- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.736
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.201
4 yaşından beri benimkinin de kendi parfümü var asla da kullanmama izin vermezzzz.gratis alışverişlerin de hemen sepete atar dudak koruyucu mini el kremi parfümm tokaa.kuaforde fon cekıldı kıyafetler gıyınıldı ayakkabısı bıle sınılıyor beyfendıde anne vel vel. cocuk kokusu parfumunu istiyor
en sevdiğim alişverısı seven cocuk.. Allahım. ohh oglum ıyıkı boyle hıc canım sıkılmaz..4 yaşından beri benimkinin de kendi parfümü var asla da kullanmama izin vermezzzz.gratis alışverişlerin de hemen sepete atar dudak koruyucu mini el kremi parfümm tokaa.
erkekler alışverişi sevmez pek market dışında o yüzden ben eşimle gitmemm burnumdann gelirr ilk girdiğim yerden elime bir şey alsam hadi al da gidelim der.sosyete pazarına gittik bir kere onla.30 dakika sonra kovaladımmmm dayanamadımm ben tek gezeceğimm dedimmmen sevdiğim alişverısı seven cocuk.. Allahım. ohh oglum ıyıkı boyle hıc canım sıkılmaz..
ooo erkekler zaten para gıtmesın yeterkı ama bıx öylrmıyızerkekler alışverişi sevmez pek market dışında o yüzden ben eşimle gitmemm burnumdann gelirr ilk girdiğim yerden elime bir şey alsam hadi al da gidelim der.sosyete pazarına gittik bir kere onla.30 dakika sonra kovaladımmmm dayanamadımm ben tek gezeceğimm dedimmm
keşke öyle olsaaa yemeyi yedirmeyi çok severrrr kendisi.öyle alışmış ben de karışmıyorummmooo erkekler zaten para gıtmesın yeterkı ama bıx öylrmıyız
cok ıyı yapıyor can rabbımde okadar verirkeşke öyle olsaaa yemeyi yedirmeyi çok severrrr kendisi.öyle alışmış ben de karışmıyorummm
a101 e ip gelecekmiş bu hafta amugurimi kiti de gelecek.hemen koşup alacağımm kıza atkı bere takımı örmem lazım seneye kullanması için.mont aldım çok şık ama şapkası yokk montunncok ıyı yapıyor can rabbımde okadar verir
guzel gunlerde gıyınsın fıstık. hangı renk öreceksın can atkı bereyıa101 e ip gelecekmiş bu hafta amugurimi kiti de gelecek.hemen koşup alacağımm kıza atkı bere takımı örmem lazım seneye kullanması için.mont aldım çok şık ama şapkası yokk montunn
fuşya pembe karışımı ip alacağım ebruli mi diyorlar ondan hani 2 renkli mont da o renklerde takım olsunn.tığ işi bilmem ama örgüyü severimmguzel gunlerde gıyınsın fıstık. hangı renk öreceksın can atkı bereyı
ebruli daha kullanişlı bence...fuşya pembe karışımı ip alacağım ebruli mi diyorlar ondan hani 2 renkli mont da o renklerde takım olsunn.tığ işi bilmem ama örgüyü severimm
tam erkek çocuğa yakışacak renklerrr.ör valla sen de yavaş yavaşşş bir takımmm.yakışıklı yakışıklı giysinnnnbızde hakı yesılı ve taba renklerı. hardal sarısı giyiniyoruz sureklı.
ben her kiş farklı farklı öruyorum. Benım pasanın dogum gunu 8 subatta. teyzelerı. gıtmiş yırtık. tarzı gıyım almişlar Allahım bune. dedım . yaatam erkek çocuğa yakışacak renklerrr.ör valla sen de yavaş yavaşşş bir takımmm.yakışıklı yakışıklı giysinnnn
erkekte yırtık modasını sevmiyorumm benn.gömlek kravat papyonn giydirirdim valla oğlumm olsaydıı.ben her kiş farklı farklı öruyorum. Benım pasanın dogum gunu 8 subatta. teyzelerı. gıtmiş yırtık. tarzı gıyım almişlar Allahım bune. dedım . yaa
verdikleri cevap sen bu cocuga. cok mualım giyiniyor dıyorlar. de gıt dedım.. ordan. cocugun gıyımıne karısmayın
suan mesela evde rahat gıyınıyor ama özel davet tarzı yerlerde ortama gore gıyınıyor... ama cogunlukla anne ogul uyumluyuz.erkekte yırtık modasını sevmiyorumm benn.gömlek kravat papyonn giydirirdim valla oğlumm olsaydıı.
evde şık giymem ben ne rahatsa onu giyerimm.hatta ev pijamam vardır gün boyu onu yatarken de başka pijama giyerimmm.onlar da cimriymdir a101 bim vs.yerlerden alırımm marka almammmsuan mesela evde rahat gıyınıyor ama özel davet tarzı yerlerde ortama gore gıyınıyor... ama cogunlukla anne ogul uyumluyuz.
en guzelı evde sureklı esortman tarzı. gıyınırım oh rahatevde şık giymem ben ne rahatsa onu giyerimm.hatta ev pijamam vardır gün boyu onu yatarken de başka pijama giyerimmm.onlar da cimriymdir a101 bim vs.yerlerden alırımm marka almammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?