklerine bi sürüü
Benim karsi komsu da soba yakıyor da ben evimde soba borusu koyacak yer göremedimbugün doğalgaza zam yapıldı türkiyedeeesobaa kuracağımmmm uleynnnnnn
Sen masallah cok maharetlisin bacim ellerine saglik senden cok ilham aldim kendi kendime cabuk kırılıyor hevesim senden görünce şevke geliyorumben cok sevıyorum el işini burgun atarım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?