geyik bizim işimiz

ben izledıgımde insanlar dan direk nefret ediyorum
Aslinda dizideki hikayeler hayatın icinden o yüzden garipsemiyorum ben de klasik bir memur ailesinde buyudum/ yetistim ama toplum, hayat, insanlar öyle degilmis yasayarak görüyorum bizim evde hep biz bilinci vardi, simdi herkes ben ben ben der, önce ben ama hep ben diyorlar ailelerde bile senin paran benim param muhabbeti dönüyor vs. Hayati, insanları görerek yasayarak tanıyorsun işte

Kesinlikle insanlar cok nankor kıymetini kaybedınce anlıyorlar herseyı. bencıllestıler. sureklı kendılerıyle kavgalılar aslında hıc farkında degıller

Kesinlikle insanlar cok nankor kıymetini kaybedınce anlıyorlar herseyı. bencıllestıler. sureklı kendılerıyle kavgalılar aslında hıc farkında degıller
Zaten kendi icinde barisik.olan, özgüvenli insanlar nerede nasil.davranacagini bilir
O nankor bencil tipler kendin icinde kavgali olanlar, yine ayni yere çıkıyor aslında: sevgisizlik... Ayni kirmizi odada anlatıldığı gibi...
Bir de bir seyin kıymeti çoğunlukla kaybedilince anlaşılıyor çünkü insan yasarken bazen cok degerli olan seylerin ne kadar kıymetli oldugunu idrak edemeyebiliyor. Ben maddi seylerin yerine her zaman konabilecegine inanırım
Allah yeter ki saglik versin

Sen bizim doktorumuz ol bizi iyileştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…