- 10 Nisan 2014
- 43.971
- 116.733
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.301
isveçte bekar doktor kadın var mıı?benim kuzen de halaa bir gelişme yok.Yok ayol ben ne anlarım
Tamam o zaman diildua topiğine hiç katılmadım.ben bdv de burda bir de yatırım topiğindeyimdir.arada da saç cilt bakımı topiklerine bakarım ama yazmam
Uyanick seniEee benim acil bi işim çıktı da dermişim
Vardır olmasına ama onları. evlilikle ilgileneceklerini sanmıyorum. Bir tanıdık vardı mesela , kadının gözü yükseklerde ve çok kazanan erkeklerdeydi. Tanıştığı adam avukattı ama adamı beğenmedi . Neymiş az kazanıyormuşisveçte bekar doktor kadın var mıı?benim kuzen de halaa bir gelişme yok.
Tamam bi dahaki sefere bende bunu yapacamİyiymiş yaa nick yapsana
kız sen pozıtıf enerji yolla bız ıyılesırızYok ayol ben ne anlarım
Yaşasın nick kardeşliğiTamam bi dahaki sefere bende bunu yapacam
Yollarım kız , senden mi sakınacağımba
kız sen pozıtıf enerji yolla bız ıyılesırız
neler yok neler.. bacım dır cay demlıyeyım heleYollarım kız , senden mi sakınacağımde bakem ne derdin var ?
Demle demle yanınada gözleme getirneler yok neler.. bacım dır cay demlıyeyım hele
Geliriz geliriz . Sabah gözümü açar açmaz oradayımHadi ben yatıyorum yavaş yavaş. Bu arada şaka yaa, topiğüme gelin muhabetti yani . Arkadaş kapmak gibi olmasın. Yüzlerce kişi var illa denk gelir bize de
Geliriz geliriz . Sabah gözümü açar açmaz oradayım
benim kuzen de para çok benim gibi fakir değilll.Vardır olmasına ama onları. evlilikle ilgileneceklerini sanmıyorum. Bir tanıdık vardı mesela , kadının gözü yükseklerde ve çok kazanan erkeklerdeydi. Tanıştığı adam avukattı ama adamı beğenmedi . Neymiş az kazanıyormuş
telefondan girmem ben k.k ya şöylee geniş ekranım klavyem olacakkk missss.Şarjım yüzde beş zaten
Takamam, yarım yamalak dola dola gidiyo caaanım telefon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?