- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.701
Butun milletin ağız kokusunu mu çekecek. Doktor olsun ama jinekolog olmasin benceAaa sende bendensin benim ki dış hekimi olucak tip da.okuyacak ama
bakandan aşağı olmasın ya.doktorda neymişşşAaa sende bendensin benim ki dış hekimi olucak tip da.okuyacak ama
Soyle diyeyim albayın torunu çok ünlü biriyle aşk yaşamış prof beyin cerrahiyla desem tahmin edermisinEkran resmi çekerim sadeve
Uff hayırSoyle diyeyim albayın torunu çok ünlü biriyle aşk yaşamış prof beyin cerrahiyla desem tahmin edermisin
Hahahaha ama tost yapmadım kızartma yaptım yedimPare bugun benim inadima herkes tost diyortost demiyoruz kizlar sonra ben diyeti bozuyorum
Bendensin demek bende sok diyetteydim bugun oglen pare durmadan aciktim tost mu yesem dedi durdu gittim yedim tostu bendeKiz ne bozuyon ben de diyetteyim hem de şok diyet, üstelik diyetisyen menüsü
Ekmek 1 dilim yani o derece kıtlıktayim :)
Bana ilk iki gun vermediler çünkü hep serum veriyorlardi sonra normal servise aldılar tost mu yoğurt mu demislerdi ben 14 gun yattim.hastanede
Ahaha benim üslubum bu sekilde bacım napalim
Ooooo oynarsan cok buyuk oyna diyorsunbakandan aşağı olmasın ya.doktorda neymişşş
Edmontonda üniversite hastanesi . Ya herseyi boşver sonuçta ben ozaman daha çocuktum ve yemeklerini pek yiyemiyordum. O günde patates kızartması ve sosis vardı , benimde hosuma gitmişti .alla alla hangi hastaneymiş orası.ben hastanelere aboneyimdir ama bana gül gibi baktılar.ama devlet hastanesi değillerdi.devllette sağlık ocağında bile azarlanmışlığım var.ilaç yazdırmaya gittim özel hastanein yazdığı anlaşması olmayan.bana demez mi oraya gitmeye paran varda ilaç almaya niye yok.ne diyorsun sen dedim bedava o hastane bana kafandan uydurmaaynı doktor bir kaç ay önce öldü bir ameliyatta genç yaşta.kavga ettiğime de pişman oldum
şimcikkkk demek öğretmensinnn kızımmmm peküüüü.kadrolumusunnnnn ?öğrenci kredisi borcunu ödedin mi?Ekran resmi çekerim sadeve
Benimki yurtdisindaydi ama bana da hiç kötü doktor ve hemsire denk gelmedi gelenler de tek tük olunca cok kaale.almiyorum.ama en son sağlık odağındaki 20 yasindaki hemsireyi sen dedi diye azarlamisligim.varalla alla hangi hastaneymiş orası.ben hastanelere aboneyimdir ama bana gül gibi baktılar.ama devlet hastanesi değillerdi.devllette sağlık ocağında bile azarlanmışlığım var.ilaç yazdırmaya gittim özel hastanein yazdığı anlaşması olmayan.bana demez mi oraya gitmeye paran varda ilaç almaya niye yok.ne diyorsun sen dedim bedava o hastane bana kafandan uydurmaaynı doktor bir kaç ay önce öldü bir ameliyatta genç yaşta.kavga ettiğime de pişman oldum
azıcık şeyma subaşıdan ilham alınn.büyükk düşününnnnOoooo oynarsan cok buyuk oyna diyorsun
Tabi yedirdin tostu bana sen yemeHahahaha ama tost yapmadım kızartma yaptım yedim
Kim olduğunu bilmediğim bi teyze bana araya torpil koymuşsundur o zaman demişti atanıncaşimcikkkk demek öğretmensinnn kızımmmm peküüüü.kadrolumusunnnnn ?öğrenci kredisi borcunu ödedin mi?ayyy gencecik öğretmenlere anneler teyzeler bunları soruyormuş.paragözzzz anacığımm bu teyzelerrr
Geçmiş olsun kuzu . Hastaneleri çok soguk ve rahatsız edici . En azından benim yattığım hastane öyleydi . Zaten 4 gün kalmıştım allahtanKiz ne bozuyon ben de diyetteyim hem de şok diyet, üstelik diyetisyen menüsü
Ekmek 1 dilim yani o derece kıtlıktayim :)
Bana ilk iki gun vermediler çünkü hep serum veriyorlardi sonra normal servise aldılar tost mu yoğurt mu demislerdi ben 14 gun yattim.hastanede
Ahaha benim üslubum bu sekilde bacım napalim
Ne oldu ki geçmiş olsunGeçmiş olsun kuzu . Hastaneleri çok soguk ve rahatsız edici . En azından benim yattığım hastane öyleydi . Zaten 4 gün kalmıştım allahtan
Teşekkürler . Kolum yanmıştı sonrada enfeksiyon kaptıNe oldu ki geçmiş olsun
boy kilo alalımmm.beni hiç sormasan da olurTabi yedirdin tostu bana sen yeme
AaTeşekkürler . Kolum yanmıştı sonrada enfeksiyon kaptı
Hangi sok diyet? Piyasadakilerin hepsini bilirim ama artık uzmansiz uygulamamBendensin demek bende sok diyetteydim bugun oglen pare durmadan aciktim tost mu yesem dedi durdu gittim yedim tostu bende
Ay onunla kendimi yan yana koyamam klasmanimda değilazıcık şeyma subaşıdan ilham alınn.büyükk düşününnnn
Sagol canimGeçmiş olsun kuzu . Hastaneleri çok soguk ve rahatsız edici . En azından benim yattığım hastane öyleydi . Zaten 4 gün kalmıştım allahtan
Siskoyum bide cuceyimboy kilo alalımmm.beni hiç sormasan da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?