- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.481
nasıl öldü gerçek hayatta mı öldü.ee bu azer yıllar önce ölmemişmiydi ne alaka adil hocaylaa?Mucize doktor da adil hoca öldü
Dizi var mucize doktor orada bir adil hoca var favorim adam öldü bende azer bülbül moduna girdimnasıl öldü gerçek hayatta mı öldü.ee bu azer yıllar önce ölmemişmiydi ne alaka adil hocaylaa?
hahh şimdi biraz anladım ama adam dizide mi öldü gerçekten mi öldü orasını anlamadımmm.azer bülbülü sevmezdim bu aradaa.hakkında yazsam banlanırım belkii kalsınnnnDizi var mucize doktor orada bir adil hoca var favorim adam öldü bende azer bülbül moduna girdim
ben de kırmızı o da ve sefirin kızı sadece türk dizilerinden.gerisi netflixBen sadece kırmızı oda ve masumlar apartmanı izliyorum baska sızı yok bende
Dizidehahh şimdi biraz anladım ama adam dizide mi öldü gerçekten mi öldü orasını anlamadımmm.azer bülbülü sevmezdim bu aradaa.hakkında yazsam banlanırım belkii kalsınnnn
bencede. zaten korku ve arada bır yabancı seyrederım.ben de kırmızı o da ve sefirin kızı sadece türk dizilerinden.gerisi netflix
ben de polisiye severimmm.cinayetleri çözen dedektif konulu diziler filmlerr favorimdirrrbencede. zaten korku ve arada bır yabancı seyrederım.
yantaraf derkenBuraya yazacağım diye yan tarafa yazdımNe olacak bu benim halim
yatırımcı arkadaşlar da bu kadın ne yaptı da topuğundan vurulacak diye şaştılar senin yüzündenBuraya yazacağım diye yan tarafa yazdımNe olacak bu benim halim
kanıt geldı aklıma şimdı öyle bır flım vardıben de polisiye severimmm.cinayetleri çözen dedektif konulu diziler filmlerr favorimdirrr
kadın yatırım topiğine direkt dalıp bana seni topuğundan vuracağım yazdı yahuu.imajım yerle bir olduuuuyantaraf derken
Ne yaptın?Evde Ufak bir terörizm yaptım ulan herkes küstü banakuşlar bile
Kıyamam sanayatırımcı arkadaşlar da bu kadın ne yaptı da topuğundan vurulacak diye şaştılar senin yüzünden
hala izliyorum tekrarlarınıkanıt geldı aklıma şimdı öyle bır flım vardı
belalı bu sakın bana oyle seyler yazma Aybush agresif kadınım ben dıyım yanıkadın yatırım topiğine direkt dalıp bana seni topuğundan vuracağım yazdı yahuu.imajım yerle bir olduuuu
cok guzel ya seviyorum ben kusursuz cinayet yoktur.hala izliyorum tekrarlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?