geyik bizim işimiz

selam lily evde işler birikti tozlar uçuşuyordu temizlik yapıyorummm haldır haldırr sevmeyerekk
Ooo kolay gelsin ben de sevmiyorum ama yapmaya baslayinca gaza gelip girişiyorum tabii sizde coluk cocuk da var ev daha çabuk dagilir kirlenir
Ben ipleri hep internetten aldim şansıma gayet uygun fiyata da buluyorum hatta ayni siteden alisveris yaptim birkac kez 2-3 günde elimde oluyor
Bir de ben etamin kitinden ziyade etamin ve ip almayi tercih ediyorum şablonlari internetten de bulabiliyorum
Az önce broşüre baktim internetten, hemen hemen piyasa fiyati degerinde markette 10sa internette 12dir en fazla hemen hemen ayni yani. İhtiyaca gore alışveriş yapma taraftariyim :)
Ben Marttan beri evdeyim cok nadir çıkıyorum disari onda da zaten bim A101deki urunler talan edilmis oluyor mesela tabak tencere geldiginde annem hep der milletin evinde hiç esyasi yok galiba hemen bitiyor

bızde ev eşyasıdan daha cok seker un. yag bıtıyor sankı hıc bişey yok evlerınden

bızde ev eşyasıdan daha cok seker un. yag bıtıyor sankı hıc bişey yok evlerınden
Valla doğru söylüyorsun simdi herseye zam geldi insanlar geçim derdinde. Ben tek yasasam da indirimde görünce deterjan/un/yag toplu aldim uzun sure idare eder. Bitince Allah kerim ne diyelim.

Valla doğru söylüyorsun simdi herseye zam geldi insanlar geçim derdinde. Ben tek yasasam da indirimde görünce deterjan/un/yag toplu aldim uzun sure idare eder. Bitince Allah kerim ne diyelim.
ben onları toptan alıyorum zaten 2kısıyız ama arada bır aılemde kalıyor bende ama uzun sure ıdare edıyor benı cok sukur. bızım kaldığımız sehırdr mutasyona ugramiş Kovıt19 hastalarına rastlanmiş Rabbım yar ve yardımcımız olsun

Arkadaşımın kocası ikinci kez geçirdi , bu kez hastaneye kaldırdılar .ikincisi Çok daha ağır geçti diyordu arkadaş :/

İş yormuyor asıl çocuklar yoruyor beni. Oğlan gece en az 3-4 kez mızıldanıyor , bide sabahın köründe kalkıyor. Allahtan babası sabah geldi aldı kreşe götürdü bende biraz daha uyuyabildim
Oy oy cok zor dimi hepsiyle uğraşmak? Allah kolaylık versin iyi ki eski eş biraz olsun destek oluyor gerci yapmak zorunda da, genelde eski eşle medeni görüşmek zor oluyor gozlemledigim kadariyla

Oy oy cok zor dimi hepsiyle uğraşmak? Allah kolaylık versin iyi ki eski eş biraz olsun destek oluyor gerci yapmak zorunda da, genelde eski eşle medeni görüşmek zor oluyor gozlemledigim kadariyla
Biz şimdilik görüşebiliyoruz . Arada huysuzluk ettigi oluyor bende nafakayla tehdit ediyorum , sonra yola geliyor yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…