geyik bizim işimiz

Onun ipiyle iki kez kuyuya indim ve çok çürük gerçekten. Bundan sorma ipleri benim elimde
Ahahah iyi yapıyorsun
Keske.kiymeti evliyken bilinse senin gibi kadinlarin ama nerdeee!
Bilmiyorum yaa bazen yalniz kalmak zor geliyor insan hayatı paylasmak da istiyor ama bakiyorum da erkeklerde de iş yok aman boşver bekarlık sultanlik diyorum öyle gel gitlerdeyim yani
Gun geçtikçe de erkeklere güvenim azaliyor çünkü herkes kendine ve anasina babasina bakacak hizmetci ariyor kimse hayat müşterek demiyor diyenler de kadin calissin eve para getirsin ama ev isi kadinindir diyor
Böyle iyi yapiyorsun gercekten

iyi hayat arkadasıda vardır elbet ama istısna. tabı. bekarlık sultanlık aman bosverın..

iyi hayat arkadasıda vardır elbet ama istısna. tabı. bekarlık sultanlık aman bosverın..
Işte oyle avutuyorum kendimi de inan ki hayati tek basina goguslemek de zor bak en basiti ev sahibim kadın kiraci diye hep ustten konuşuyor benimle ben hakkimi savununca da ezmeye calisiyor halbuki hanimina gıkı cikmiyor düşün
Ama evli olsam benim on kerede anlatamadigimi bir erkek bir kere dese anlardı kaale alirdi. Bu gibi bir sürü sorun yaşıyorum ve inan ki cok yorucu. Yoksa yalnız yasamak güzel. Gerçi bu aralar yemek bile yiyesim gelmiyor yalniz yemek yemekten de sıkıldım. Yani böyle... iyi yönü de var kötü yönü de

bezen keşke hiç evlenmeseydim hep yanlız yaşasaydım diyorum. Ama sonra bekarlara bakıyorum onlarda tam tersini istiyor. İkisininkinden arasını bulmakta zor. Kendine göre seni tamamlayan bir hayat arkadaşı bulmak gerçekten çok zor . İllaki herkesin bir eksiği var ama bir şekilde orta yolu buluyorlar . Eğer karşındaki insanı 70 yasından sonra da aynı insan olarak görebiliyorsan, onunla oturup birseyler paylaşabileceksen ve o yasa kadar aynı yastığa başvurabilecek kadar seviyorsan zaten birbirinizi tamamlamış sayılırsınız.
ben bunları göremediğim icin ayrıldım. Yanlız yaşamak sevgisiz yaşayıp evli olmaktan çok çok daha iyi .

Ay ne cahil insanmış o öyle . Sanki disarda yüzlerce erkek adayı varda sen burun kıvırıyorsun. Ayrıca bekarlık sultanlıktır boşuna dememişler

Elbette öyle zaten sirf evleneyim kocam olsun deseydim simdiye evlenirdim ama ben oturup sohbet edebileceğim, yaninda kendim olabileceğim biriyle evlenmek isterim.yani arkasindan is çevirip devamlı acaba yanlis anlar mi diye dusunmemeliyim. Kimse 4 4luk degil illa ki benim.de kusurlarım vardir ama asgari musterekte bulusabilmek gerekiyor. Benim tanistigim insanlar çoğunlukla bana uygun degildi. Yani ya anasina baktirmak ister ya calismayacaksin der (ki memurum diyince geri vites yapiyorlardi) ya basini kapatcan der ya anam da anam der! Liste uzayip gider yani. Kisacasi saygisiz tipler ben bunu saygisizlik goruyorum çünkü.
Bir de bekar kisi evliliği bilemez ama evlenince bana gore degilmis diyebilirsin. Kimse bosanmak icin evlenmiyor sonuçta. Bir de ben anne olmayi cok istiyorum bakalim nasipte vardir umarim
Ay ne cahil insanmış o öyle . Sanki disarda yüzlerce erkek adayı varda sen burun kıvırıyorsun. Ayrıca bekarlık sultanlıktır boşuna dememişler
Yaa adamin bana tavrı kadin oldugum icin, bekar olduğum icin degil. Simdi sen yurtdisindasin nasil anlatsam, burada kadın bilgili de olsa erkek ustun kabul.edilir (genel ataerkil mantiktan bahsediyorum) kadinin bilgisi varsa ukala erkegin bilgisi varsa kültürlü gibi görünüyor. Ev sahibim de okumus meslek sahibi adam ama kadına bakis açısı malum. En son evden çıkaracağım seni mahkemeye verip dedi, istediginizi yapin dedim "beni uğraştırma " dedi ugras bana ne yani hodri meydan dedim ben ahahaha lafin altinda kalmak istemediginden hep.

Uğraşsın dursun. Seneler ve enerji almaktan başka bişeye yaramaz

kesinlikle.. benım durumum cok farklı tabi ama banada erkeklık yapan cok oluyor tabı. ama sesımı yukseltınce susuyorlar asla boyşe bırıde degılım ama olöak zorunda kalıyorsun.

kesinlikle.. benım durumum cok farklı tabi ama banada erkeklık yapan cok oluyor tabı. ama sesımı yukseltınce susuyorlar asla boyşe bırıde degılım ama olöak zorunda kalıyorsun.
ne çektikk be şu erkeklerdennn senelerdirr.her hak onlarınn herşey de öncelik onlarınn.ha evimin içinde öyle bir sorunum yok ama dışarda beni sinir ediyorlarrr.araba kullanırken bile yollar onlarınn karşı çıksan el kol sallayarak araçtan inip saldırıya geçiyorlar.orda bile pess ettimm cevap vermiyorumm artıkk.belli saatten sonra yanında erkek olmadan dışarı çıkamazsınn.istediğini giyemezsinn.belki kızımın büyümesine değişir diye umut ediyorumm ama aslında pek de yok umudummm

üşütmüşüm ve enfeksiyon kapmışım galiba 10 dakika da bir lavaboya gidiyorummmyarın eczacı arkadaşa uğrayıp ilaç alacağımmm.doktora gitmemmmm virüsss varrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…