geyik bizim işimiz

b
Öpmek için ağzını çamaşır suyuyla gargara yapman lazım deseydin
ben oglum asagıya ınıyordıye merdıven korkuluklarını tutup ındıgı ıcın onları camasırsuyla yıkayan kadınım be gıtsın 10defa yıkadın belkı ben sevmiyorum cocuk opmeyı ve kımsenın cogunuda öpmem yazık cocuga bagısıklıgı daha guclu dwgıl hastalanır bebiş

250 kişi ile çalışmışım 250 tl yevmiye değil. Kişi başı 100 lira verdim.
Ayrıca neden para etmiyor ? İnsanlar daha çok yerli malı satın almıyor mu ? Ben mesela mümkün olduğu kadar İsveç ürünleri alıyorum . Sonuçta burda yaşıyorum bi de güveniyorum buradaki ürünlere

Yavrum bizi batıran Aracılar benden alıyor 50 kuruşa satıyor 2.5 liraya Devletin kestiği vergi bizden çıkıyor çiftçilerden. Devletin serbest piyasa ekonomisini kaldırması lazım... Denetim yok birşey yok. Çiftçilik te herşey A dan Z dolar üzerine.. Dışarıdan göründüğü gibi değil Bu Hüküm yalancı..

Selammm iyi aksamlar canlar
Aksam ustu yemekten sonra uyumusum yine dun de böyleydi gece de uykusuz gecince vücut dinlenmek istiyor sanirim
Sonra kirmizi odayi actim iste simdi de son dklar dizide bi yandan kanit acik :)
Sizde durumlar nasil?
Bende gündüz uyumasını seviyorum . Gece nedense içimden yatağa gitmek gelmiyor...

Selammm iyi aksamlar canlar
Aksam ustu yemekten sonra uyumusum yine dun de böyleydi gece de uykusuz gecince vücut dinlenmek istiyor sanirim
Sonra kirmizi odayi actim iste simdi de son dklar dizide bi yandan kanit acik :)
Sizde durumlar nasil?
Delirmeceli canım gel delirelim hep beraber

Pazarlık yapılmıyor mu ? Ay ne saçma şey ya . Aslında gidip aracısız şirketlerle anlaşmak daha iyi olurdu . Tabi yolunu yördemini bilmek lazım .. ben mesela denk gelirse magazanın fabrikasına gidip ordan alıyorum yada marketten değilde hal den vs bunun gibi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…