- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.601
ben oglum asagıya ınıyordıye merdıven korkuluklarını tutup ındıgı ıcın onları camasırsuyla yıkayan kadınım be gıtsın 10defa yıkadın belkı ben sevmiyorum cocuk opmeyı ve kımsenın cogunuda öpmem yazık cocuga bagısıklıgı daha guclu dwgıl hastalanır bebişÖpmek için ağzını çamaşır suyuyla gargara yapman lazım deseydin
Ürünler para etmedi.. 250 Yevmiye vermişim 30 bin Mazot 20 bin ilaç + Gübre + 7 bin Su parasıNiye zarar ettin ? Ürünler para etmedi mi diye ?
neden 250 tle yevmiyeÜrünler para etmedi.. 250 Yevmiye vermişim 30 bin Mazot 20 bin ilaç + Gübre + 7 bin Su parası
göturumu verdın senÜrünler para etmedi.. 250 Yevmiye vermişim 30 bin Mazot 20 bin ilaç + Gübre + 7 bin Su parası
250 kişi ile çalışmışım 250 tl yevmiye değil. Kişi başı 100 lira verdim.neden 250 tle yevmiye
Devlet yardım ediyor diye biliyordumÜrünler para etmedi.. 250 Yevmiye vermişim 30 bin Mazot 20 bin ilaç + Gübre + 7 bin Su parası
Götürü verseydim daha karlı idim... Kendim topladım kendim sattım canım. Aracılar bitirdi çiftçiyi birde herşey dolar üzerinegöturumu verdın sen
Yok ya ne yardımı hepsi yalan... Dönüm başına yılda 100 lira mazot parası 50 tl gübre parası veriyor.....Devlet yardım ediyor diye biliyordum
Ayrıca neden para etmiyor ? İnsanlar daha çok yerli malı satın almıyor mu ? Ben mesela mümkün olduğu kadar İsveç ürünleri alıyorum . Sonuçta burda yaşıyorum bi de güveniyorum buradaki ürünlere250 kişi ile çalışmışım 250 tl yevmiye değil. Kişi başı 100 lira verdim.
Ozaman kimse çiftçilik yapmasın , gidip kalitesiz cin mallarını soksunlar ülkeye1 romörk hayvan gübresi 350 TL
Geldim bacim yaziyordumlily86 ısıga gel
Yavrum bizi batıran Aracılar benden alıyor 50 kuruşa satıyor 2.5 liraya Devletin kestiği vergi bizden çıkıyor çiftçilerden. Devletin serbest piyasa ekonomisini kaldırması lazım... Denetim yok birşey yok. Çiftçilik te herşey A dan Z dolar üzerine.. Dışarıdan göründüğü gibi değil Bu Hüküm yalancı..Ayrıca neden para etmiyor ? İnsanlar daha çok yerli malı satın almıyor mu ? Ben mesela mümkün olduğu kadar İsveç ürünleri alıyorum . Sonuçta burda yaşıyorum bi de güveniyorum buradaki ürünlere
Bende gündüz uyumasını seviyorum . Gece nedense içimden yatağa gitmek gelmiyor...Selammm iyi aksamlar canlar
Aksam ustu yemekten sonra uyumusum yine dun de böyleydi gece de uykusuz gecince vücut dinlenmek istiyor sanirim
Sonra kirmizi odayi actim iste simdi de son dklar dizide bi yandan kanit acik :)
Sizde durumlar nasil?
Hoşgeldin canımGeldim bacim yaziyordum
Delirmeceli canım gel delirelim hep beraberSelammm iyi aksamlar canlar
Aksam ustu yemekten sonra uyumusum yine dun de böyleydi gece de uykusuz gecince vücut dinlenmek istiyor sanirim
Sonra kirmizi odayi actim iste simdi de son dklar dizide bi yandan kanit acik :)
Sizde durumlar nasil?
Pazarlık yapılmıyor mu ? Ay ne saçma şey ya . Aslında gidip aracısız şirketlerle anlaşmak daha iyi olurdu . Tabi yolunu yördemini bilmek lazım .. ben mesela denk gelirse magazanın fabrikasına gidip ordan alıyorum yada marketten değilde hal den vs bunun gibi ...Yavrum bizi batıran Aracılar benden alıyor 50 kuruşa satıyor 2.5 liraya Devletin kestiği vergi bizden çıkıyor çiftçilerden. Devletin serbest piyasa ekonomisini kaldırması lazım... Denetim yok birşey yok. Çiftçilik te herşey A dan Z dolar üzerine.. Dışarıdan göründüğü gibi değil Bu Hüküm yalancı..
Ülkeyi Savaşmak ile Alamayacaklarını bildikleri için ekonomimize saldırıyorlar anladın mı.. Kahpe içeriden olunca kapı kilit tutmuyor..Ozaman kimse çiftçilik yapmasın , gidip kalitesiz cin mallarını soksunlar ülkeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?