- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.461
yaw hıc sorma. ele guzel olurdu kofte ekmek arasında patates. salata ayran ohhhh buyuk bır ekmek olsun yeye yee bitmesinekmek arası patateste ne güzel giderdi şimdi ayranlaaa off offfff
Domates salatalık peynir en sevdiğim yiyecek ondan.. 7/24 yesem bıkmam yazın hep bunlarla besleniyorumnıye dıgerlerıne yememek için yemınlımısın
hastamısın usuttunmuTir tir titriyorumneden acaba
ben yemek ayırt etmem hepsı de benım ılk goz agrılarımDomates salatalık peynir en sevdiğim yiyecek ondan.. 7/24 yesem bıkmam yazın hep bunlarla besleniyorum
salatalık sevmem cacık dışında ama domatesçiyimdir .salkım kokulu olacakkkkk 10 tane yerim kabuğunu soyup doğrayıp biraz sızma zeytinyağı biraz da sirke eklerimmm misssDomates salatalık peynir en sevdiğim yiyecek ondan.. 7/24 yesem bıkmam yazın hep bunlarla besleniyorum
Üşüteyimde Covid movid allakta olmayım...hastamısın usuttunmu
kerevızı cok sevıyorum ıspanıgı. brokoli. pırasayı. engınarı herseyı zamanında yerım Allah tan oglumda sevıyor. cok sukur Rabbımesalatalık sevmem cacık dışında ama domatesçiyimdir .salkım kokulu olacakkkkk 10 tane yerim kabuğunu soyup doğrayıp biraz sızma zeytinyağı biraz da sirke eklerimmm misss
Geçen yaz dikmiştim yerli domates Salkım domates ve pembe domatessalatalık sevmem cacık dışında ama domatesçiyimdir .salkım kokulu olacakkkkk 10 tane yerim kabuğunu soyup doğrayıp biraz sızma zeytinyağı biraz da sirke eklerimmm misss
biriyle gorustunmu hıc belırtılerın varmı hemen aklına getıröe eger oyle bır suphedeysen test yaptır istersenÜşüteyimde Covid movid allakta olmayım...
tam 34 şişe domates çorbası yaptım büyük şişelerde hem de.ye ye bitmiyorlar biraz abartımışım sanırım buzluklarda doğranmış domates doluu tepelemeGeçen yaz dikmiştim yerli domates Salkım domates ve pembe domateshepsini tükettim kendi başıma
Gelen giden çok oldu bilmiyorum kibiriyle gorustunmu hıc belırtılerın varmı hemen aklına getıröe eger oyle bır suphedeysen test yaptır istersen
Ben direk yedimtam 34 şişe domates çorbası yaptım büyük şişelerde hem de.ye ye bitmiyorlar biraz abartımışım sanırım buzluklarda doğranmış domates doluu tepeleme
ben çok severim kışlık hazırlamayııı.ajvar sosuna kadar yaptımmm.kışın büyük rahatlıkkkUğraşamam kışlıkla
Ben uğraşmam vakitte yok. Sabah 5 de tarlada sın gece 12 ye kadarben çok severim kışlık hazırlamayııı.ajvar sosuna kadar yaptımmm.kışın büyük rahatlıkkk
ürünleri nasıl satıyorsunuz?aracı mı alıyor sizden?Ben uğraşmam vakitte yok. Sabah 5 de tarlada sın gece 12 ye kadarannem yapıyor salça domates suyu birde onla uğraşırsam keserim herkesi terörist olurum herhalde
Evet hal var hale götürüp satıyoruzürünleri nasıl satıyorsunuz?aracı mı alıyor sizden?
küçükken annannemin ektirdiği salatalıkları daha büyümeden toplayıp yerdik.ama çok kızardıııı kürekle kovalardı bizi vallaaaaEvet hal var hale götürüp satıyoruz
saka yapıyorsun demıGelen giden çok oldu bilmiyorum ki
Şaka yapıyorum sadece alışveriş o kadarsaka yapıyorsun demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?