- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.736
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.221
ben varımmmmkımse yokmu
kafamızı dinleyelim az yahuu.sessizlik iyidir iyiiiiburalar cok sessız hıc alişik degılız ahey aheyy
bugün tüm gün midem ağrıdı valla.anca kendime geldimm yarın sana arkadaş toplarımm sözzzzburanın sesızlıgıne alısık degılım gız
bilmiyorummmHadi bea lily86 nerdeler
Gecmis olsun canım ne oldu üşüttunmu mıdenıbugün tüm gün midem ağrıdı valla.anca kendime geldimm yarın sana arkadaş toplarımm sözzzz
galiba polo.bir de yan komşum böyle devamlı midem ağrıyor dedi.kadında kanser çıktı.ben de de bir kaç gündür var.valla aklıma herşey geldii.bir aşılansaydıkk koşa koşa check up yaptıracağımmGecmis olsun canım ne oldu üşüttunmu mıdenı
Allah korusun oyle seyler dusunme gastrit olabılırgaliba polo.bir de yan komşum böyle devamlı midem ağrıyor dedi.kadında kanser çıktı.ben de de bir kaç gündür var.valla aklıma herşey geldii.bir aşılansaydıkk koşa koşa check up yaptıracağımm
ohhh konumuza döndümmmmm.o nasıl bir üye nasıl bir konu evlere şenlikk gece geceeeAllah korusun oyle seyler dusunme gastrit olabılır
Hayırlı gunler can burda saat 14.03Günaydınlar
Ben yeni uyandım ondan sabah gibi geliyorHayırlı gunler can burda saat 14.03
Yaaa gelecekmiş az once gördüm ama ben disari.cikamiyorum A101 de uzak kalıyor fiyatı nasil.acaba?a101 e ip gelecekmiş bu hafta amugurimi kiti de gelecek.hemen koşup alacağımm kıza atkı bere takımı örmem lazım seneye kullanması için.mont aldım çok şık ama şapkası yokk montunn
Dun el isime.odaklandimbugun kımsecıkler yok..
Oy oy maşallah oglusuna❤ kac yasina giriyor bakalim?ben her kiş farklı farklı öruyorum. Benım pasanın dogum gunu 8 subatta. teyzelerı. gıtmiş yırtık. tarzı gıyım almişlar Allahım bune. dedım . yaa
verdikleri cevap sen bu cocuga. cok mualım giyiniyor dıyorlar. de gıt dedım.. ordan. cocugun gıyımıne karısmayın
Oyy oyy polo can adimi anmışHadi bea lily86 nerdeler
TünaydinGünaydınlar
selam lily evde işler birikti tozlar uçuşuyordu temizlik yapıyorummm haldır haldırr sevmeyerekkSelamlar❤
balım piyasa fıyatında yuksek degılse balım alabılırsın ama ben el işi ipi tarzı hıc onlıne almıyorum. bılgın olsun. pasam 2yasına girecek Rabbımın izniyle... cok ıyı yapmiisın can bende dun örnegımı cıkardım. inşallah cabuk bıter.Yaaa gelecekmiş az once gördüm ama ben disari.cikamiyorum A101 de uzak kalıyor fiyatı nasil.acaba?Polo33 sence nasil? Eger normal piyasa fiyatindaysa online siparisle de trendyoldan falan alırım zaten trendyolda indirim var su aralar
Dun el isime.odaklandim
Oy oy maşallah oglusuna❤ kac yasina giriyor bakalim?
Oyy oyy polo can adimi anmışhatta aksam aklımdaydi topige girip yazsam mi diye ama telefon sarjdaydi ben de el isime odaklanip.bitireyim moduna girdim :) bitmedi ama ip yetecek mi.korkusundayim.su an
Tünaydin
Aleyna Aleykume selam bacımSelamlar❤
ıyı yaptım dınlen yoruluyorsun sen işteBen yeni uyandım ondan sabah gibi geliyorhem burda saat daha 12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?