geyik bizim işimiz

saglarsın can zaten bu surecte en ıyı arkadas el emekleri

Benim olan kısma güldüm , bilginiz olsun

bu ev İnternetı benı bıtırıyor artık ya cekım gucu az musterı temsilcisini de aradım sorun yok dıyor zıkkım çın koku nıye cekmıyor bu
Sorma şu an benimki de öyle, geceleri komple gidiyor mobil veri hic cekmez zaten
şu tablo gibi olan kaneviçeler var ya ben de onlara bayılıyorumm.hiç boşluk bırakmadann yapıyorlardı kursta görmüştümm.
Goblen, onlar baya ince iş
masallah seccademı hat işlemiyle yaptın canım
Yok canim seccadeye 18 yasinda baslamis 12-13 sene sonra tamamlamistim yani birkac sene önce heves ettim 1 haftada bitirmiştim o çiçekli bir modeldi.

bende kurdale nakişi bana renklı gelıyor
Bana da guzel geliyor hatta baka baka yapmayi denemistim seneler önce, o dönem çalışmıyordum Derya Baykalin programinda her gun bir el isi yapilirdi izlerdim
saglarsın can zaten bu surecte en ıyı arkadas el emekleri
Evet gerçekten iyi geliyor tv izlerken elim bos durmuyor bir seyler üretmek iyi geliyor

benim kız bile dokuma yapıyor küçük tezgahındaaa .minik halılar dokudu bebeklerine bi sürüü

ben cok sevıyorum el işini burgun atarım buraya

benim kız bile dokuma yapıyor küçük tezgahındaaa .minik halılar dokudu bebeklerine bi sürüü
Ben de internette görmüştüm dokuma tezgahında kucuk kilim vb seyler yapıyorlar ama biraz istikrar saglamak istiyorum zaten daldan dala atlayan bir yönüm var biraz sabit gideyim diyorum-
bugün doğalgaza zam yapıldı türkiyedeee sobaa kuracağımmmm uleynnnnnn
Benim karsi komsu da soba yakıyor da ben evimde soba borusu koyacak yer göremedim olsa ben de kuracagim sık sık elektrikler gidiyor en azindan uzun sure giderse donmam
ben cok sevıyorum el işini burgun atarım buraya
Sen masallah cok maharetlisin bacim ellerine saglik senden cok ilham aldim kendi kendime cabuk kırılıyor hevesim senden görünce şevke geliyorum
Yalnız olunca hic bir seyin tadi olmuyor ben o yuzden cabuk sıkılırım herseyden. Birinden görünce gaza geliyorum, daha motive olup ilerliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…