geyik bizim işimiz

Domates salatalık peynir en sevdiğim yiyecek ondan.. 7/24 yesem bıkmam yazın hep bunlarla besleniyorum
salatalık sevmem cacık dışında ama domatesçiyimdir .salkım kokulu olacakkkkk 10 tane yerim kabuğunu soyup doğrayıp biraz sızma zeytinyağı biraz da sirke eklerimmm misss

salatalık sevmem cacık dışında ama domatesçiyimdir .salkım kokulu olacakkkkk 10 tane yerim kabuğunu soyup doğrayıp biraz sızma zeytinyağı biraz da sirke eklerimmm misss
kerevızı cok sevıyorum ıspanıgı. brokoli. pırasayı. engınarı herseyı zamanında yerım Allah tan oglumda sevıyor. cok sukur Rabbıme

Geçen yaz dikmiştim yerli domates Salkım domates ve pembe domates hepsini tükettim kendi başıma

Geçen yaz dikmiştim yerli domates Salkım domates ve pembe domates hepsini tükettim kendi başıma
tam 34 şişe domates çorbası yaptım büyük şişelerde hem de.ye ye bitmiyorlar biraz abartımışım sanırım buzluklarda doğranmış domates doluu tepeleme

ben çok severim kışlık hazırlamayııı.ajvar sosuna kadar yaptımmm.kışın büyük rahatlıkkk
Ben uğraşmam vakitte yok. Sabah 5 de tarlada sın gece 12 ye kadar annem yapıyor salça domates suyu birde onla uğraşırsam keserim herkesi terörist olurum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…