geyik bizim işimiz

sıkıntı yok. ben alişigım sen özür dılıyorsun etrafımdakı cogu kişi özür bıle dılemıyorlar. ve gayet normal bende olsam oyle yazardim
hep oglundan bahsediyorsun ya ben kotu dusunmemistim hani sabah ise gidip aksam geliyordur rutin bir aile hayati diye düşünuyordum çünkü cok pozitif, eglenceli bir insansın ❤

hep oglundan bahsediyorsun ya ben kotu dusunmemistim hani sabah ise gidip aksam geliyordur rutin bir aile hayati diye düşünuyordum çünkü cok pozitif, eglenceli bir insansın ❤
pasam benım rabbımden emanetim.... gurban olsun anası ona gene erıdım ben ayolll

pasam benım rabbımden emanetim.... gurban olsun anası ona gene erıdım ben ayolll
Oyy kuzum❤ bana cocuk densin akan sular duruyor benim.de bir erkek yeğenim var yazin doğdu ama gidemedim kardesim fotoğraf video gönderir bir kez görüntülü de aradi masallah o da tosuncuk insan sevmelere doyamaz o acidan tadini cikar bu yaslarinin kardeşim de 3-4 yaslarindayken cok tatlıydi tontik biseydi evlat gibidir benim icin
Gerçi koca adam oldu ama gozumde hala minik adam

bızımkı babanın kopyası heybetlı yaslarından fazla bazen anne dey dey yapacagım dıyor.. oyle sırtımda tum evı gezıyoruz bazende suslenır markete gıderızbızımkı suslu nacıye anasına babasına cekmemış bu bellı zaten. gezmeyi arabada vakıt gecırmeye bayılıyor

Ooooo seninki eglenmeyi seviyor keyfine de duskun tipik kova burcu

Oku oku ben sana analiz de yaparım istersen özelden dogum tarih ve saatini yazarsan ogluna mini bir analiz yapabilirim kendi capimda :)
Zaten kova çağına girdik daha rahat bir surece adim.attik kovalar cok sansli bu dönemlerde
cok sevınırım yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…