geyik bizim işimiz

ooo ozaman ben sana hep resım gondereyım bacım

Iyi geceler

Yaa sen cansın valla super olur ben şimdi buraya foto ekledim ya bitirip son halini de paylasmak istiyorum o yuzden işlemeye devam❤
Kesinlikle işi yarıda bırakmayalım bende etrafı bıtırdım yarın örnegını yaparım artık

hayırlı aksamlar kızlar.. bız bugun oglusumla özel bır gundeydık. nıkah şahidi olduk teyzemızın. oglumun bakımı fönu olunca şahitler gec kalacaktı az kala..

İşten yeni geldim.
Zeytinyağlı pırasa (dünden) zeytinyağlı barbunya, fırında patates, arkadan portakal sulu ayva tatlısı var bizde.
allahımm allahımmm bir vejeteryan olarakk bu mönü tam bana göreymişşşşş.afiyet olsunnn

hayırlı aksamlar kızlar.. bız bugun oglusumla özel bır gundeydık. nıkah şahidi olduk teyzemızın. oglumun bakımı fönu olunca şahitler gec kalacaktı az kala..
polo nikah teyzeninmişşş oğlununn değill yahuuuu o da aynı benim kız gibi süslüü demekkk.benimki özel düğün ve davetlerde kirpik takılsın bana diye ısrar bile ediyor da duymamazlıktan geliyoruzzz

polo nikah teyzeninmişşş oğlununn değill yahuuuu o da aynı benim kız gibi süslüü demekkk.benimki özel düğün ve davetlerde kirpik takılsın bana diye ısrar bile ediyor da duymamazlıktan geliyoruzzz
kuaforde fon cekıldı kıyafetler gıyınıldı ayakkabısı bıle sınılıyor beyfendıde anne vel vel. cocuk kokusu parfumunu istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…