geyik bizim işimiz

Gecmis olsun canım ne oldu üşüttunmu mıdenı
galiba polo.bir de yan komşum böyle devamlı midem ağrıyor dedi.kadında kanser çıktı.ben de de bir kaç gündür var.valla aklıma herşey geldii.bir aşılansaydıkk koşa koşa check up yaptıracağımm

Allah korusun oyle seyler dusunme gastrit olabılır

a101 e ip gelecekmiş bu hafta amugurimi kiti de gelecek.hemen koşup alacağımm kıza atkı bere takımı örmem lazım seneye kullanması için.mont aldım çok şık ama şapkası yokk montunn
Yaaa gelecekmiş az once gördüm ama ben disari.cikamiyorum A101 de uzak kalıyor fiyatı nasil.acaba? Polo33 sence nasil? Eger normal piyasa fiyatindaysa online siparisle de trendyoldan falan alırım zaten trendyolda indirim var su aralar
bugun kımsecıkler yok..
Dun el isime.odaklandim
Oy oy maşallah oglusuna❤ kac yasina giriyor bakalim?
Hadi bea lily86 nerdeler
Oyy oyy polo can adimi anmış hatta aksam aklımdaydi topige girip yazsam mi diye ama telefon sarjdaydi ben de el isime odaklanip.bitireyim moduna girdim :) bitmedi ama ip yetecek mi.korkusundayim.su an
Tünaydin

balım piyasa fıyatında yuksek degılse balım alabılırsın ama ben el işi ipi tarzı hıc onlıne almıyorum. bılgın olsun. pasam 2yasına girecek Rabbımın izniyle... cok ıyı yapmiisın can bende dun örnegımı cıkardım. inşallah cabuk bıter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…