geyik bizim işimiz

O kadar yatirim yatirim diyosun kizinin manipulasyonuna yenik dusmussun
bu rejimm hiç iyi gitmiyorrrrr açımm açççççççççç
Ac kalarak kilo verilmez tecrübe ile sabit, kat kat fazlasi alınıyor
ekmek arası patateste ne güzel giderdi şimdi ayranlaaa off offfff
Oooo aclik baya basina vurmuş
salatalık sevmem cacık dışında ama domatesçiyimdir .salkım kokulu olacakkkkk 10 tane yerim kabuğunu soyup doğrayıp biraz sızma zeytinyağı biraz da sirke eklerimmm misss
Oh miss valla ben de domatesciyim zevkler benziyor
tam 34 şişe domates çorbası yaptım büyük şişelerde hem de.ye ye bitmiyorlar biraz abartımışım sanırım buzluklarda doğranmış domates doluu tepeleme
Oh ne guzel, bol.bol yap ye aslinda her öğün 1 kase corba yanina yogurt ve/veya salata ile hem tok kalirsin hem zayıflarsin ben bazi aksamlar yapıyordum simdi de yapsam olur aslında
Dizi var mucize doktor orada bir adil hoca var favorim adam öldü bende azer bülbül moduna girdim
Ben de aksam acmıştım izlemeden uyumusum 8 gibi 11de kalktım bu sefer gece uyuyamadım
ben de polisiye severimmm.cinayetleri çözen dedektif konulu diziler filmlerr favorimdirrr
Oooo sen bendensin
Criminal minds, body of proof, rizzoli&isles tum serileri bitirdim aslinda bilgisayarım bozuk olmasa daha bulur izlerim
Buraya yazacağım diye yan tarafa yazdım Ne olacak bu benim halim
Hepsi merkür retrosundan

ve genecoklu alıntı

kanıt geldı aklıma şimdı öyle bır flım vardı
Hala var teve2de :) aksam 23:30da
Aynı bölümleri kaçıncı kez izledim bilmiyorum ilk yayınlandığı zaman her hafta ailecek izlerdik pur dikkat kitlenirdik ekrana
Eczaneye gidip Prozac mı alsam herşeye gülerim geçerim belki
Sakın! Doktorun yazmadigi hic bir antidepresan tarzi ilac kullanmayin anneannemin passiflorasi vardir mesela, doktor uyku ilaci diye yazmis gercekten de uyku etkisi vardir (seditatif bir ilac). Ben de prozac kullanmistim yillar önce ama ben onu mide ilaci saniyordum yasim cok küçüktü ameliyat oldugumda vermislerdi kullandigim ilaclarin olumsuz yan etkilerinden dolayi verdiler herhalde
vallahi olan dusunsun ben ve hadi bea ve lily86 de yok sız dusunun
Dimi biz bekar kızlar toplandık gecesi yapariz burda
Yaa bana kaburga kemikleri bulasikligi animsatti
yapmazsan yapma yemek.ben de salçalı makarna yapar kaşıklarımmm olur biterrrr
Aaa diyetteyken mi? Ben en son gecen aksam yaptim 1.5-2 aydir yemiyordum ama bende ödem yapıyor o yuzden ayda 2-3ten fazla yemiyorum pirinc de pek yemezdim de dun yaptim o da glutensiz diye. Beyazlardan uzak duralim
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar
Hayirli Cumalar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…