geyik bizim işimiz

Bendensin demek bende sok diyetteydim bugun oglen pare durmadan aciktim tost mu yesem dedi durdu gittim yedim tostu bende

Edmontonda üniversite hastanesi . Ya herseyi boşver sonuçta ben ozaman daha çocuktum ve yemeklerini pek yiyemiyordum. O günde patates kızartması ve sosis vardı , benimde hosuma gitmişti .

Benimki yurtdisindaydi ama bana da hiç kötü doktor ve hemsire denk gelmedi gelenler de tek tük olunca cok kaale.almiyorum.ama en son sağlık odağındaki 20 yasindaki hemsireyi sen dedi diye azarlamisligim.var
Ben siz diyorum o sen şöyle yap böyle yap dedim ki siz herkese boyle senli benli misiniz uslubunuza dikkat edin
Yok işte burda herkes boyle, ben de memurum hic sen demem vatandasa diye bozdum onu :) gerci bizim arkadaslar da o kiz gibiler vatandaşı gecistiriyorlar hic tarzim degil :)

Kim olduğunu bilmediğim bi teyze bana araya torpil koymuşsundur o zaman demişti atanınca
Aklıma onu getirdin
Keşke paramı sorsaydı

Geçmiş olsun kuzu . Hastaneleri çok soguk ve rahatsız edici . En azından benim yattığım hastane öyleydi . Zaten 4 gün kalmıştım allahtan

Bendensin demek bende sok diyetteydim bugun oglen pare durmadan aciktim tost mu yesem dedi durdu gittim yedim tostu bende
Hangi sok diyet? Piyasadakilerin hepsini bilirim ama artık uzmansiz uygulamam
azıcık şeyma subaşıdan ilham alınn.büyükk düşününnnn
Ay onunla kendimi yan yana koyamam klasmanimda değil
Doktor olsun orta halli bisey olsa yeter :)
Geçmiş olsun kuzu . Hastaneleri çok soguk ve rahatsız edici . En azından benim yattığım hastane öyleydi . Zaten 4 gün kalmıştım allahtan
Sagol canim
Ben çocuk bolumundeydim hatta eğlenceli bile geçmişti diger cocuklarla takilirdik kollarimizda serum bir elimizde serum askısı ama yine de guzel hatırlıyorum o günleri, çünkü sağlığıma kavustum diye düşündüm hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…