- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.501
İçimde tutup tutup Balon gibi patlıyorum. Pandemi bitsede bir doktora gitsemNe yaptın?
keçiden dayağı yedi.intikamını bizden çıkaracakkkkk .kaçalımm poloo ben ürktümmmmmbelalı bu sakın bana oyle seyler yazma Aybush agresif kadınım ben dıyım yanı
Yok kuzum damarıma basarlar basarlar kendimi tutarım tutarım en son haddeye kadar sonra şirazeden çıkarım. Benim ruh halim iyi değilkeçiden dayağı yedi.intikamını bizden çıkaracakkkkk .kaçalımm poloo ben ürktümmmmm
korkma ben burdayım her aleti ıyı kullanırım Aybush hanım bılegım kuvetlıdır haakeçiden dayağı yedi.intikamını bizden çıkaracakkkkk .kaçalımm poloo ben ürktümmmmm
bu aralar herkes aynıııı.Yok kuzum damarıma basarlar basarlar kendimi tutarım tutarım en son haddeye kadar sonra şirazeden çıkarım. Benim ruh halim iyi değil
sakın ol . bu pandemide senı nereye gonderek anam babamYok kuzum damarıma basarlar basarlar kendimi tutarım tutarım en son haddeye kadar sonra şirazeden çıkarım. Benim ruh halim iyi değil
one polyana gıbı sakın öyle seyler yapmaEczaneye gidip Prozac mı alsam herşeye gülerim geçerim belki
Oklava tencere tava diyorsun yani..korkma ben burdayım her aleti ıyı kullanırım Aybush hanım bılegım kuvetlıdır haa
Tabanca ile furimmione polyana gıbı sakın öyle seyler yapma
Gidip rica edicem beni hastaneye yatırın diyesakın ol . bu pandemide senı nereye gonderek anam babam
Silah Tüfek mifazlası dıyorum
aynen ona gore sakın ol hacıSilah Tüfek mi
Vuu hemen yedik tehditi ben şaka yapmıştım reis.. Saygılaraynen ona gore sakın ol hacıbosuna mıhtar olmadık demı
Saygılar Aybush hanım gozum uzerındeVuu hemen yedik tehditi ben şaka yapmıştım reis.. Saygılar
boş sohbeti bırakın da sevgililer gününde bana neler pişireceksiniz.açımmm açççççççSaygılar Aybush hanım gozum uzerınde
Kuzu Kaburga dolması...boş sohbeti bırakın da sevgililer gününde bana neler pişireceksiniz.açımmm aççççççç
vallahi olan dusunsun ben ve hadi bea ve lily86 de yok sız dusununboş sohbeti bırakın da sevgililer gününde bana neler pişireceksiniz.açımmm aççççççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?