- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.421
kımse yok mu yaa burda hey millet
Allah mekanını cennet eylesin kuzumCok cok gecmis olsun Rabbim yasatmasin tekrar
Allahim basinizdan eksik etmesin ben de babamı kaybedeli tam bir yıl oldu bugüno yüzden görünce içime oturdu bi an
sen bu emojıyı koyunca istemsızce guluyorum
Gül diye zaten :)sen bu emojıyı koyunca istemsızce guluyorum
Şekerini kontrol ettirdin mi ?Kızlar kusura bakmayın keyfinizi kaçırmak istemem ama biraz yardıma ihtiyacım var
Bugün tansiyonum düşer gibi bayılacak gibi diil de kendimi kaybeder gibi birşey oldu. İş yerinde. Amirimin söylediği şeyleri yazıyorum bilincim açık şükür. Algım tamam. Çarpıntı, nefes darlığı vb yok. Senede 3-4 kere başıma gelen bir durum. Yeni diil yıllardır var aslında ama sizce bu kesin panik atak mıyüzümü yıkadığımda veya hava aldığımda düzeliyor. Değişik bi his kaplıyo, saniyeler sürüyor. Yoğun bi his basıyor hiç belli etmezdim, wcye gidiyorum derdim dayanamayıp, bu sefer belli ettim. Amirim de tansiyon mu var vb dedi Allahım çaresiz dert verme öyle dua ettim ki geçsin diye içimden
Ettirmiştim bikaç yıl önce . Yine bakıtmak lazım belkide.Şekerini kontrol ettirdin mi ?
Evet kesinlikle . Hamileysen şeker dengesizlesebilir. Bir şeyler yendiğinde daha iyi hissediyormusun?Ettirmiştim bikaç yıl önce . Yine bakıtmak lazım belkide.
Canım 8 gibi uyumusum yani sen yazdiginda :)
bende izliyorum. benım İnternetım cekmıyor bıktırdı bu ev ınternetı benıCanım 8 gibi uyumusum yani sen yazdiginda :)
Simdi de kirmizi odayi izliyorum
Amirle alakali bir sorun yasiyor musun?Kızlar kusura bakmayın keyfinizi kaçırmak istemem ama biraz yardıma ihtiyacım var
Bugün tansiyonum düşer gibi bayılacak gibi diil de kendimi kaybeder gibi birşey oldu. İş yerinde. Amirimin söylediği şeyleri yazıyorum bilincim açık şükür. Algım tamam. Çarpıntı, nefes darlığı vb yok. Senede 3-4 kere başıma gelen bir durum. Yeni diil yıllardır var aslında ama sizce bu kesin panik atak mıyüzümü yıkadığımda veya hava aldığımda düzeliyor. Değişik bi his kaplıyo, saniyeler sürüyor. Yoğun bi his basıyor hiç belli etmezdim, wcye gidiyorum derdim dayanamayıp, bu sefer belli ettim. Amirim de tansiyon mu var vb dedi Allahım çaresiz dert verme öyle dua ettim ki geçsin diye içimden
cok sukur ıyıyız bız bacım.. Sen nasılsınSizde durumlar nasil?
Valla bu aralar hizi mi dusuruyorlar ne yapiyorlar bilmiyorum bende de arada internet kopuyorbende izliyorum. benım İnternetım cekmıyor bıktırdı bu ev ınternetı benı
herkes yuklenıyor belkı ondandır..Valla bu aralar hizi mi dusuruyorlar ne yapiyorlar bilmiyorum bende de arada internet kopuyor
Allah iyilik.saglik versin canimcok sukur ıyıyız bız bacım.. Sen nasılsın
Rabbım can sağlığı versin bacım sen ıyı ol. kırmızı oda dakı songul benı benden alıyor. varya koca meraklısı yaAllah iyilik.saglik versin canimCok şükür iyiyim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?