- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.581
Sen nerelerde yaptın bu borcuBenimde 2 buçuk milyon borcum var nolmus yani ? Ölene kadar öderiz , ölüncede dur ödemeden mezara gidemezsin diyemezler ya
Öyle tabi . Allahtan kredi kartı kullanmıyorum . Onada bi alışsam kesin çulsuz kalırımRabbım saglık versin ödenir hersekılde borcsuzda olunmuyorkı. kredi kartı kullandıgımızda bıke borc oluyor
Kredi kartım yokRabbım saglık versin ödenir hersekılde borcsuzda olunmuyorkı. kredi kartı kullandıgımızda bıke borc oluyor
bende kullanmıyorum var ama hıc nasıp olmadı kullanmakÖyle tabi . Allahtan kredi kartı kullanmıyorum . Onada bi alışsam kesin çulsuz kalırım
Evin kredi borcu . Malum tamamını peşin ödeyemedim bende borçlandım. 50 sene sonra borcum sıfırlanıyorSen nerelerde yaptın bu borcu
emın ol verirler bacımKredi kartım yokvardı ödedim kapattım bidaha da vermezler herhalde
Boşver hiç te nasip olmasın bencebende kullanmıyorum var ama hıc nasıp olmadı kullanmak
sukur basını sokacak damın var en azındaEvin kredi borcu . Malum tamamını peşin ödeyemedim bende borçlandım. 50 sene sonra borcum sıfırlanıyor
Evin kredi borcu . Malum tamamını peşin ödeyemedim bende borçlandım. 50 sene sonra borcum sıfırlanıyor
Amın inşallah bacımBoşver hiç te nasip olmasın bence
Bankayla ortak evinizsukur basını sokacak damın var en azında
Bende sene basından beri yani iki aydır 34 bin lira vergi vermişim . Yuh dedim , kazandığım vergiye gidiyorBenimki devlete gidicek İş adamları benim gibi devlete para ödemiyordur
Benim de oyle ama bıtınce bızım olacakBankayla ortak eviniz
Onlara sepet vermemek lazım. Gördüğünü dolduruyorlar sepetebız bugun pasayla fırına gıttık. ordanda markete gıdık eve yakın ama bız hafta sonu cıkmıyoruz cumku kalabalık oluyor. neyse benım oglum benden once alışveriş sepetinı doldurmuş meyve.
En çok çiftçilik yapıpta battığım çok koydu. 2019 60 bin Bu sene 70 bin 2021 insallah para ederde kapatırım borcuBende sene basından beri yani iki aydır 34 bin lira vergi vermişim . Yuh dedim , kazandığım vergiye gidiyor
cıtten calısan da dıyor öpebılırmıyım cok seker. hayır sakınOnlara sepet vermemek lazım. Gördüğünü dolduruyorlar sepete
Onlara sepet vermemek lazım. Gördüğünü dolduruyorlar sepete
Niye zarar ettin ? Ürünler para etmedi mi diye ?En çok çiftçilik yapıpta battığım çok koydu. 2019 60 bin Bu sene 70 bin 2021 insallah para ederde kapatırım borcu
Öpmek için ağzını çamaşır suyuyla gargara yapman lazım deseydincıtten calısan da dıyor öpebılırmıyım cok seker. hayır sakıncıldırmış olmalı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?