geyik bizim işimiz

Kim olduğunu bilmediğim bi teyze bana araya torpil koymuşsundur o zaman demişti atanınca
Aklıma onu getirdin
Keşke paramı sorsaydı
bana da yıllardır bak okudun da boşa gitti kaç senedir evdesin işi niye bıraktın vıdı vıdı konuşuyorlar.onlara inat bir de açık öğretimden bölüm okudumm.sağlığım bozuldu çalışamıyorum diye alnıma dövmemi yaptırsaydım ki ha ha ha

Bu teyzeler ne işsiz ya
acaba yaşlanınca biz de mi öyle olacağız

Bu teyzeler ne işsiz ya
acaba yaşlanınca biz de mi öyle olacağız
büyükşehirde bile kapı önünde oturuyorlar nereye gittiğimi nereden geldiğimi soruyorlar.aralarında sevdiğim teyze var onun market eczane sağlık ocağı tüm ihtiyaçlarını sağlarım arabayla götürür getiririm.ama bazıları hem yaşlı hem de kötü niyetli.eşimin kilosunun bile dedikodusunu yaptılar.şimdiki evimde kiradayım ama başka yerlerde evlerimiz var.aaaaa ceyceylerin hali ne olacak kaç yıldır ev bile alamadılar diye de konuşuluyormuşş ha ha ha.alayım bir ev sevinsinler derkenn fakirlik geldii pandemi geldiiii olmadııı

Genşler size doyum olmaz
Bi fake üye vardı hamileyken çocuğuna hava aldırmaya balkona çıkıyordu
Onun gibi çocuğumu uyutmam lazım
Kendinize iyi bakın
Bebisini op benim icin
Ha o üyeyi hatırlıyorum da adini animsayamadim göbeğine kurdele bağlayıp hamileyim haberi vereyim derken elinde patlayan kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…