geyik bizim işimiz

Kızlar kusura bakmayın keyfinizi kaçırmak istemem ama biraz yardıma ihtiyacım var
Bugün tansiyonum düşer gibi bayılacak gibi diil de kendimi kaybeder gibi birşey oldu. İş yerinde. Amirimin söylediği şeyleri yazıyorum bilincim açık şükür. Algım tamam. Çarpıntı, nefes darlığı vb yok. Senede 3-4 kere başıma gelen bir durum. Yeni diil yıllardır var aslında ama sizce bu kesin panik atak mı yüzümü yıkadığımda veya hava aldığımda düzeliyor. Değişik bi his kaplıyo, saniyeler sürüyor. Yoğun bi his basıyor hiç belli etmezdim, wcye gidiyorum derdim dayanamayıp, bu sefer belli ettim. Amirim de tansiyon mu var vb dedi Allahım çaresiz dert verme öyle dua ettim ki geçsin diye içimden

Şekerini kontrol ettirdin mi ?

Amirle alakali bir sorun yasiyor musun?
Yani stres kaynakli olabilir mi?
Bana panik atak ya da anksiyete gibi gelmedi ben de bazen is yerinde tartistigimda tansiyonum yükselir, biliyorum yani :) hatta biraz kaygı sorunlari da yaşıyorum pandemi bitince bir uzmana da başvurmayi düşünüyorum. Simdi evden calistigim ve disari çıkmadığım için daha sakinim ama is yerindeyken ya da amirle tartistigimda stres altindayken nefes darlığı yasadigim oluyordu.
Seninkisi kansizliktan bile olabilir. Çünkü tansiyon düşmüyor ama anlık bas dönmesi halsizlik gibi bir durum oluyorsa kan seviyesi dustugunde de yasanabilir. Bir de o an şekerin de dusuyorsa iyice vücut bırakıyor kendini.
Doktor falan degilim ama artik kendimin ve ailemin/cevremin doktoru gibi oldum bir de saglik konularında da cok okurdum önceleri. Bana kansızlık ve şeker düşmesi olabilir gibi geldi, bir tahlil verip hemoglobin, demir ve B12 degerlerine baktir derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…