- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.401
hep oglundan bahsediyorsun ya ben kotu dusunmemistim hani sabah ise gidip aksam geliyordur rutin bir aile hayati diye düşünuyordum çünkü cok pozitif, eglenceli bir insansın ❤sıkıntı yok. ben alişigım sen özür dılıyorsun etrafımdakı cogu kişi özür bıle dılemıyorlar. ve gayet normal bende olsam oyle yazardim
pasam benım rabbımden emanetim.... gurban olsun anası ona gene erıdım ben ayolllhep oglundan bahsediyorsun ya ben kotu dusunmemistim hani sabah ise gidip aksam geliyordur rutin bir aile hayati diye düşünuyordum çünkü cok pozitif, eglenceli bir insansın ❤
Oyy kuzum❤ bana cocuk densin akan sular duruyor benim.de bir erkek yeğenim var yazin doğdu ama gidemedim kardesim fotoğraf video gönderir bir kez görüntülü de aradi masallah o da tosuncukpasam benım rabbımden emanetim.... gurban olsun anası ona gene erıdım ben ayolll
bızımkı babanın kopyası heybetlı yaslarından fazla bazen anne dey dey yapacagım dıyor.. oyle sırtımda tum evı gezıyoruz bazende suslenır markete gıderızbızımkı suslu nacıye anasına babasına cekmemış bu bellı zaten.Oyy kuzum❤ bana cocuk densin akan sular duruyor benim.de bir erkek yeğenim var yazin doğdu ama gidemedim kardesim fotoğraf video gönderir bir kez görüntülü de aradi masallah o da tosuncukinsan sevmelere doyamaz o acidan tadini cikar bu yaslarinin kardeşim de 3-4 yaslarindayken cok tatlıydi tontik biseydi evlat gibidir benim icin
Gerçi koca adam oldu ama gozumde hala minik adam
Yok valla kalmamış 2 a101 dede. Tek alabildiğim çocuk için ponpon aparatı plastik iğne falan. Sabahtan herşeyy satılmışH Heytttt be
A101e gidip aldin mi yün şiş amigurumi setleri?internetten baktim sadece penye ipler görünüyor sitede ama.kanavice kitlerinden göremedim
Ooooo seninki eglenmeyi seviyor keyfine de duskun tipik kova burcubızımkı babanın kopyası heybetlı yaslarından fazla bazen anne dey dey yapacagım dıyor.. oyle sırtımda tum evı gezıyoruz bazende suslenır markete gıderızbızımkı suslu nacıye anasına babasına cekmemış bu bellı zaten.gezmeyi arabada vakıt gecırmeye bayılıyor
Yok valla kalmamış 2 a101 dede. Tek alabildiğim çocuk için ponpon aparatı plastik iğne falan. Sabahtan herşeyy satılmış
Netten alırım akşam ip . Okul baktım kıza 90 bine yakın tutuyor yemek servis vs dahil . Az daha eklesemm araba ediyorrrr vermem o parayııı. Ucuzundan okul arayışına devammmResmen yagmaliyorlar
8 subat dogumlu kovamı oluyoOoooo seninki eglenmeyi seviyor keyfine de duskun tipik kova burcu
özel okulmu canNetten alırım akşam ip . Okul baktım kıza 90 bine yakın tutuyor yemek servis vs dahil . Az daha eklesemm araba ediyorrrr vermem o parayııı. Ucuzundan okul arayışına devammm
Evet ortaokulda özele göndereceğim . Kendi okulunun orta kısmının eğitimi iyi değil. Ama fiyatlar uçmuşş valla canım sıkıldııözel okulmu can
Offf o ne oyleNetten alırım akşam ip . Okul baktım kıza 90 bine yakın tutuyor yemek servis vs dahil . Az daha eklesemm araba ediyorrrr vermem o parayııı. Ucuzundan okul arayışına devammm
Evet kova8 subat dogumlu kovamı oluyo
guzel egıtım cok önemli canEvet ortaokulda özele göndereceğim . Kendi okulunun orta kısmının eğitimi iyi değil. Ama fiyatlar uçmuşş valla canım sıkıldıı
ooo artık kovayı sureklı okurum..Offf o ne oylehakkaten araba parasi
Evet kova
Oku oku ben sana analiz de yaparım istersen özelden dogum tarih ve saatini yazarsan ogluna mini bir analiz yapabilirim kendi capimda :)ooo artık kovayı sureklı okurum..
cok sevınırım yaa..Oku oku ben sana analiz de yaparım istersen özelden dogum tarih ve saatini yazarsan ogluna mini bir analiz yapabilirim kendi capimda :)
Zaten kova çağına girdik daha rahat bir surece adim.attik kovalar cok sansli bu dönemlerde
iyi gecelerrrrr poloohayırlı aksamlar kızlar
Hayırlı akşamlar bacımiyi gecelerrrrr poloo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?