- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.461
ben izledıgımde insanlar dan direk nefret ediyorumAnnem de demisti ki yaa bu cok depresif izleyesim gelmiyor diyeben cok profesyonel modda izliyorum sanirim cok icsellestirmeden izliyorum
Aslinda dizideki hikayeler hayatın icinden o yüzden garipsemiyorum ben de klasik bir memur ailesinde buyudum/ yetistim ama toplum, hayat, insanlar öyle degilmis yasayarak görüyorum bizim evde hep biz bilinci vardi, simdi herkes ben ben ben der, önce ben ama hep ben diyorlar ailelerde bile senin paran benim param muhabbeti dönüyor vs. Hayati, insanları görerek yasayarak tanıyorsun işteben izledıgımde insanlar dan direk nefret ediyorum
Kesinlikle insanlar cok nankor kıymetini kaybedınce anlıyorlar herseyı. bencıllestıler. sureklı kendılerıyle kavgalılar aslında hıc farkında degıllerAslinda dizideki hikayeler hayatın icinden o yüzden garipsemiyorum ben de klasik bir memur ailesinde buyudum/ yetistim ama toplum, hayat, insanlar öyle degilmis yasayarak görüyorum bizim evde hep biz bilinci vardi, simdi herkes ben ben ben der, önce ben ama hep ben diyorlar ailelerde bile senin paran benim param muhabbeti dönüyor vs. Hayati, insanları görerek yasayarak tanıyorsun işte
Zaten kendi icinde barisik.olan, özgüvenli insanlar nerede nasil.davranacagini bilirKesinlikle insanlar cok nankor kıymetini kaybedınce anlıyorlar herseyı. bencıllestıler. sureklı kendılerıyle kavgalılar aslında hıc farkında degıller
Sen bizim doktorumuz ol bizi iyileştirZaten kendi icinde barisik.olan, özgüvenli insanlar nerede nasil.davranacagini bilir
O nankor bencil tipler kendin icinde kavgali olanlar, yine ayni yere çıkıyor aslında: sevgisizlik... Ayni kirmizi odada anlatıldığı gibi...
Bir de bir seyin kıymeti çoğunlukla kaybedilince anlaşılıyor çünkü insan yasarken bazen cok degerli olan seylerin ne kadar kıymetli oldugunu idrak edemeyebiliyor. Ben maddi seylerin yerine her zaman konabilecegine inanırım
Allah yeter ki saglik versin
EstağfurullahSen bizim doktorumuz ol bizi iyileştir
Şuan sadece gaz problemim varEstağfurullahneyin var
IlahiŞuan sadece gaz problemim varAllaha şükür öyle büyük problemlerim yok rabbime bin şükür
Üşüttüm ayağımı bugün hep buz kesti sürekli ondan olabilir mi?Ilahiyemekten sonra uzanma bir de hızlı mi yemek yersin?
Yediklerinin de etkisi olabilir
Ooo usutmek kesin sebep olmusturÜşüttüm ayağımı bugün hep buz kesti sürekli ondan olabilir mi?
Anca ısıtabildimOoo usutmek kesin sebep olmustur
Hep derler ya ayaklarını sicak tut diye
Yaaa ben bazen üşümekten uyuyamam anlıyorum seniAnca ısıtabildim
Burdayım züleyhanın annesi . Arada girip bakıyorum . Yoğunuz bu aralar , gündüz de iyi uyuyamadım dökülüyorum resmen
Neden uyumadın ki kuzum calıskan kadınsın uyuman lazımBurdayım züleyhanın annesi . Arada girip bakıyorum . Yoğunuz bu aralar , gündüz de iyi uyuyamadım dökülüyorum resmen
Bu sene çorap ve terliğe alışıyorum yavaş yavaş onada geçerimYaaa ben bazen üşümekten uyuyamam anlıyorum senicorap patik ne varsa giy
Bilmiyorum ki .. saat 12.30 gibi bi gözlerimi açtım cin gibiyim , ama akşama doğru yorgunluk çöktüNeden uyumadın ki kuzum calıskan kadınsın uyuman lazım
Sende giy patikYaaa ben bazen üşümekten uyuyamam anlıyorum senicorap patik ne varsa giy
Enerji lazım sanaBilmiyorum ki .. saat 12.30 gibi bi gözlerimi açtım cin gibiyim , ama akşama doğru yorgunluk çöktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?