- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.341
yarın ipleri alayımm seri üretime geçeceğimm atkı bere katagorisindeNereden bildintelefon sarjda, igneye ip geçiriyordum bi bakayim kkya dedim
kime yazıyorsunn ?bizi aldatıyor musun yoksaa?yazmaya daldım gız
benim çeyizler annemin evinde çürüdüü.sevmediğimden getirmedim kendi evimeee.o kadar emek hebaa olduu vallaaa.Eheheh birazcık tanıyoz artık
Insallah :) ben örgü pek bilmem ama şu markete gelen iplere bi ben denk gelemedim zaten birkac tane geliyordur o da kapanin elinde kalıyoryarın ipleri alayımm seri üretime geçeceğimm atkı bere katagorisinde
gurban oldugum sızı aldatırmıyım.. valla yazma elımdekime yazıyorsunn ?bizi aldatıyor musun yoksaa?
Kız ikinci el olarak sat eger cok kotu degillerse ya da facete gruplar var ya da yardım kuruluslari, oralarda ihtiyacı olanlara verebilirsinbenim çeyizler annemin evinde çürüdüü.sevmediğimden getirmedim kendi evimeee.o kadar emek hebaa olduu vallaaa.
ben hepsını verdımKız ikinci el olarak sat eger cok kotu degillerse ya da facete gruplar var ya da yardım kuruluslari, oralarda ihtiyacı olanlara verebilirsin
Ben de el isi olan yazma sandim ama sonra emin olamadimgurban oldugum sızı aldatırmıyım.. valla yazma elımde
igne oyası sabır istıyor canBen de el isi olan yazma sandim ama sonra emin olamadimvalla yazma oyalamak zor yaa fazla ince iş
Benim öyle ceyizim yok annem pek hazırladı diyemem kendi yaptığı ufak tefek seyler var eskiden havlu günü yaparlardi onlardan, bi de hazir patik falan. Ananem o konuda hamarattir ben sırf onun hatirasi diye bir iki parca saklamayi düşünüyorum zaten evlensem simdi evimde kullandigim.esyalarimi kullanirim dantel falan kullanilmiyor zatenben hepsını verdım
Evet bir komşu teyzemiz göstermişti ama simdi yapsam beceremem sanirim cok basit baslangic seviyesindeydiigne oyası sabır istıyor can
dantel çoktu bend e masa örtüsüleri perde fiskos hatta yatak örtüsü bile var.kızıma bırakırım ben uğraşamam onlarlaaBenim öyle ceyizim yok annem pek hazırladı diyemem kendi yaptığı ufak tefek seyler var eskiden havlu günü yaparlardi onlardan, bi de hazir patik falan. Ananem o konuda hamarattir ben sırf onun hatirasi diye bir iki parca saklamayi düşünüyorum zaten evlensem simdi evimde kullandigim.esyalarimi kullanirim dantel falan kullanilmiyor zaten
Gerçekten el.emegi goz nurudantel çoktu bend e masa örtüsüleri perde fiskos hatta yatak örtüsü bile var.kızıma bırakırım ben uğraşamam onlarlaa
en mantıklısı zaten ceyız bos gelıyor banaBenim öyle ceyizim yok annem pek hazırladı diyemem kendi yaptığı ufak tefek seyler var eskiden havlu günü yaparlardi onlardan, bi de hazir patik falan. Ananem o konuda hamarattir ben sırf onun hatirasi diye bir iki parca saklamayi düşünüyorum zaten evlensem simdi evimde kullandigim.esyalarimi kullanirim dantel falan kullanilmiyor zaten
yapa yapa alişacaksın bacımEvet bir komşu teyzemiz göstermişti ama simdi yapsam beceremem sanirim cok basit baslangic seviyesindeydi
Insallah canim kendi adima daha öğrenci sayılırım senin yanindayapa yapa alişacaksın bacım
ben kullandıgım ipleri hepsını uçlarını yakıyorum. ve benım el işı kutum var ayrı ayrı renk renk numara numara koyuyorumInsallah canim kendi adima daha öğrenci sayılırım senin yaninda
Bu arada bir sey soracagim sana
El isi malzemelerini nasil muhafaza ediyorsun? Ben ipleri kutuya koydum ama düzenli olsun da istiyorum sen bu konuda daha tecrubelisindir
Ben de kutu aldim ama muline ip.icin uygun da etamin icin kuka ipler sığmıyor ondan sordum simdi sen hem lif yapiyorsun hem igne oyasi falan o yuzden sormak istedim. El isi kutun büyük mü?ben kullandıgım ipleri hepsını uçlarını yakıyorum. ve benım el işı kutum var ayrı ayrı renk renk numara numara koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?