geyik bizim işimiz

yarın ipleri alayımm seri üretime geçeceğimm atkı bere katagorisinde
Insallah :) ben örgü pek bilmem ama şu markete gelen iplere bi ben denk gelemedim zaten birkac tane geliyordur o da kapanin elinde kalıyor ben şimdilik kanaviceye sardim bakalim nereye kadar istikrar saglayacagim

ben hepsını verdım
Benim öyle ceyizim yok annem pek hazırladı diyemem kendi yaptığı ufak tefek seyler var eskiden havlu günü yaparlardi onlardan, bi de hazir patik falan. Ananem o konuda hamarattir ben sırf onun hatirasi diye bir iki parca saklamayi düşünüyorum zaten evlensem simdi evimde kullandigim.esyalarimi kullanirim dantel falan kullanilmiyor zaten

dantel çoktu bend e masa örtüsüleri perde fiskos hatta yatak örtüsü bile var.kızıma bırakırım ben uğraşamam onlarlaa

dantel çoktu bend e masa örtüsüleri perde fiskos hatta yatak örtüsü bile var.kızıma bırakırım ben uğraşamam onlarlaa
Gerçekten el.emegi goz nuru
Eskiden yapilan kanaviceleri annem simdi birine vereyim de pike takimi yaptıralim.diyor onu yaptirmak bile.dunya para aslinda

en mantıklısı zaten ceyız bos gelıyor bana

yapa yapa alişacaksın bacım
Insallah canim kendi adima daha öğrenci sayılırım senin yaninda
Bu arada bir sey soracagim sana
El isi malzemelerini nasil muhafaza ediyorsun? Ben ipleri kutuya koydum ama düzenli olsun da istiyorum sen bu konuda daha tecrubelisindir

ben kullandıgım ipleri hepsını uçlarını yakıyorum. ve benım el işı kutum var ayrı ayrı renk renk numara numara koyuyorum

ben kullandıgım ipleri hepsını uçlarını yakıyorum. ve benım el işı kutum var ayrı ayrı renk renk numara numara koyuyorum
Ben de kutu aldim ama muline ip.icin uygun da etamin icin kuka ipler sığmıyor ondan sordum simdi sen hem lif yapiyorsun hem igne oyasi falan o yuzden sormak istedim. El isi kutun büyük mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…