- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.321
masallah.. hersey maddiyat olmuşVardır olmasına ama onları. evlilikle ilgileneceklerini sanmıyorum. Bir tanıdık vardı mesela , kadının gözü yükseklerde ve çok kazanan erkeklerdeydi. Tanıştığı adam avukattı ama adamı beğenmedi . Neymiş az kazanıyormuş
Parası çok sa ordan birini bulsun ne uğraşıyor ki yeni dil yeni ülke ögrenmeyebenim kuzen de para çok benim gibi fakir değilll.
Öyle maalesef . Özellikle belli bir yaştan sonra kriterlerde artıyor . Bunun en basında mal varlığı , statüsü vs geliyor ...masallah.. hersey maddiyat olmuş
dili var ingilizce ve almanca.annesi ağlıyor arada neden evlenmiyor diye.ben de ona şaşıyorumm.sanki evlenmek şart?Parası çok sa ordan birini bulsun ne uğraşıyor ki yeni dil yeni ülke ögrenmeye
muhtar nerelerdesinnn?yoklamayı kaçırdınnn yok yazdık seniiimasallah.. hersey maddiyat olmuş
Yani şart değilki. Hayatını yaşasın. İlerde belki hayatına alabileceği biriyle tanışır ve evlenir .dili var ingilizce ve almanca.annesi ağlıyor arada neden evlenmiyor diye.ben de ona şaşıyorumm.sanki evlenmek şart?
dün gene fake bir konu vardı.konuyu açan banlanmışş.evlere şenlik bir konuyduuu hemenn şikayet ettimmmm ha ha ha.+18 sevmemmmmmmmYani şart değilki. Hayatını yaşasın. İlerde belki hayatına alabileceği biriyle tanışır ve evlenir .
Kaçırdım ben onu . Hangi konuydu ?dün gene fake bir konu vardı.konuyu açan banlanmışş.evlere şenlik bir konuyduuu hemenn şikayet ettimmmm ha ha ha.+18 sevmemmmmmmm
valla kadın ya da adam konu açmışş gece gece canım koçan istiyor falan diyorduu.kocası yüz vermiyormuşş da yazdı da yazdı.kesin erkekti o gün üye olmuş zatenn.hemenncecikk şikayet ettimmmmmKaçırdım ben onu . Hangi konuydu ?
Hay allahım ya , millet kafayı yemişvalla kadın ya da adam konu açmışş gece gece canım koçan istiyor falan diyorduu.kocası yüz vermiyormuşş da yazdı da yazdı.kesin erkekti o gün üye olmuş zatenn.hemenncecikk şikayet ettimmmmm
Hay allahım ya , millet kafayı yemişvalla kadın ya da adam konu açmışş gece gece canım koçan istiyor falan diyorduu.kocası yüz vermiyormuşş da yazdı da yazdı.kesin erkekti o gün üye olmuş zatenn.hemenncecikk şikayet ettimmmmm
O örgü örüyordur kesin. Bir ara gelip toplu mesaj atar gider . Mesaja hangi emojiui koyacağımı şaşırdımlily86 hu huuuu
Nereden bildinO örgü örüyordur kesin. Bir ara gelip toplu mesaj atar gider . Mesaja hangi emojiui koyacağımı şaşırdım
haaaaPolo33 alooooooo huuuuuu sesss verrrrrr
toplu mesaja biz de toplu mu cevap versekkkk acabaaa?O örgü örüyordur kesin. Bir ara gelip toplu mesaj atar gider . Mesaja hangi emojiui koyacağımı şaşırdım
Eheheh birazcık tanıyoz artıkNereden bildintelefon sarjda, igneye ip geçiriyordum bi bakayim kkya dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?