- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.241
Ooo kolay gelsin ben de sevmiyorum ama yapmaya baslayinca gaza gelip girişiyorumselam lily evde işler birikti tozlar uçuşuyordu temizlik yapıyorummm haldır haldırr sevmeyerekk
Ben ipleri hep internetten aldim şansıma gayet uygun fiyata da buluyorum hatta ayni siteden alisveris yaptim birkac kez 2-3 günde elimde oluyorbalım piyasa fıyatında yuksek degılse balım alabılırsın ama ben el işi ipi tarzı hıc onlıne almıyorum. bılgın olsun. pasam 2yasına girecek Rabbımın izniyle... cok ıyı yapmiisın can bende dun örnegımı cıkardım. inşallah cabuk bıter.
bızde ev eşyasıdan daha cok seker un. yag bıtıyor sankı hıc bişey yok evlerındenOoo kolay gelsin ben de sevmiyorum ama yapmaya baslayinca gaza gelip girişiyorumtabii sizde coluk cocuk da var ev daha çabuk dagilir kirlenir
Ben ipleri hep internetten aldim şansıma gayet uygun fiyata da buluyorum hatta ayni siteden alisveris yaptim birkac kez 2-3 günde elimde oluyor
Bir de ben etamin kitinden ziyade etamin ve ip almayi tercih ediyorum şablonlari internetten de bulabiliyorum
Az önce broşüre baktim internetten, hemen hemen piyasa fiyati degerinde markette 10sa internette 12dir en fazla hemen hemen ayni yani. İhtiyaca gore alışveriş yapma taraftariyim :)
Ben Marttan beri evdeyim cok nadir çıkıyorum disari onda da zaten bim A101deki urunler talan edilmis oluyormesela tabak tencere geldiginde annem hep der milletin evinde hiç esyasi yok galiba hemen bitiyor
Valla doğru söylüyorsun simdi herseye zam geldi insanlar geçim derdinde. Ben tek yasasam da indirimde görünce deterjan/un/yag toplu aldim uzun sure idare eder. Bitince Allah kerim ne diyelim.bızde ev eşyasıdan daha cok seker un. yag bıtıyor sankı hıc bişey yok evlerınden
ben onları toptan alıyorum zaten 2kısıyız ama arada bır aılemde kalıyor bende ama uzun sure ıdare edıyor benı cok sukur. bızım kaldığımız sehırdr mutasyona ugramiş Kovıt19 hastalarına rastlanmiş Rabbım yar ve yardımcımız olsunValla doğru söylüyorsun simdi herseye zam geldi insanlar geçim derdinde. Ben tek yasasam da indirimde görünce deterjan/un/yag toplu aldim uzun sure idare eder. Bitince Allah kerim ne diyelim.
İş yormuyor asıl çocuklar yoruyor beni. Oğlan gece en az 3-4 kez mızıldanıyor , bide sabahın köründe kalkıyor. Allahtan babası sabah geldi aldı kreşe götürdü bende biraz daha uyuyabildimıyı yaptım dınlen yoruluyorsun sen işte
Arkadaşımın kocası ikinci kez geçirdi , bu kez hastaneye kaldırdılar .ikincisi Çok daha ağır geçti diyordu arkadaş :/ben onları toptan alıyorum zaten 2kısıyız ama arada bır aılemde kalıyor bende ama uzun sure ıdare edıyor benı cok sukur. bızım kaldığımız sehırdr mutasyona ugramiş Kovıt19 hastalarına rastlanmiş Rabbım yar ve yardımcımız olsun
Bizde süt meyve yumurta bulgur princ makarna et kıyma sebze çok tüketiliyor . Un şeker nerdeyse hiç kullanılmıyorbızde ev eşyasıdan daha cok seker un. yag bıtıyor sankı hıc bişey yok evlerınden
kac yasında can oglunİş yormuyor asıl çocuklar yoruyor beni. Oğlan gece en az 3-4 kez mızıldanıyor , bide sabahın köründe kalkıyor. Allahtan babası sabah geldi aldı kreşe götürdü bende biraz daha uyuyabildim
Rabbım Şafi ismiyle şifa versin inşallah canımArkadaşımın kocası ikinci kez geçirdi , bu kez hastaneye kaldırdılar .ikincisi Çok daha ağır geçti diyordu arkadaş :/
saglıklı beslenmeBizde süt meyve yumurta bulgur princ makarna et kıyma sebze çok tüketiliyor . Un şeker nerdeyse hiç kullanılmıyor
Bir ay sonra 4 olucakkac yasında can oglun
Amin canımRabbım Şafi ismiyle şifa versin inşallah canım
Şeker zaten kullanmıyoruz , unla ise pek bişey yapmıyorumsaglıklı beslenme
masallah SubhanAllah Rabbım hayırlı ömurler versın canBir ay sonra 4 olucak
en mantıklısı ben sadece sabah kalvaltı da kullanıyorum. ama tatlı seyler cok tuketıyorumŞeker zaten kullanmıyoruz , unla ise pek bişey yapmıyorum
Oy oy cok zor dimi hepsiyle uğraşmak? Allah kolaylık versin iyi ki eski eş biraz olsun destek oluyor gerci yapmak zorunda da, genelde eski eşle medeni görüşmek zor oluyor gozlemledigim kadariylaİş yormuyor asıl çocuklar yoruyor beni. Oğlan gece en az 3-4 kez mızıldanıyor , bide sabahın köründe kalkıyor. Allahtan babası sabah geldi aldı kreşe götürdü bende biraz daha uyuyabildim
Biz şimdilik görüşebiliyoruz . Arada huysuzluk ettigi oluyor bende nafakayla tehdit ediyorum , sonra yola geliyor yineOy oy cok zor dimi hepsiyle uğraşmak? Allah kolaylık versin iyi ki eski eş biraz olsun destek oluyor gerci yapmak zorunda da, genelde eski eşle medeni görüşmek zor oluyor gozlemledigim kadariyla
Zaten en sağlıksız olan da o . Maalesef herseyde şeker var ve aşırı bagımlılık yapıyor.en mantıklısı ben sadece sabah kalvaltı da kullanıyorum. ama tatlı seyler cok tuketıyorum
Anladim.sen onun zaafini bulmuş oradan vuruyorsun iyi de ediyorsunBiz şimdilik görüşebiliyoruz . Arada huysuzluk ettigi oluyor bende nafakayla tehdit ediyorum , sonra yola geliyor yine
Onun ipiyle iki kez kuyuya indim ve çok çürük gerçekten. Bundan sorma ipleri benim elimdeAnladim.sen onun zaafini bulmuş oradan vuruyorsun iyi de ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?