- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.521
Canım cekti gece gece ohhhh
yapmazsan yapma yemek.ben de salçalı makarna yapar kaşıklarımmm olur biterrrrvallahi olan dusunsun ben ve hadi bea ve lily86 de yok sız dusunun
bır yerlerim şişecek ya ayy ben gordugum şeyı yemeyınce sısıyorum yaa
salcalı makarna offf yanında tursu. yemede yanında yatyapmazsan yapma yemek.ben de salçalı makarna yapar kaşıklarımmm olur biterrrr
sen adresi yolla bız gelırızYakın olsaydık kurardım size 14 şubat sofrası..
Sakın yemek yemeben çıkıyorummmm kızlar.kendinize iyi bakınn iyi gecelerrrrrr
O kadar yatirim yatirim diyosun kizinin manipulasyonuna yenik dusmussunmarkete sadece 3 ekmek almaya gittik kızla.ama öyle bir manipüle ettti ki beni fenerbahçe battaniyesi alarak çıktıkk.nasıl aldımm neden aldımmm ne zaman aldımm oraları hiçç hatırlamıyorumm.hipnoz etmiş benii resmennnn
Ac kalarak kilo verilmez tecrübe ile sabit, kat kat fazlasi alınıyorbu rejimm hiç iyi gitmiyorrrrr açımm açççççççççç
Oooo aclik baya basina vurmuşekmek arası patateste ne güzel giderdi şimdi ayranlaaa off offfff
Oh miss valla ben de domatesciyim zevkler benziyorsalatalık sevmem cacık dışında ama domatesçiyimdir .salkım kokulu olacakkkkk 10 tane yerim kabuğunu soyup doğrayıp biraz sızma zeytinyağı biraz da sirke eklerimmm misss
Oh ne guzel, bol.bol yap ye aslinda her öğün 1 kase corba yanina yogurt ve/veya salata ile hem tok kalirsin hem zayıflarsin ben bazi aksamlar yapıyordum simdi de yapsam olur aslındatam 34 şişe domates çorbası yaptım büyük şişelerde hem de.ye ye bitmiyorlar biraz abartımışım sanırım buzluklarda doğranmış domates doluu tepeleme
Ben de aksam acmıştım izlemeden uyumusum 8 gibi 11de kalktım bu sefer gece uyuyamadımDizi var mucize doktor orada bir adil hoca var favorim adam öldü bende azer bülbül moduna girdim
Oooo sen bendensinben de polisiye severimmm.cinayetleri çözen dedektif konulu diziler filmlerr favorimdirrr
Hepsi merkür retrosundanBuraya yazacağım diye yan tarafa yazdımNe olacak bu benim halim
ve genecoklu alıntıO kadar yatirim yatirim diyosun kizinin manipulasyonuna yenik dusmussun
Ac kalarak kilo verilmez tecrübe ile sabit, kat kat fazlasi alınıyor
Oooo aclik baya basina vurmuş
Oh miss valla ben de domatesciyim zevkler benziyor
Oh ne guzel, bol.bol yap ye aslinda her öğün 1 kase corba yanina yogurt ve/veya salata ile hem tok kalirsin hem zayıflarsin ben bazi aksamlar yapıyordum simdi de yapsam olur aslında
Ben de aksam acmıştım izlemeden uyumusum 8 gibi 11de kalktım bu sefer gece uyuyamadım
Oooo sen bendensin
Criminal minds, body of proof, rizzoli&isles tum serileri bitirdim aslinda bilgisayarım bozuk olmasa daha bulur izlerim
Hepsi merkür retrosundan
Hala var teve2de :) aksam 23:30dakanıt geldı aklıma şimdı öyle bır flım vardı
Sakın! Doktorun yazmadigi hic bir antidepresan tarzi ilac kullanmayin anneannemin passiflorasi vardir mesela, doktor uyku ilaci diye yazmis gercekten de uyku etkisi vardir (seditatif bir ilac). Ben de prozac kullanmistim yillar önce ama ben onu mide ilaci saniyordumEczaneye gidip Prozac mı alsam herşeye gülerim geçerim belki
Dimi biz bekar kızlar toplandık gecesi yapariz burdavallahi olan dusunsun ben ve hadi bea ve lily86 de yok sız dusunun
Yaa bana kaburga kemikleri bulasikligi animsatti
Aaa diyetteyken mi? Ben en son gecen aksam yaptim 1.5-2 aydir yemiyordum ama bende ödem yapıyor o yuzden ayda 2-3ten fazla yemiyorum pirinc de pek yemezdim de dun yaptim o da glutensiz diye. Beyazlardan uzak duralimyapmazsan yapma yemek.ben de salçalı makarna yapar kaşıklarımmm olur biterrrr
Hayirli Cumalar canimhayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar
Tabiikisi asagisi kurtarmazve genecoklu alıntı
el işin nasıl gidiyor hafıflettınmı bende 3cu yazmaya basladımTabiikisi asagisi kurtarmaz
Ama cok sayfa olunca böldüm bu sefer
En son gönderdiğim biterdi aslinda ama ip yetmedigi icin kaldi sonra yenisine de baslamadimel işin nasıl gidiyor hafıflettınmı bende 3cu yazmaya basladım
Haklisin canım.En son gönderdiğim biterdi aslinda ama ip yetmedigi icin kaldi sonra yenisine de baslamadimalışveriş yaptigimda ipten siparis verecegim de 3 4 lira icin de siparis vermek istemedim
evde el işi yapıyorum sen napıyorsun hellloHellluuu millet nerdesiniz ?
HellooooHellluuu millet nerdesiniz ?
Oh ellerine sağlık marifetli polomevde el işi yapıyorum sen napıyorsun helllo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?