- 10 Nisan 2014
- 43.971
- 116.731
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.361
verme kimseye çok değerlendi onlarrr.artık kimse işlemez öyle ağır örnekleriiGerçekten el.emegi goz nuru
Eskiden yapilan kanaviceleri annem simdi birine vereyim de pike takimi yaptıralim.diyor onu yaptirmak bile.dunya para aslinda
Kimseye vermeyecegiz de kanavice motifleri kesilip nevresim takimi ya da pikelere monte ediliyormus bu bile 300-400 lira annem de ceyiziniz icin yaptiralim diyordu simdilik duruyorlar gerci biraz sabırlı olsam.ben bile işlerim nevresim icinverme kimseye çok değerlendi onlarrr.artık kimse işlemez öyle ağır örneklerii
ütüleme derdi var işteee.ben kendi nevresimlerimi asla ütülemem 3 güne bir değiştiriyorum zaten ona can mı dayanırr.varsın kırışık olsunlarrrKimseye vermeyecegiz de kanavice motifleri kesilip nevresim takimi ya da pikelere monte ediliyormus bu bile 300-400 lira annem de ceyiziniz icin yaptiralim diyordu simdilik duruyorlar gerci biraz sabırlı olsam.ben bile işlerim nevresim icinhepsi kiymetli, ben biraz nostaljik.seylere merakliyim kullanmasam da saklarim
ölücüler almaya çalışırsa kızımın kıyafetlerini oyuncaklarını mesela hep ölücüler alıyor.ben de evden gitsin diye satıyorum ne verirlerseKız ikinci el olarak sat eger cok kotu degillerse ya da facete gruplar var ya da yardım kuruluslari, oralarda ihtiyacı olanlara verebilirsin
poloo uyudun mu?gün boyu buralar ne ıssız diye şikayet ettin şimdi de sen yoksunnn.elma dersem çık armut dersem çıkma.elmaaaa elmaaaaagurban oldugum sızı aldatırmıyım.. valla yazma elımde
Ölücü ne ?ölücüler almaya çalışırsa kızımın kıyafetlerini oyuncaklarını mesela hep ölücüler alıyor.ben de evden gitsin diye satıyorum ne verirlerse
ucuza almaya çalışanlara argo da ölücü denir.100 tl lk ayakkabıyı mesela 25 e koyuyorum 10 a olur mu diyorlar gibi gibi.Ölücü ne ?
Ya bende benim kaç paraya aldığım eşyaları ucuz ucuza sattım gitti. Sırf elimden giysin diye verdim hepsiniucuza almaya çalışanlara argo da ölücü denir.100 tl lk ayakkabıyı mesela 25 e koyuyorum 10 a olur mu diyorlar gibi gibi.
almama diyeti yapalım bir süree.kendime yapıyorum aslındaa ama çocuk istiyorrrrYa bende benim kaç paraya aldığım eşyaları ucuz ucuza sattım gitti. Sırf elimden giysin diye verdim hepsini
Annem de utulemezdi ben aslinda utuleme taraftariyim.ama zor oldugu icin bir takim ütülü durur ikinci takımı da yıkar kurutur kullanirim utusuzütüleme derdi var işteee.ben kendi nevresimlerimi asla ütülemem 3 güne bir değiştiriyorum zaten ona can mı dayanırr.varsın kırışık olsunlarrr
Yaaa ikinci elin de o durumu var ben hic pazarlık bile bilmem meselaölücüler almaya çalışırsa kızımın kıyafetlerini oyuncaklarını mesela hep ölücüler alıyor.ben de evden gitsin diye satıyorum ne verirlerse
Benim bunlar daha zenginlikten kalanlardıalmama diyeti yapalım bir süree.kendime yapıyorum aslındaa ama çocuk istiyorrrr
yatırım topiğimize gelsene o zamannn.herkesBenim bunlar daha zenginlikten kalanlardıeee malum artık fakirim
Hangisi o ?yatırım topiğimize gelsene o zamannn.herkesler ordaaa
yatırımdan hiç anlamıyorum başlığıHangisi o ?
istediğini yazıyorsunnn herkes gülüyor eğleniyor birbirinden öneriler alıyor faydalanıyorrr.görgüsüz de bulunmuyorsunnn hemmmHangisi o ?
bal kopugum bu aralar polocuk yogunpoloo uyudun mu?gün boyu buralar ne ıssız diye şikayet ettin şimdi de sen yoksunnn.elma dersem çık armut dersem çıkma.elmaaaa elmaaaaa
seker ben ıkeadan farklı buyul boy almiştım hepsı farklı farklı koyuyorumBen de kutu aldim ama muline ip.icin uygun da etamin icin kuka ipler sığmıyor ondan sordum simdi sen hem lif yapiyorsun hem igne oyasi falan o yuzden sormak istedim. El isi kutun büyük mü?
İyi kuzum eve çıktı kalp krizi geçirdiHe valla ah zengin olaydim araba alacaktım
Selam nasilsin
Baban rahatsizmis galiba arada okudum daha önce de kim hastaysa gecmis olsun demiştim ama baban oldugunu arada okudum nesi var nasıl simdi?
Kv gezmesi, odun kıran eniste... iyiymis
Bana isvecten pardon antepten baklava gondersene
Cok cok gecmis olsun Rabbim yasatmasin tekrarİyi kuzum eve çıktı kalp krizi geçirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?