geyik bizim işimiz

verme kimseye çok değerlendi onlarrr.artık kimse işlemez öyle ağır örneklerii
Kimseye vermeyecegiz de kanavice motifleri kesilip nevresim takimi ya da pikelere monte ediliyormus bu bile 300-400 lira annem de ceyiziniz icin yaptiralim diyordu simdilik duruyorlar gerci biraz sabırlı olsam.ben bile işlerim nevresim icin hepsi kiymetli, ben biraz nostaljik.seylere merakliyim kullanmasam da saklarim

ütüleme derdi var işteee.ben kendi nevresimlerimi asla ütülemem 3 güne bir değiştiriyorum zaten ona can mı dayanırr.varsın kırışık olsunlarrr

Kız ikinci el olarak sat eger cok kotu degillerse ya da facete gruplar var ya da yardım kuruluslari, oralarda ihtiyacı olanlara verebilirsin
ölücüler almaya çalışırsa kızımın kıyafetlerini oyuncaklarını mesela hep ölücüler alıyor.ben de evden gitsin diye satıyorum ne verirlerse

ütüleme derdi var işteee.ben kendi nevresimlerimi asla ütülemem 3 güne bir değiştiriyorum zaten ona can mı dayanırr.varsın kırışık olsunlarrr
Annem de utulemezdi ben aslinda utuleme taraftariyim.ama zor oldugu icin bir takim ütülü durur ikinci takımı da yıkar kurutur kullanirim utusuz gercekten can dayanmaz bir yandan da yas aldikca aman boşver diyorum anneme döndüm
ölücüler almaya çalışırsa kızımın kıyafetlerini oyuncaklarını mesela hep ölücüler alıyor.ben de evden gitsin diye satıyorum ne verirlerse
Yaaa ikinci elin de o durumu var ben hic pazarlık bile bilmem mesela
Bana 3 liralik seye 5 lira deseler veririm insanlar nasıl böyle ölücü olabiliyor bilemiyorum hic benim harcim.degil gerci elden cikartmak icin de üçü besi aramiyorsundur artik

Ben de kutu aldim ama muline ip.icin uygun da etamin icin kuka ipler sığmıyor ondan sordum simdi sen hem lif yapiyorsun hem igne oyasi falan o yuzden sormak istedim. El isi kutun büyük mü?
seker ben ıkeadan farklı buyul boy almiştım hepsı farklı farklı koyuyorum

İyi kuzum eve çıktı kalp krizi geçirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…