- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.541
Bende uyandım kahvemi içiyorum . Birazdan oğlusu almaya gideceğim .evde el işi yapıyorum sen napıyorsun helllo
Ozaman sana goodmornıg diyelım benım İngilizcem buraya kadar fazlası yokturBende uyandım kahvemi içiyorum . Birazdan oğlusu almaya gideceğim .
Türkçe konuş anlarım benOzaman sana goodmornıg diyelım benım İngilizcem buraya kadar fazlası yoktur
tamam zaten bende İngilizce buraya kadardıTürkçe konuş anlarım ben
Aman n içip gülmek en iyisiHala var teve2de :) aksam 23:30da
Aynı bölümleri kaçıncı kez izledim bilmiyorum ilk yayınlandığı zaman her hafta ailecek izlerdik pur dikkat kitlenirdik ekrana
Sakın! Doktorun yazmadigi hic bir antidepresan tarzi ilac kullanmayin anneannemin passiflorasi vardir mesela, doktor uyku ilaci diye yazmis gercekten de uyku etkisi vardir (seditatif bir ilac). Ben de prozac kullanmistim yillar önce ama ben onu mide ilaci saniyordumyasim cok küçüktü ameliyat oldugumda vermislerdi kullandigim ilaclarin olumsuz yan etkilerinden dolayi verdiler herhalde
Dimi biz bekar kızlar toplandık gecesi yapariz burda
Yaa bana kaburga kemikleri bulasikligi animsatti
Aaa diyetteyken mi? Ben en son gecen aksam yaptim 1.5-2 aydir yemiyordum ama bende ödem yapıyor o yuzden ayda 2-3ten fazla yemiyorum pirinc de pek yemezdim de dun yaptim o da glutensiz diye. Beyazlardan uzak duralim
Hayirli Cumalar canim
İyi canım sen nasılsın. Şarj dolsun gelcemHellluuu millet nerdesiniz ?
Anam Sana ne oldu geneAngaraaaa şahidim olsun n yakarımyakarım ulaynnn Angarayıı...
Anam Sana ne oldu gene
ilac falan almadın demı gız mutfağa da gırme senSimay yaptı beni böyle dünden beri yakarım vururum diye dolanıyorum
ilac falan almadın demı gız mutfağa da gırme sen
vay vay Aybushda kaybettik kızlarİlaçsız halim bu Ahahaha ha
Evde sıkarım diye bağırıyorum benvay vay Aybushda kaybettik kızlar
en sonunda yurekmı yedın dıyeceklerEvde sıkarım diye bağırıyorum ben
Haklısın canımbu akşam keyfim yokkk.virüs ekonomiii okul sorunuuu derken gülecek halimm kalmamışş yahuuu.önümü göremiyorummm gelecek göremiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?