- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.561
Ben çoktan kör dilsiz sağır oldum... Borç çok gelir yok kafayı yedim....bu akşam keyfim yokkk.virüs ekonomiii okul sorunuuu derken gülecek halimm kalmamışş yahuuu.önümü göremiyorummm gelecek göremiyorummmm
tamam bacım burdayım benaz biraz sigara böreği sarıp geleceğimm kızlarrrr.kızım çok ısrar ettiii.sarayımda atayım fırınaaaa.30 dakika sonra buradayımm bir yere kaçmayınnn polooo aybush
Bende karşı olmama rağmen aşı icin randevu aldımbu akşam keyfim yokkk.virüs ekonomiii okul sorunuuu derken gülecek halimm kalmamışş yahuuu.önümü göremiyorummm gelecek göremiyorummmm
ayol sen gece gece bısey mı içiyorsunDurdurun Dünyayııııı Sıkarım yoksa
Neyin borcu bunlar ? Öderken bile katlanıyor faizlerBanka aramış 30 binlik kredi 60 bin olmuş20 bin Devlete var çokta şeyyyimde....
İşletmem Vardı battım.. Çiftçilik yaptım battımNeyin borcu bunlar ? Öderken bile katlanıyor faizler
annem sakın ol anlat ıcındekılerını gadasını aldıgımDelirdim
Kısmet değilmiş . Allah sağlık versin , en önemlisi oİşletmem Vardı battım.. Çiftçilik yaptım battımÜrettim Ürettim batımm oh sefam olsun
Birşeyim yok kuzum Kafam rahat ölürsem hayat sigortası Borçları ödeyecek.. 2022 de oda bitiyor gerçiannem sakın ol anlat ıcındekılerını gadasını aldıgım
Allah korusun oyle deme rabbım sana hayırlı ömürler versinBirşeyim yok kuzum Kafam rahat ölürsem hayat sigortası Borçları ödeyecek.. 2022 de oda bitiyor gerçiyenilemem lazım.. Çalışır öderim bu borç ne ki....
Benimde 2 buçuk milyon borcum var nolmus yani ? Ölene kadar öderiz , ölüncede dur ödemeden mezara gidemezsin diyemezler yaElden de neredeyse 50 veya 60 bin TL borç var 3 binde kardeşime var
Rabbım saglık versin ödenir hersekılde borcsuzda olunmuyorkı. kredi kartı kullandıgımızda bıke borc oluyorBenimde 2 buçuk milyon borcum var nolmus yani ? Ölene kadar öderiz , ölüncede dur ödemeden mezara gidemezsin diyemezler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?