- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.281
İdrar da mı sorun ?üşütmüşüm ve enfeksiyon kapmışım galiba 10 dakika da bir lavaboya gidiyorummmyarın eczacı arkadaşa uğrayıp ilaç alacağımmm.doktora gitmemmmm virüsss varrrr
ağrılı değil ama karın bölgemde geçmeyen bir ağrı var kaç gündürr.eczacılar doktor gibi artık alışmışlarr.derdini anlatıyorsun ilacı hemen veriyorlarrrİdrar da mı sorun ?
gelmesine geliriz de bazı çekincelerim varr.özelden sorayımmmSııııı kııııı lıııııı yooooo rummmmmmmm
Topiğime gelir misinizzzzz
Hazır gelmişken burda sohbet edelim , şimdi oraya kadar yorma bizi çakma organik kardeşSııııı kııııı lıııııı yooooo rummmmmmmm
Topiğime gelir misinizzzzz
Adet döneminde oluyor bazen , ayrıca çok çay kahve tüketince yada dediğin gibi idrar yolu enfeksiyonu olunca .ağrılı değil ama karın bölgemde geçmeyen bir ağrı var kaç gündürr.eczacılar doktor gibi artık alışmışlarr.derdini anlatıyorsun ilacı hemen veriyorlarrr
Neymiş onlar banada söylegelmesine geliriz de bazı çekincelerim varr.özelden sorayımmm
bende oluyor.. oBiz takmıyoruz. Ayrıca her yeri kapadıktan sonra çift lüzumsuz . Çok uzun süre takarsan baş agrısı ve burun kanaması yapıyor
benzin mi yakıyoruzzz ayollHazır gelmişken burda sohbet edelim , şimdi oraya kadar yorma bizi çakma organik kardeş
Ya şimdi şu karda şu kışta parmaklarım gitmiyor başka sayfayabenzin mi yakıyoruzzz ayoll
hadibea mı?bedava doktor buldum.
Gözün Aydınbedava doktor buldum.
Gerçek mi aaa tamam şaşırdımgelmesine geliriz de bazı çekincelerim varr.özelden sorayımmm
evet bende öyle rahatsızlıklar varkı artık bana sadece ilac verıyorlar okadarhadibea mı?
Sagol doktor hanımGözün Aydın
Eee benim acil bi işim çıktı da dermişimHazır gelmişken burda sohbet edelim , şimdi oraya kadar yorma bizi çakma organik kardeş
Yok ayol ben ne anlarımevet bende öyle rahatsızlıklar varkı artık bana sadece ilac verıyorlar okadar
dua topiğine hiç katılmadım.ben bdv de burda bir de yatırım topiğindeyimdir.arada da saç cilt bakımı topiklerine bakarım ama yazmamH Heytttt be nick benzerliği mi bilmiyorum ama sizin çocuğunuz var mı acaba? Sanki dua topiğinden bu nicki hatırlıyorum ama çocukla ilgili diilse kesin yanılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?