geyik bizim işimiz

guzel örmeler can ben yetıseöedım talan etmişkerdı heryerı
Oyle.oluyor yaa ben dışarı çıkmadığım icin gitmedim genelde yagmaliyorlar
En iyisi ben internetten almaya devam edeyim bu arada isleme yaparken ipim.yetmedi mecbur siparis verecegim bi de beyaz ve siyah iplerim de birer muline seklinde o yuzden yumak halinde almayi düşünüyorum

Bence sen İnternetten al eger yakın degılsen. ıp alacagın marketlere. benım evım yakın yurume medafesındeyuz. onun ıcın gıdıp alıyorum. ama suan öyle ihtıyacım yok cummu ben. fazla alıyırum herseyden.

Anladim ben de sepetler gordum trendyolda, alsam mi diye düşündüm yün ya da oyuncak sepeti gibi. Sen de yazmissin cevap yazamamistim
sepetler guzel oluyor ben ıkadan almiştım ve kullanıyorum rahat ve duzenlı. iplerım sişlerım tıglarım ayrı bır yerde. yazmalarım. havlularım ayrı bır yerde. perşomen kagıtları. kasnaklar ayrı bıryerde..

Ben de yeni başladığım icin cesitli renklerde birer tane almistim.hatta simdiki kullandigim ipten yanlislikla 2 tane almisim bu calisma icin de yeter diyordum ama bitti
A101 baya 500 metreden fazla uzakliktadir zaten bisey kalmamistir :)
Ay ne güzel ben de nasil düzenleyeceğim bunlari, hepsi karman corman oldu diye dusunuyordum ondan sordum.sen baya profesyonelsin bana göre ❤

estağfurullah olurmu oyle şey sadece ev hanımı oldugum için vaktım oldugunda duzenlıyorumdur can senınde bendem kalır yanın yok. nakiş iplerınle işin bıtınce uclarını cakmakla yakıp rolu olan ıpıne yapıstırkı kullanana kadar acılmaz hıc..

Nasil yani? Simdi kanavicede dugum olayi yok da o yapistirma nasil oluyor? Takı yaparken cakmak kullanirdim yillar önce de nakista hic bilmiyorum

Nasil yani? Simdi kanavicede dugum olayi yok da o yapistirma nasil oluyor? Takı yaparken cakmak kullanirdim yillar önce de nakista hic bilmiyorum
nakısta kullanılmaz zaten. nakişin bitti fazla kalan iplerıne yap . duzenlı olur bırbırıne dolasmaz dıye dedım. kanevıce tarzı nakişlarda dugumde cakmakta kullanılmaz

alırdı seker önceden. suan istese bıle alamaz..
Anladim.canim bence sevgi saygi varsa hediye ekstra
Valla hediyeden cok ben davranislara bakarim ama o da yok simdi erkekler elinden gelse kadinlara gel beni annemden babamdan iste diyecek o derece nazli olmuşlar

Anladim.canim bence sevgi saygi varsa hediye ekstra
Valla hediyeden cok ben davranislara bakarim ama o da yok simdi erkekler elinden gelse kadinlara gel beni annemden babamdan iste diyecek o derece nazli olmuşlar
cok sukur benim eşim alırdı. sehıt olmadan önce ama suan hayatta olmadıgı için alamaz boyle seylerı zaten ben bu tarz gunlwrı sevmiyorum

cok sukur benim eşim alırdı. sehıt olmadan önce ama suan hayatta olmadıgı için alamaz boyle seylerı zaten ben bu tarz gunlwrı sevmiyorum
Canım afedersin ben alamaz deyince bi an düşündüm acaba ayri mi ya da vefat mi etti diye ama emin olamadim, düşüncesizlik ettim ozur dilerim yaa su an ne kadar ozur dilesem de buyuk pot kirdim üzüldüm

Canım afedersin ben alamaz deyince bi an düşündüm acaba ayri mi ya da vefat mi etti diye ama emin olamadim, düşüncesizlik ettim ozur dilerim yaa su an ne kadar ozur dilesem de buyuk pot kirdim üzüldüm
sacmalama olurmu bıdaha sakın oyle dusunme seker.

sıkıntı yok. ben alişigım sen özür dılıyorsun etrafımdakı cogu kişi özür bıle dılemıyorlar. ve gayet normal bende olsam oyle yazardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…