- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.181
ooo ozaman ben sana hep resım gondereyım bacımBen de internette görmüştüm dokuma tezgahında kucuk kilim vb seyler yapıyorlar ama biraz istikrar saglamak istiyorum zaten daldan dala atlayan bir yönüm var biraz sabit gideyim diyorum-
Benim karsi komsu da soba yakıyor da ben evimde soba borusu koyacak yer göremedimolsa ben de kuracagim sık sık elektrikler gidiyor en azindan uzun sure giderse donmam
Sen masallah cok maharetlisin bacim ellerine saglik senden cok ilham aldim kendi kendime cabuk kırılıyor hevesim senden görünce şevke geliyorum
Yalnız olunca hic bir seyin tadi olmuyor ben o yuzden cabuk sıkılırım herseyden. Birinden görünce gaza geliyorum, daha motive olup ilerliyorum
Iyi gecelerherkese iyi gecelerrrr
Yaa sen cansınooo ozaman ben sana hep resım gondereyım bacım
Kesinlikle işi yarıda bırakmayalım bende etrafı bıtırdım yarın örnegını yaparım artıkIyi geceler
Yaa sen cansınvalla super olur ben şimdi buraya foto ekledim ya bitirip son halini de paylasmak istiyorum o yuzden işlemeye devam❤
İade-i ziyaret yaptımOrganick__ sen buralarda hayırdır
Buyur canım
TeşekkürlerrBuyur canım
merveeee bakkk dış mihraklara kanmaa evladımm yuvanı terk etmeeee.Günaaaydınnn
Ahahshas ay yok ayolmerveeee bakkk dış mihraklara kanmaa evladımm yuvanı terk etmeeee.
SelamSelamlar herkese . Neler yapıyorsunuz ?
Ben oğlumla erken kalktım dışarı çıkıp kızak kaydık, sonra eve gelip sıcak çikolata içtik
Yemekte ne var bugün ?Selamkızım uyuyor bende şekerleme yapiyom tv başında birazdan yemek faslina geçeceğim
İşten yeni geldim.Yemekte ne var bugün ?
Afiyet olsun, menü harika görünüyorİşten yeni geldim.
Zeytinyağlı pırasa (dünden) zeytinyağlı barbunya, fırında patates, arkadan portakal sulu ayva tatlısı var bizde.
yap yapİade-i ziyaret yaptım
allahımm allahımmm bir vejeteryan olarakk bu mönü tam bana göreymişşşşş.afiyet olsunnnİşten yeni geldim.
Zeytinyağlı pırasa (dünden) zeytinyağlı barbunya, fırında patates, arkadan portakal sulu ayva tatlısı var bizde.
polo nikah teyzeninmişşş oğlununn değill yahuuuu o da aynı benim kız gibi süslüü demekkk.benimki özel düğün ve davetlerde kirpik takılsın bana diye ısrar bile ediyor da duymamazlıktan geliyoruzzzhayırlı aksamlar kızlar.. bız bugun oglusumla özel bır gundeydık. nıkah şahidi olduk teyzemızın. oglumun bakımı fönu olunca şahitler gec kalacaktı az kala..
valla damat bıle oglumun yanında sonuk kaldıpolo nikah teyzeninmişşş oğlununn değill yahuuuu o da aynı benim kız gibi süslüü demekkk.benimki özel düğün ve davetlerde kirpik takılsın bana diye ısrar bile ediyor da duymamazlıktan geliyoruzzz
kuaforde fon cekıldı kıyafetler gıyınıldı ayakkabısı bıle sınılıyor beyfendıde anne vel vel. cocuk kokusu parfumunu istiyorpolo nikah teyzeninmişşş oğlununn değill yahuuuu o da aynı benim kız gibi süslüü demekkk.benimki özel düğün ve davetlerde kirpik takılsın bana diye ısrar bile ediyor da duymamazlıktan geliyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?