- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.481
O ne kız ?Dünyayı kronik mutsuzluk sarmış birde mutlu - suzluk varmış
TV 8 de hem dini hemde tıp program var onu dinliyorumO ne kız ?
Eee neden insanlar mutsuzmuş peki ?TV 8 de hem dini hemde tıp program var onu dinliyorumbir din insanı birde psikolog var konu mutsuzluk
Kapitalizm ve zihinsel sorunlarEee neden insanlar mutsuzmuş peki ?
Bak bu çok dogru. Herkesin beklentileri artıyor ve birbiriyle sürekli kıyaslama yapıyorlar . Boşunamı hep derler nerde o eski bayramlar vs falan. Eskiden insanlar çok daha mutluydu .Kapitalizm ve zihinsel sorunlarKendi kendimizi mutsuz ediyoruz
Bak bu çok dogru. Herkesin beklentileri artıyor ve birbiriyle sürekli kıyaslama yapıyorlar . Boşunamı hep derler nerde o eski bayramlar vs falan. Eskiden insanlar çok daha mutluydu .
Noldu reis biraz sakin olev internetinı sımdı kırıp atacagım pencereden artık
İşte para geldikçe mutsuzlukta artıyor . Çünkü ona artık ulaşabiliyorsun daha fazlasını ve daha fazlasını istiyorsun . Seni kapsamıyordur belki , yada sen mutlusundurBenim parayla işim yok çalışıp çalışıp para ellemeyen insanım ben
Züloş yetiyor onunla çok mutluyum seviyorum öpüyorum oyun oynuyorum kendimi herkül gibi hissediyorumİşte para geldikçe mutsuzlukta artıyor . Çünkü ona artık ulaşabiliyorsun daha fazlasını ve daha fazlasını istiyorsun . Seni kapsamıyordur belki , yada sen mutlusundur
Benimde iki ayaklı bir sıpam var . Bende onunla mutlu oluyorumZüloş yetiyor onunla çok mutluyum seviyorum öpüyorum oyun oynuyorum kendimi herkül gibi hissediyorum
Bir canlıya yardımım dokunuyorsa benden mutlusu yok. Ev araba eşya gözüm yok sonum ölüm nereye Götürüncez. Tek sıkıntı ülkede ki genel sıkıntı o kadarBenimde iki ayaklı bir sıpam var . Bende onunla mutlu oluyorum
O sıkıntı herkeste var , alıştık artık ..Bir canlıya yardımım dokunuyorsa benden mutlusu yok. Ev araba eşya gözüm yok sonum ölüm nereye Götürüncez. Tek sıkıntı ülkede ki genel sıkıntı o kadar
yoh turkcelNoldu reis biraz sakin olttnet mi?
Kesin borsayı takip ediyordurceycey0406 nerde
zengin olursa bızıde gorsun yaaKesin borsayı takip ediyordur
Sen öyle san . Bi Zengin olsun , ceycey toz duman olur bulamasın hiçbir yerdezengin olursa bızıde gorsun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?