- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.441
Hangisi kiz? Kumrunun annesi mi? (Kadinin adini bilmiyorum daRabbım can sağlığı versin bacım sen ıyı ol. kırmızı oda dakı songul benı benden alıyor. varya koca meraklısı ya
evet ya tacıze ugrayan kızı. elınde gıtmesın dıye elın adamını tutuyor.. yaHangisi kiz? Kumrunun annesi mi?
Aleyna Aleykume selam canımSelamın aleyküm canlar
O kadin da aman adam basimda dursun derdinde aslinda inanip inanmamakta kararsiz içten içe biliyor da inkar ediyor kendinceevet ya tacıze ugrayan kızı. adama elınde koca gıtmesın dıye elın adamını tutuyor.. ya
Aleyküm selam nasılsın? Baban nasil oldu?Selamın aleyküm canlar
Sende mi kırmızıoda izliyorsunevet ya tacıze ugrayan kızı. elınde gıtmesın dıye elın adamını tutuyor.. ya
Ateşlenmiş yatıyor yoğunbakım da üşümüş.Aleyküm selam nasılsın? Baban nasil oldu?
hıc kacırmadan izliyorum baban nasılSende mi kırmızıoda izliyorsun
de hele benım analızımı dogtor hanımO kadin da aman adam basimda dursun derdinde aslinda inanip inanmamakta kararsiz içten içe biliyor da inkar ediyor kendince
Hani biraz da kemalim yapmaz kafası da var. Biraz da duzenim bozulmasin yine kocasiz kalmayayim derdi. O da terapilik aslinda
Ben insanları biraz fazla analiz ediyorum sanirim
Ateşlenmiş yatıyor. Bi toparlanamadıhıc kacırmadan izliyorum baban nasıl
Evet hatta doktor sesli dusunurken ayni seyleri ben de düşünüyorumSende mi kırmızıoda izliyorsun
Rabbım Şafi ismiyle şifa versin inşallah bacımAteşlenmiş yatıyor. Bi toparlanamadı
YaaaaAteşlenmiş yatıyor yoğunbakım da üşümüş.
Amin kuzumRabbım Şafi ismiyle şifa versin inşallah bacım
Amin insallahYaaaayogunbakim soguk oluyor bi çarşaf ortuyorlar üstüne Allahim tez vakitte sifa versin
Sen maşallah iyisin hocamde hele benım analızımı dogtor hanım
sınırlerım cıkıyor iniyor bunu izleyınceSen maşallah iyisin hocam
Annem de demisti ki yaa bu cok depresif izleyesim gelmiyor diyesınırlerım cıkıyor iniyor bunu izleyınce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?